Sinne ja takaisin

Heiiiii! Osa saattoikin jo tuolla snapin puolella huomata, että missä päin maailmaa olen luurannut. Kone suuntasi viime viikolla Mallorcalle sukulaisia tapaamaan, jossa tuli vietettyä aikaa perinteiseen espanjalaiseen tyyliin. Tahti hidastui ja puheen sorina lisääntyi. Myös lemmikkien lukumäärä kasvoi yhdestä kymmeneen, kun perheessä oli kuusi koiraa ja neljä kissaa – ihania karvapötkylöitä, jotka lievittivät hieman Urho-ikävää. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta, kun joutui olemaan Urhosta erossa. Etukäteen jo ikävöin poikaa ja mietin, että voi eiiii miten se pärjää. Hysteerisen äidin tavoin tein hoitajille valmiiksi kaksisivuisen hoito-oppaan ja pakkasin kunnon baby bagin mukaan. Onneksi Urho pääsi tutuille, jossa sillä riitti paljon koirakavereita ja jossa myös sen suurin idoli Luka-labbis oli. Kun tulimme takaisin kotiin, sillä riitti paljon kerrottavaa ja juteltavaa. Voisin joskus yrittää ottaa videota näistä juttuhetkistä, hän on nimittäin aika puhelias poika.

idajemina

Anyways, reissu meni kivasti ja ilmat suosi. Ihan perinteinen rantaloma ei kuitenkaan ollut kyseessä vaan sellainen rento ja rauhallinen ajanviettoloma saaren maaseudulla. Nyt on taas mukava olla Suomessa omissa rutiineissa kiinni ja täytyy sanoa, että tämä raitis ilma tuntuu hyvälle! 38 astetta varjossa ilman ilmastointia saa kyllä viiksihien villiintymään!

vihi

maaseutua Maisema peltomaisemaa Rantaa

38

espanjassa

ida-palmassa

rita uusi-kaveri

Vaikka matkustaminen on ihanaa, itse matkapäivät koneessa istumisineen eivät ole lempipuuhaani. Etenkin jos on aikainen lähtö ja yöunet jäävät vähiin, on olo aika karu. Lähtöä edeltävänä päivänä minulla oli itseasiassa superhauskat kaverin polttarit, joista lähdin käytännössä suoraan kentälle. Kyllä siinä oli vähän pöpi olo, mutta onneksi muutaman tunnin sain nukuttua koneessa.

polttarit

Jokatapauksessa kiva olla taas back in business! 🙂

Edellisessä postauksessa: Paremmat (ja gluteenittomat) lettukestit

Ida Jemina

13 vastausta artikkeliin “Sinne ja takaisin”

 1. Kuulostaa kivalta lomalta, lämpimältä ainakin! 🙂
  Tuli mieleen, että haluaisitko antaa jotain vinkkiä matkustamiseen ja treeniin liittyen, eli miten esimerkiksisyöt (pitkillä) lentomatkoillabjotta ateriarytmi ei mene kokonaan sekaisin? Entä miten usein pyrit aloittamaan kunnon salitreenit pitkän lentomatkan jälkeen? Vaikuttaako esim jet lag suhun ollenkaan? 🙂

  • Oli kyllä kiva pikkuloma! 🙂

   Matkaan varaudun usein valmiiksi täytetyin sheikkerein tai protskupatukoin. Kentältä ostan sitten vedet mukaan ja sitä ostankin sitten ihan kunnolla. Parilla viime reissulla olen ostanut kentältä salaatit ja raejuustot, jotka olen sitten mussuttanut koneessa. Nyt kenttä oli kuitenkin muuttunut sen verran, että en äkkiseltään näitä löytänyt. Sen takia patukat ja sheikit kannattaa vähintään olla varuilta mukana. Jet lag vaikuttaa ja paljonkin! Onneksi nyt oltiin suht samalla aikavyöhykkeellä niin siitä ei ollut ongelmaa. Pitkän lentomatkan jälkeen kuulostelen oloa ja menen täysin sen mukaan treenien suhteen 🙂 Lisää siitä, mitä ruokaa pakkaan matkalle mukaan, olen kirjoittanut täällä: Kaurahiutaleita matkalle! Ooks sä ihan hullu?

 2. Onpa kauniita kuvia! Turhan usein tulee matkustettua kaupunkeihin lomalle, kun kaupunkien ulkopuolellakin olisi paljon nähtävää.:)

  • Kiitos! Nuo maisemat olivat kyllä todella rauhoittavat! Totta puhut, eritoten hieman pidemmällä lomalla on kiva jos ehtii käymään kiertelemässä myös kaupungin ulkopuolella, niin voi nähdä paikallista meininkiä 🙂

 3. Olipa mukavan kuuloinen reissu! 🙂 Jutustelupostaus olisi varmasti hauska! ☆ Joten mun puolesta sitä voisi vaikka toteuttaakin… 😉

 4. Hei, oisko sulla mitään neuvoja antaa miten sais pepputreenin tuntumaan pakaroissa? Olen yrittänyt kaiken maailman keinoilla mutta yleensä se tuntuu vain reisissä. Esim tavallinen kyykky ja askelkyykky, miten kummassa ne saa tuntumaan pakaralihaksessa? 😀

 5. Moikka!
  Täytyy ihan ekana sanoo että tää sun blogia on parasta luettavaa ja oot itsekkin todella upean oloinen ihminen ja loistava roolimalli muille 🙂
  Mulla olisi semmoinen kysymys, että kun treenaa kotona ilman laitteita niin onko mahdollista että lihas kasvaa mutta ns. rasva ei pala sen ympäriltä, jonka jälkeen on vielä isommat reidet, takapuoli tai muu kohta? Eli kasvattavatko jotkut liikkeet lihasta ja jotkut enemmän polttavat rasvaa? Vai polttaako rasvaa vain ruokavalion ja kalori määrien kautta?
  Tai jos olet jo kirjoittanut postauksen kyseisestä aiheesta niin linkki olisi hyvä 🙂

  Tätä olen jo miettinyt pidemmän aikaa ja luotan sinun sanaasi eniten 🙂
  Suuri kiitos jo valmiiksi vastauksesta! 🙂

 6. Moikka,

  Huippu blogi sulla, jota on tosi kiva ollut seurata 😉
  Kysymys vielä matkustamiseen liittyen, jos palautusjuomat tekee itse, eli hera, hiilari, glut.,vihermix sekoituksella, niin mikä on/ olisi Heran lisäksi tärkein mukaan otettava? Oon siis lähdössä kk reissuun ja mitään tietoa ei ole mistä voisi paikanpäälle ostaa lisäravinteita.
  Tiedosta erittäin kiitollisena 🙂
  -Anna-

  • Moikka Anna! Kiitoksia! Tosi kiva että olet juttuja seuraillut 🙂 Heran lisäksi noista ottaisin mukaan hiilarin mikäli matkalaukussa on vielä tilaa, mutta hera kuitenkin se ensisijainen juttu. Hiilaria saa kuitenkin revittyä myös ihan ruuastakin tarvittaessa 🙂 Antoisaa reissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta