Suihkurusketus kotona – maailman paras keksintö

I love summer! Mikään ei ole parempaa kuin kesä, aurinko ja lämpimät ilmat. Rakastan sitä, kun voi leppoisasti heittää vain shortsit ja topin päälle ja lähteä lipokkaat läpsyen rannalle tai kaupungille, jossa ihmiset ovat kesäfiiliksissä.

Kesä on ihanaa aikaa mutta mihin se jo taas meni? 😀 argh! Asteita oli vain muutamia tänä aamuna ja vettä sataa niskaan. Tätä sateisuutta taitaakin kestää ennusteiden mukaan nyt jonkin aikaa..

Mutta tällaista se kesä Suomessa usein tuppaa olemaan, että välillä sataa ja välillä paistaa. Kurjinta on se, kun haluaisi olla kauniin kesän ruskean värinen, mutta ilmat ei monesti anna siihen mahdollisuutta. Ja sitten kun tulee hyvät ilmat ja haluaisi laittaa kesävaatteita päälle, niin jalat hohtaa kuin kalkkilaivan kapteenilla. 

Onneksi tänä kesänä mulla ei tuu olemaan tätä ongelmaa, sillä kotoa löytyy maailman paras hankinta – nimittäin oma laite, jolla salonkiluokan suihkurusketus luonnistuu helposti kotona. Luojalle kiitos tästä kapistuksesta oikeesti! 😀 Enää ei hohda jalat valkoisuuttaan ja voin aina olla terveen värinen ympäri vuoden. Ei myöskään oo enää paineita siitä, että aina kun aurinko vähänkin pilkahtaa niin pitäisi olla imemässä jokainen säde talteen. Nyt siellä rannalla voi makoilla tasaisen ruskeana ilman mitään stressiä ruskettumisesta tai uhkaavista pilvistä taivaalla. I love it! Rusketus saa myös kropan näyttämään aina timmimmältä.

SUIHKURUSKETUSLAITE
Tässä kuvassa oon todellisuudessa ihan talven kalpea, vaikkei siltä näytäkään


Ennen laitteen hankkimista tuli käytyä läpi kaiken maailman itseruskettavat mutta mikään niistä ei vastannut lähellekään omia toiveita aidon näköisestä tasaisesta väristä. Solkusta sai sitten parempaa väriä pintaan, mutta se oli pitkällä juoksulla aika tyyristä touhua – eikä se nyt kovin terveellistäkään ole. 

Nyt on ihan täydellistä kun voi viidessä minuutissa suihkuttaa haluamansa sävyn pintaan ja lopputulos on kauniin tasainen kuin salonkikäynnin jäljiltä. Sillä pärjääkin sitten kivasti 1-2 viikkoa.

Kavereillekin on tullut järjestettyä rusketusbileitä pientä korvausta vastaan, jolloin laite ja aineet maksoivat itsensä hyvin nopeasti takaisin. Osa heistä onkin nyt hankkinut itselleen oman laitteen kimpassa kaverin kanssa – fiksua sekin!

Olen saanut paljon kyselyitä, mikä laite minulla on. Itseltäni löytyy tämä laite ja voin kyllä suositella erittäin lämpimästi. Yksi parhaista hankinnoista koskaan ehdottomasti! 

Oman suihkurusketuslaitteen voi tilata kotiinsa täältä.

Tuolta voi helposti tilata myös värit laitteen lisäksi. Tilaan yleensä kerralla isoja litran pulloja useammassa eri sävyssä ja niillä sitten pärjääkin pitkään. Useita eri tuotteita kokeilleena ja monien rusketussalonkia pitävien suositusten siivittämänä olen päätynyt käyttämään erittäin tyytyväisenä erästä tiettyä väriä, joka antaa todella luonnollisen ja tasaisen sävyn – ehdottomasti parhaan kaikista joita olen kokeillut. Tälle värille annan siis lämpimät suositteluni.

Kaikki tuotteet tulevat EU:n sisäpuolelta, joten tullimaksuista ei tarvitse huolehtia ja paketit ovat aina olleet nopeasti perillä kotiovelle kuljetettuna.

 
 
Suihkurusketus-kokemuksia
Parhaat kaverit


Ei muuta kun väriä pintaan ja shortsit jalkaan 🙂

Edellisessä tekstissä: Pitääkö kaloreita laskea?

Ida Jemina

13 vastausta artikkeliin “Suihkurusketus kotona – maailman paras keksintö”

 1. Moneen kertaan riittää noi”värit” ? Onko rusketus yhtään oranssahtava ja lähteekö se tasaisesti pois?

  • Värit on tositosi riittoisia ja kestää useita kuukausia. Eikä oo yhtään oranssihtava vaan ihan aidon näkönen ihan ku auringon jäljiltä 🙂 väri lähtee tasaisesti pois kun ennen värin laittoa kuorii ihon ja kosteuttaa jälkikäteen 🙂

 2. Varmaan pakko hankkia itsekin tämä.. saa epätasaisesti itseruskettavalla läträily riittää! Käytätkö mediumia vai lightia? Ja käytätkö lisäksi noita tähän tarkoitettuja kuorinta-aineita ja tehostusvoiteita? 🙂

  • Voin todella lämpimästi suositella! Käytän molempia itseasiassa, kesäisin tummempaa ja talvisin vaaleampaa. Joskus myös miksaan värejä keskenään. Käytän noita tehostevoiteita ja kuorinta-aineita silloin kun minulla niitä on. Usein kuitenkin olen mennyt pelkällä suihkuttamisella ilman tehosteita.

 3. Moikka. Katsoin noita rusketusvärejä ja tällä hetkellä tuotteita on myynnissä neljää eri väriä. Mitä sävyjä siis itse suosittelit (suntana spray tan)? Myös koneen nimi näyttää hieman erilaiselle linkin takana kuin sinulla kuvassa. Onkohan nimi vain muuttunut, mutta kone edellen sama? Kiitti jos vastaat pikaisesti, laittaisin koneen+aineet heti hankintaan

  • Moikka Elina! Itseltäni löytyy kaikkia noita värejä ja näin kesäisin tulee käytettyä eniten tummimpia sävyjä (chocolate, blackberry), kun taas kevääseen, syksyyn ja talveen sopivat hieman vähemmän tummat sävyt (coconut, cherry). Toisaalta ympäri vuoden käytän myös tuota Rapid Tania, jolla saa todella nopeasti kauniin värin ja sävyn tummuuteen voi vaikuttaa valitsemalla itselleen sopivan pituisen vaikutusajan. Tuossa koneessa puolestaan ulkomuoto on hieman päivittynyt eli kyseessä on täysin samalla mallimerkinnällä myynnissä oleva laite kuin itselläni – ainoastaan uudella kuosilla päivitettynä 🙂

  • eikö sinulla ole rusketustelttaa tai etkö tilannut aluksi aloituspakkausta?

  • Moikka Pauliina! Teltta löytyy mutta monesti ruskettelen ilman sitä 🙂

 4. Hei! Nyt kun kesä on tulossa niin oli pakko palata tähän rusketusasiaan. Mietin, että miten saat tehtyä itse itsellesi tällä koneella rusketuksen, olisiko helpompi jos joku muu suihkuttelisi?

 5. Onko tuossa sun laitteessa jotakin säätö ominaisuuksia? Miten on käytössä kestänyt ja lähteekö laitteesta kova ääni? 🙂

 6. Moikka! Tosi kiva rusketus! Voisitko laittaa tuon linkin koneesta uudestaan? En jotenki pääse siitä eteenpäin😅
  Kiitos paljon etukäteen!😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta