Voimat kateissa

Oon ihan rakastunut mun uuteen pinkkiin lätsään, jonka ostin eilen. Jee! Mukaan tarttui myös ihanan värikkäät treenihousut.  Vähintäänkin kaikki sateenkaaren värit on tästä lähtien edustettuna, kun astelen salille. Kaupoissa myydään tällä hetkellä tosi paljon kaikkea värikästä. Suomen harmauteen se on todella tervetullutta! 


Eilinen lauantai-illan sali meni aika myöhäiseksi taas, mutta olipahan tilaa treenata. Tykkään kyllä iltatreeneistä, mutta nukkumaanmeno saattaa tällöin venyä aika myöhäiseksi, kun kroppa käy vielä kierroksilla. Itselleni kaikista paras aika treenata on päivällä, kun on jo kunnolla hereillä. Aamutreenejä olen myös kokeillut, mutta ne ei sovi mulle niin hyvin, koska voimat on usein ihan kateissa.


Eilen illalla pumppasin rintaa ja käsiä. Treeni ei kuitenkaan ollut aivan yhtä pirteä, kuin uudet jumppavaatteeni. Jostain syystä voimatasot oli aika nollissa enkä saanut kaikkia suunniteltuja toistoja tehtyä. Ja sehän ei ollut yhtään kivaa ei. Tein kuitenkin treenin loppuun niillä voimilla, mitä vielä jäljellä oli. Juuri, kun pääsin sanomaan, että HIIT crosstrainerilla on alkanut sujua niin pah! Olin aivan kuollut ja jouduin keräilemään itseäni lattialta jälkikäteen. Lisäsin taas yhden spurtin ja se kyllä tuntui! Fiilis treenin jälkeen oli kyllä hyvä niin kuin aina. 

 

 

Ida Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta