Salainen kauneuskikka – ruiskurusketus

Tämä ilta on hyvitetty täysin kaikelle muulle kuin fitnekselle ja punttisalille. Joskus sitä on vain katsottava itseään peilistä, muussakin kuin lihaksien toivossa ja huomattava, että mikäs kalkkilaivan kapteeni se taas sieltä tervehtii! Suonet hohtaa kauniin violetteina ja pimeydessä en tarvitse enää lamppuja, kun oma iho toimii loistavana valon lähteenä. Tänään on siis vuorossa yksi salaisista kauneuskikoistani nimeltään ruiskurusketus. 

Ruiskurusketus
Brunat pintaan ennen rantalomalle lähtöä

Toiveena on ollut, että kertoisin lisää tästä ruiskurusketuksesta. Noh, tehdäänpäs työtä käskettyä, kun tänään taas tuota taivaan lahjaa käytän. Ostin siis noin vuosi sitten kapistuksen, joka on ratkaissut niin kesän kuin talvenkin rusketusongelmat. Kesällä ei tarvitse olla haukkana kyttäämässä, koska aurinko pilkahtaa pilvien takaa ja voi huoletta tepastella shortseissa jalat aina kauniin pronssisina. Talvella taas, kun naamataulu alkaa siitä valkoisuudesta muuttua jo sinertäväksi, on ihanaa kun voi suihkauttaa terveen värin pintaan. Väri pysyy iholla noin 1-2 viikkoa.

ruiskurusketus

Tämä laite on säästänyt niin rahaa, aikaa kuin terveyttäkin ja oli kyllä ehdottomasti viime vuoden paras hankinta. Suihkuttaminen kestää noin 5 minuuttia ja sen jälkeen iho on kauniin ruskea. Mikään ekspertti ei tarvitse olla, että osaisi laitetta käyttää. Se on ihan superhelppoa. Sama laite, joka minulla on löytyy täältä.

Jos haluat tietää jotakin lisää, niin kysy ihmeessä, niin kerron lisää. Aiemman ja tarkemman postauksen aiheesta voit käydä lukemassa täältä: Suihkurusketus – maailman paras keksintö

Tähän päivään kuului myös toinen kauneudenhoitoon liittyvä asia, nimittäin aina niin ihana kynsihuolto. Ennen huoltoa mietiskelen kaikkia kivoja ideoita, mitä toteuttaa ja aina saan positiivisesti yllättyä lopputulokseen. Tällaiset bling bling kynnet tällä kertaa. Olen kyllä supertyytyväinen Susanna’s Nail Salonin käden jälkeen. Tarkkaa työtä ja kynnet tehdään aina niin huolella. Viimeksi kävin kynsieni kanssa kiipeilemässä (josta kuvia täällä) ja se jos mikä oli niille kunnon testin paikka. Yksikään ei kuitenkaan kärsinyt tippaakaan vaikka ne olivat aikamoisen paineen alla. Voin vilpittömästi suositella kaikille laatua kaipaaville.

rakennekynnet

Toivottavasti kaikilla on hyvä fiilis! Täällä ainakin on! Illat alkaa pikkuhiljaa pimentyä, mutta hei, onneksi salilla loistaa iltaisinkin valo! Energisiä treenejä siis ja loistavaa keskiviikkoa kaikille!

Edellisestä tekstissä: Treenikuvia ja -kuulumisia

 

Yhteistyössä Susanna’s Nail Salon

Ida Jemina

28 vastausta artikkeliin “Salainen kauneuskikka – ruiskurusketus”

 1. Heippa !

  Sinun blogisi on tosi hyvä ja inspiroiva 🙂 ♡
  Mutta asiaan, Käytätkö suihkurusketuksessa light vai medium versio ? Kauanko tollanen yks Purkki kestää ? Saatko sitä yksin laitettua ?

  • Heippa!

   Kiitos <3
   Mulla on molempia värejä. Kesäisin käytän tummempaa ja talvella vaaleampaa. Niitä voi myös sekoittaa keskenään. Yksi purkki kestää todella pitkään, useita kuukausia. Väriä kuluu tosi vähän kun se tulee niin ohuena suihkuna. Yksinkin pystyy suihkuttelemaan mutta toki kaverin kanssa on helpompaa:)

  • Ei oo pakollinen jos kylppärissä suihkuttelee, mutta se kyllä suojaa väriä joutumasta mihinkään muualle. Toki suojana voi käyttää myös esim. jätesäkkejä, vanhaa lakanaa tms.

 2. Kiitos todella asiapitoisesta ja inspiroivasta blogista! Olet kertonut harrastaneesi kuntosalilla treenaamista/kehonrakennusta jo usean vuoden ajan ja toivoisin kuvapostausta, jossa kertoisit fysiikkasi kehityksestä treenivuosien saatossa. Jonkinlaiset ”kehityskuvat” matkan varrelta olisivat erittäin kiinnostavia.

  • Moikka Netta ja kiitos itsellesi! Mulla on tosi vähän mitään vanhoja kuvia mutta voisin yrittää hieman kaivella ja katsoa jos tämä onnistuisi:)

 3. Mielenkiintoinen tämä itse tehtävä suihkurusketus!! Heti ostan kun mahdollista! Suihkutatko kasvotkin? Onko selkäpuoli hankala itse suihkutella? Käytkö päivittäin suihkussa, vai pitääkö harventaa että rusketus pysyy?

  • Moikka Minsk! Voin kyllä lämpimästi suositella! Suihkutan toki kasvotkin ja kyllä selkäpuolikin onnistuu, kaverin kanssa toki helpompaa! Suihkussa käyn ihan normaalisti, joskus useammankin kerran päivässä ja hyvin pysyy:)

 4. Heippa! Käytätkö niitä tehostusvoiteita vai pelkästään niitä aineita mitä laitteeseen laittaa?

  • Silloin kun tehostusvoidetta minulta löytyy niin käytän sitä, monesti mennyt kuitenkin pelkällä suihkuttamisella.

 5. Selailin tätä blogia puhelimella ja pystyiskö tän blogin runkoa (?) muuttamaan niin, että enemmän postauksia olisi allekkain? Nyt jokaisen postauksen jälkeen pitää painaa ”older post” , jotta näkee aikaisemmat. Lukeminen on melko hidasta siis.

  Keep up the good work!

  • Moikka Ellen! Kiitos ehdotuksesta – itse tykkään, että tekstit ovat näin selkeästi omina postauksinaan:) And thanks I will!

 6. Heips! Sama toive täällä, että postaukset allekain! Hankala löytää niitä juttuja mitkä jää uusien varjoon! Eli siis vanhemmat tekstisi hankala löytää täältä enää uudelleen luettavaksi jos olet kirjoittanut jonkin uuden.

 7. Hei käytätkö tuota cover voidetta? Ajattelin että ei olisi niin tarpeellinen, jos suojaa muulla tavalla esim kynnet.. Miten itse olet toiminut?:)

  • Heippa Melina! Käytän silloin kun sitä on. Muulloin käytän esim. vaseliinia:)

 8. Hei!
  Suihkutatko itse itseesi rusketuksen ja onko se helppoa? Ostin juuri samanlaisen suihkurusketussetin ja olisi mukava tietää miten esimerkiksi suihkutat kädet ja jalat selän yms.?:)

  • Hei Niina! Usein mulla on kaveri mukana ruiskutettaessa, mutta yksinkin onnistuu kyllä. Kannattaa vaikka youtubesta kurkata ohjevideoita niin saa vähän mallia siitä miten homma toimii:)

 9. […] muuten näy aurinkoa missään! Ilma kuvastaa aikalailla tämän hetkisiä fiiliksiä. Olenkin aiemmin kertonut, miten itse varmistan tasaisen rusketuksen näissä Suomen säissä. Oma ruiskurusketuskone oli […]

 10. Kauanko yksi litran pullo kestää,jos rusketus yllä kokoajan? Rusketutko silti auringossa yhtä hyvin vaikka käytätkin tota? Sekä missä ajassa tuotteet suunnilleen jo perillä,viikossa?

  • Kestää useita kuukausia. Ei vaikuta mitenkään auringossa ruskettumiseen eikä myöskään anna siihen suojaa. Jep noin viikossa kotona! 🙂

 11. Moi!

  Ihanaa kun löysin tämmösen vaihtoehdon kalkkuna-iholleni kokeiltavaksi! Mutta mulla olis monta kysymystä.

  Ensiksi, oletko testannut koskaan tätä samankaltaista tuotetta http://www.gigantti.fi/cms/silkn-body-tan/ammattimainen-suihkurusketus-omassa-kylpyhuoneessasi/ ? Koska aikamoinen kokoero vaikuttaa noilla laitteilla olevan ainakin… Mä ajattelen, että mä haluisin siis ottaa ehdottomasti ton kapistuksen matkoille mukaan, että miten se onnistuu kun toi on niin iso? Mahtuuko se matkalaukkuun hyvin? (Tai mahtuuko mitään muuta sinne sitten enää HEH)

  – Jos olet kuullut tai testaillut myös tuota Silk’n Body Tan laitetta, kumpi mahdollisesti parempi ja miksi?
  – Mä olen siis tämmönen kalkkuna, joka en ees rusketu – koskaan. Punapigmenttiä on, eli pisamaa tulee mutta siis esim.jalat mulla on ihan vitivalkoiset vielä kahdenkin viikon rantaloman jälkeen. Joudun rasvaan itteni 50 suojakertoimella päästä varpaisiin ja vietän aikaani yleensä varjossa. Eli tää olis mulle NIIIN ihana juttu, jos saisin matkalle mukaan. Eli kysymys kuuluukin, jos meen kahden vkon rantalomalle, uin siellä meressä ja uima-altaassa joka päivä, hikoilenkin välillä, rasvaan aurinkorasvalla, käyn suihkussa, niin miten saan tän rusketuksen pysymään ja saanko?? Ja tässä tapauksessa, kuluuko se läikittäin pois? Jos saisin sen pysymään edes muutaman päivän, voisin sen matkan aikana uusia, jos laite mahtuisi hyvin mukaan. Mutta pitääkö uusimisen jälkeen olla maltillinen uimari, jos vaikka iltapäivällä ruskettaa itsensä tolla laitteella, nukkuu yön yli ja ei mee heti ensimmäisenä aamulla uimaan?
  – Jos käytän tätä matkoilla ja hotelleissa siis, yleensä hotellissa on ne valkoiset lakanat… Ja kylpytakit. Miten niiden käy, jos olen ruiskuttanut itteni muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa? Jaiks…
  – Ja voiko heti seuraavana päivänä laittaa vaaleat vaatteet päälle?
  – Kuinka paljon toi laite painaa? Toi suihkuosa näyttää isolta, verrattuna just sit taas tohon Silk’n Bodyn laitteeseen. Voi kun pääsis testaan noi molemmat! Kun ei voi molempia ostaa…
  – Lähteeköhän lomalla, jos ui paljonkin, läikittäin toi rusketus veke?
  – onko toi ollu sulla mukana matkoilla koskaan? Tai muilla tuntemillasi? Teltan kanssa vai ilman? Kuinka paljon vie laukusta tilaa, jos pakkaa vielä teltankin mukaan?
  – Miten muuten saunominen vaikuttaa, jääkö värit lauteisiin? Entä paljussa oleminen? olis vähä noloo kyläillä silleen, että värit lilluu kylpytynnyrissä, iho on yhtäkkiä laikukas ja saunan lauteilla näkyy läntti 🙂 Kesällä saunon paljon.
  – Millä tavalla peset itsesi, kun olet juuri ottanut hyvän suihkurusketuksen? Eli ihan saippuoit käsin, vai käytätkö jotain pesusientä tai muuta? Mitä suosittelisit?
  – Paljonkos ne täytepullot maksaa?
  – Aika vähän kokemuksia löytyy keltään noista kotiruiskuista… ihmettelen, luulis että ne menis kun kuumille kiville. Miksihän? Epäilys nousee välillä ja sitten taas innostun uudestaan.

  Nyt tuli paljon, mutta pitää miettiä ettei turhaan osta tommosta kapistusta. Onko sulla ketään punapigmentti-ystävää, jolla samanmoinen kalkkunaihon kanssa? Ja miten ovat kokeneet tämän? 🙂

  Kiitos hei TOSI paljon, jos jaksat vastailla!!

  • Moikka! Tässä vastauksia kysymyksiisi: En ole koskaan kokeillut tuota gigantin laitetta, niin en osaa siitä sanoa. Tämä omani on samanlainen mitä salongeissa käytetään, joten matkoille se on mielestäni aika iso. En ole koskaan pakannut sitä mukaan vaikka varmaan matkalaukkuun mahtuisikin. Tärkeintä laitteissa on niiden teho ja se kuinka pientä sumua ne suihkuttaa. Mitä enemmän tehoa ja mitä hienompaa sumua, sen parempi ja tasaisempi jälki. Jos suihkutuksen jälkeen menee nukkumaan valkoisille lakanoille, voi niihin jäädä väriä. Tällöin alle kannattaa asettaa esim. pyyhe jos omista lakanoista ei ole kyse. Ohjausväri pestään aina pois vaikutusajan jälkeen suihkussa, jonka jälkeen voi huoletta polskia altaassa. Vaaleat vaatteet voi myös tämän jälkeen laittaa päälle. En osaa sanoa uimisen vaikutuksesta värin kestoon. Pesen ohjausvärin pois huuhtelemalla suihkussa, en käytä tähän pesusieniä. Ei ole koskaan näkynyt saunan lauteilla väriä 🙂 Tilaan yleensä kolmen pullon kombon (3x1000ml), jossa tulee kolme eri värisävyä hintaan 89,99 puntaa. Löytyy täältä. Ja kone taas löytyy täältä. Olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen tuohon hankintaan, ei tarvitse ruskettumisesta enää huolehtia 🙂 Toivottavasti näistä vastauksista oli apua!

 12. Kiitos vastauksista! Vielä muutama kyssäri tuli mieleen:

  Toi linkkaamasi kone näytti olevan loppu, mutta tää taitaa olla sama? : http://rover.ebay.com/rover/1/710-53481-19255-0/1?ff3=4&pub=5575124989&toolid=10001&campid=5337697184&customid=&mpre=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fitm%2FVoilatan-700W-HVLP-Spray-Fake-Tanning-Machine-Movable-Pop-Up-Tent-Kit-Tan-Booth-%2F191226032751%3Fvar%3D%26hash%3Ditem2c85f5b26f

  Tuleeko postituskuluja kuinka paljon? ja hyvät käyttöohjeet, miten ja missä asennossa suihkutella?

  Kuinka hankalaa / aikaavievää ton teltan pystyttäminen ja eritoten kasaaminen on?

  Jos suihkuttelee ilman telttaa, kuinka hyvin pitää jynssätä kylppärin vaaleat laattaseinät, ettei niissä näy mitään? Jääkö ainetta kiinni puu- tai muoviosiin, esim. ovenkarmit, saunan oven kahva jne.?

  • Moikka Ellukka! Eipä kestä 🙂 Tuossa linkkaamassasi listauksessa on kuvassa tosiaan sama laite, mutta myynnissä vain teltta, jota myyjä ei valitettavasti näytä toimittavan Suomeen – täältä löytyy vastaava laite ja myyjä näyttäisi toimittavan paketin Suomeen. Postikuluista en osaa sanoa, sillä se on myyjäkohtaista ja tuossa ei oltu sitä erikseen eritelty. Tullimaksuja ei ainakaan tule ollenkaan, sillä laite tulee EU-alueelta Iso-Britanniasta. Teltan puolestaan saa esimerkiksi täältä Suomeen asti ilman tullimaksuja, pienellä toimitusmaksulla tosin.

   Teltta on pop-up-mallinen eli sen pystyttäminen on todella simppeliä. Sananmukaisesti vähän niinkuin poppaa pystyyn ja takaisin kasaaminen käy ihan parissa sekunnissa. Tässä itseasiassa video vastaavan teltan kasaamisesta.

   Suosittelen muutenkin katselemaan spray tan-demoja YouTubesta, niistä saa hyviä vinkkejä ja näkee samalla miten homma toimii käytännössä. Laitteen mukana tulee toki myös ohjekirja, jossa mm. esitellään ruiskun eri asennot, jotka osaltaan vaikuttavat tuohon kysymääsi suihkutusasentoon.

   Itse olen aina pitänyt vähintään jotakin pyyhettä tms pienenä suojana, vaikken telttaa olisikaan pystyttänyt. Tällöin seiniin osuu hieman sprayta, joka kuitenkin on täysin vesiliukoista ja lähtee pelkästään suihkuttamalla seinät vedellä. Eli toki jos ainetta päätyy suihkuttamisen seurauksena jollekin pinnalle, jää siihen väriä, mutta se lähtee onneksi erittäin helposti huuhtelemalla pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta