Tavoitteena terhakka takapuoli ja muhkeat muodot? Tämä on sinua varten!

Mainos Ultimate Butt Building-treeniohjelmasta

Miltä kuulostaisi pyöreämmät ja terhakammat pakarat? Toivoisitko vielä astetta muhkeampaa peppua? Nyt laitetaan kinkku kihisemään! 

ultimate butt building

Huomenna pärähtää käyntiin paljon odotettu pepputreeniohjelma, jossa ei persikkapepun kasvattamista pelätä! Ultimate Butt Building on tehokas ohjelma, jossa tähdätään terhakkaan pyrstöön. Treenien lisäksi ohjelmassa opetellaan pakaroiden aktivointi kunnolla, mikä on avain niiden tehokkaaseen kehitykseen. Kattavassa paketissa treeneineen, ohjeineen ja vinkkeineen jaan kaiken mitä tarvitset näkyvien tulosten saamiseen.

Mikäli tavoitteenasi on pyöreä peppu ja muodokkaat pakarat, kannattaa olla kärppänä liikenteessä! Huomenna starttaa Ultimate Butt Building!

#ultimatebuttbuilding #teamidajemina #nobullshit

Ida Jemina

10 vastausta artikkeliin “Tavoitteena terhakka takapuoli ja muhkeat muodot? Tämä on sinua varten!”

  • Kaikki lisätiedot selviävät huomenna, stay tuned! 🙂

 1. Sopiiko myös kokenelle treenaajalle, jolla jo suht hyvä fysiikka (sen pepunkin osalta) mutta kaipaa vaihtelua treeniin eikä lisäkasvu kuitenkaan koskaan pahaksi olisi ;D

  • Ehdottomasti! Kovaa ja monipuolista treeniä tiedossa! Kokeneemmalla treenaajalla priorisointi on erityisen poikaa! 🙂

 2. Oi, todellakin kiinnostaa tällaista istumatyössä pakaroiden hermotuksen täysin kadottanutta toimistotyöläisen. Kyykyt ynnä muut menevät täysin reisille. Onneksi nyt on seisomapöytä ja jo oma-aloitteisesti pakaran etsiminenkin aloitettu.

  • No niin loistavaa! Tänään on julkaisupäivä!!

 3. Itselläni peppua treenatessa lähes aina vain ”kuoppa kohdat” kipeytyvät. Ne kohdat jotka menee kuopalle kun pakaroita jännittää yhteen, en tiedä onko niillä jotain nimitystä 😀 Kuinka saada kontakti isoihin peppu lihaksiin?

  • Ei hätää! Tässä ohjelmassa nimenomaan pureudutaan tuohon ongelmaan ja liikevalinnat on suunniteltu niin, että pakarat saavat runtua joka kohdasta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta