XXL

Hepohei ja aurinkoista iltaa kaikille! Kävin tänään kurkkaamassa tuon paljon puhutun XXL-urheiluliikkeen Tammistossa. Olihan se iso ja heti sisään astuessa tuli sellainen olo, että täällähän on kaikkea! Kävinkin nappaamassa kärryt mukaan ja en päässyt etenemään kuin pari askelta niin kädessäni oli jo useita tuotteita. Oli kokoontaitettavia istuma-alustoja, proteiinipatukoita, superfoodeja, juomapulloja, treenikasseja… ja kaikki vielä tosi edullisia. 


No hengitin siinä sitten pari kertaa syvään ja hillitsin itseni säästääkseni lompakkoani pahimmalta ostosvimmalta. Nilkkapainot olisin halunnut ostaa, mutta ne olivat päässeet loppumaan. Kokeilin myös lasten collegehousuja, mutta ne taisi olla poikien, kun näyttivät ihan hassuilta päällä. 


Loppupeleissä mukaan tarttui urheiluteippiä ja pieni treenikassi. Se on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa, sillä tarvitsen jonkun pienen kassin, jota voin kuljettaa salilla mukana. Mulla tuppaa olemaan kaikenlaista pientä tavaraa, jota tarvitsen treenin aikana, kuten juomapullo, sheikkeri, vyö, pyyhe, avain, nenäliina, hanskat ja rannetuet. Joskus vielä lisäksi puhelin, kuulokkeet ja huppari.  Oon kunnon karavaanari, kun kuljetan omaisuuttani laitteesta toiseen. Nyt helpottuu sekin homma!


Tänään on vuorossa selkä-olkapäätreeni. Ennen en tykännyt yhtään treenata selkää, koska se on tosi vaikeata. Se, että liikkeet menevät oikeasti selkälihaksille, on haasteellista ja siksi olikin turhauttavaa, kun en saanut kunnon tuntumaa lihaksiin, vaikka kuinka yritin. Harjoitus tekee onneksi mestarin, vaikka vielä ollaankin hyvin kaukana siitä mestarista. Vieläkään selkätreenit eivät ole lemppareita ja aina liikkeet ei mene sataprosenttisesti sinne minne pitää, mutta kehitystä on silti tapahtunut ja siitä ei voi olla muuta kuin iloinen.


Tällaisen selän kun saisi! Siinä on tavoitetta kerrakseen!

Edellisen kirjoituksen tiedonhakuvinkkeihin pääset tästä.

Ida Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta