SUURIA MUUTOKSIA – BLOGI UUDISTUU!

Huuuuuuh! Toissa iltana aloitin pienoisen projektin, jota olen duunannut yön pikkutunneille asti ja koko eilisen päivän. Selkä on aivan turtana näppäimistön nakuttamisesta, mutta se oli kaikki sen arvoista! Nyt nimittäin olen tehnyt blogiini suuria muutoksia, jotka toivottavasti ilahduttavat teitä!

Aikaisemmin postausten löytäminen oli aikamoisen haasteellista ja monet hyödylliset tekstit hukkuivat postausten valtamereen. Vuosien aikana blogiin on kertynyt suuri määrä asiaa treenistä, ruokavaliosta, dieetistä, lihasten kasvattamisesta ja monesta muusta aiheesta. Nyt tämä kaikki materiaali on helposti luettavissa ja löydettävissä.

Kategoria-yleiskuva

Blogin yläpalkkiin on ilmestynyt uusia kategorioita eri aihealueittain. Nämä ovat TREENI, RUOKAVALIO, DIEETTI/KIINTEYTYMINEN, LIHASTEN KASVATUS, MOTIVAATIO JA ASENNE, KAUNEUS JA TYYLI sekä USEIN KYSYTTYÄ.

Esimerkiksi TREENIN alta löydät tarkemmin eritellyt aiheet niin lihasten kuin treenimenetelmienkin mukaan. Tekisikö mielesi saada ideoita vaikkapa kotitreeniin? Nyt löydät kaikki kotitreenipostaukset valikon kautta helposti omasta kategoriastaan. Kaipaisitko vinkkejä pepputreeniin? You got it! Nyt pakarapostaukset ovat vaivatta saatavilla yhdestä paikasta. Mistä löytyisi asiaa olkapäätreeneistä? Sen kuin menee yläkroppatreeniin ja klikkaa olkapäät.

Samalla tavalla myös dieettiin, lihasten kasvatukseen, ruokavalioon jne. liittyvät postaukset saa esille omissa kategorioissaan.

Alla näet esimerkkinä, miten kaikki pakaratreeniin liittyvät aiheet löytää kätevästi omalta sivultaan. Mobiililaitteella näkymä on hieman erilainen, mutta selaaminen onnistuu samalla tavalla.

Kategoria-Treeni

 

 

Kategoria-Treeni-Jalat

 

 

Kategoria-Treeni-Jalat-Pakarat
Selaile kategorioita mielesi mukaan ja löydä itsellesi mielenkiintoisimmat aiheet! Toivottavasti tykkäät uudistuksesta – ihania viikonlopun lukuhetkiä<3

Edellisessä postauksessa: Pyykkilautavatsa-treeni – 3 superia liikettä ja 3 kierrosta!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Ida Jemina

33 vastausta artikkeliin “SUURIA MUUTOKSIA – BLOGI UUDISTUU!”

 1. Vau, mieletöntä duunia! Tämä on tosi hyvä uudistus, just yks päivä koitin turhaan löytää jotain vanhaa postausta, nyt luulis onnistuvan. Kyllä oot aikamoisen vinkkipankin meille koonnu, tiedän mihin tulla seuraavalla kerralla treeniohjelmaa tai ruokajuttuja miettiessä. Oot aikamoinen, suorastaan ihailtava! Sä rokkaat!

 2. Ihan älyttömän hyvä! Tykkään tosi paljon lukea vinkkejäsi ja olen saanut sinusta paljon inspiraatiota, kiitos!

 3. Mahtavaa 😍 niin monesti olen tuskaillu etsiessäni esimerkiksi kotitreeni-postauksia… ihana uudistus 💚💪

 4. Moikka! Super hyvä uudistus! 👌 Voisitkohan näin nopsaan ja pikaisesti kertoa/suositella joitakin trikoita? Rakastuin ICIW housuihin ja tilasinkin sellaiset mutta niistä näkyikin kyykätessä läpi?! Vaikka koko oli suurempi kuin koskaan… Olisi myös tosi kiva nähdä kuinka monet trikoot sinulta löytyy ja mitkä on parhaimmistoa 🙂 (postausehdotus? ehkä jopa videopostaus?)

 5. Loistavaa, iso kiitos täältäkin! Varmasti tulee hyödyksi monelle. Blogisi on ihan huippu, olet inspiraatio! 😊

 6. Vau, ihan mielettömän duunin oot varmaan tehny!! Nyt on niin helppo löytää just sitä mitä haluaa, aivan mahtavaa, kiitos! Kokeilin juuri suosittelemiasi ojentaliikkeitä, kyllä muuten oli hyvä treeni! Kiitos siitäkin!
  Olet inspiroiva! <3

  • Kiitos Iida! Iso duuni oli mutta nyt voi kaikki paremmin hyödyntää postauksia, it was worth it 😊

 7. Vou, oot mun mielestä ehdottomasti paras ja motivoivin treenibloggaaja! Kaikessa selkeydessän sun blogissa on kyllä kaikkea mitä tällasta intohimoista treenaajaa kiinnostaa! Kiitos että teet tätä ja motivoit sun positiivisella energialla 😊

 8. Moikka! Mä oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa ja jaat tosi hyviä salivinkkejä täällä 🙂 ilmeisesti oot personal trainer, vai oonko ymmärtäny väärin? Mietinkin, että kun oot tehny noita erilaisia maksullisiakin treeniohjelmia esim ultimate butt building, niin teetkö ollenkaan sellaista henk kohtaista valmentamista? 🙂 että voiko susta saada eräänlaisen personal trainerin, jolta voi ostaa sali- ja ruokaohjelmaa?
  Kiitos vastauksista ja iloista kesää! 🙂

  • Moikka A! Toki teen!☺ tällä hetkellä tosin valmennuspaikkoja ei ole vapaana. Aurinkoista kesää sullekin💪😊

 9. Wau minkä työn oot tehny meitä lukijoita varten! KIITOS!! <3 Oot ihan mahtava niinkuin myös blogisikin!! 😉

 10. Mitä tälle blogille on tapahtunut?!?!? Tämä puoli vuotta sitten tehty uudistus oli loistava, nyt mitään kategorioita ei enää ole eikä mitään löydä helposti! Vaihtoon meni nyt kyllä tämä blogi, en voi kuin hämmästellä miksi ulkoasu on yht’äkkiä muutettu aivan tajuttoman sekavaksi?! 😮

  • Moikka Santtu! Tekemieni kategorioiden häviäminen liittyy koko FitFashion-portaalin sivustouudistukseen joka on vielä hieman kesken. Toivottavasti saadaan ne kuitenkin pian taas takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta