Rasvanpolttajat – buustia laihdutukseen?

Nyt kevään kynnyksellä moni haluaa karistaa ylimääräiset sentit vyötäröltä ennen kesän rantakelejä. Niinpä kommenteissa onkin viime aikoina härännyt kysymyksiä rasvanpolttajista ja siitä käytänkö itse kyseisiä tuotteita ja jos, niin mitä?

Mikään rasvanpolttaja ei polta rasvaa taianomaisesti, mikäli ruokailut eivät ole laihduttamisen kannalta kunnossa. Ei siis auta, että vetäisee burnerit naamaan ja hyppää sohvalle makoilemaan karkkipussin kanssa kulutuksen ollessa energiansaantia pienempää. Tämä on varmasti monelle selvää. Ruokavalio on rasvanpoltossa kaiken lähtökohta ja sitä ei voi kylliksi korostaa. Kun perusasiat ovat laihtumisen kannalta kunnossa, voidaan alkaa miettimään olisiko hienosäädöstä ja mahdollisista lisäravinteista apua.

rasvanpolttajat
Viime kesänä Turkissa rapsakkana rapuilemassa

Itse aloitin viime vuoden loppukeväästä dieetin, tavoitteena kiristää kuntoa ja tiristellä ylimääräiset rasvat pois. Hyvin rapeaan kuntoon pääsin ja tällä hetkellä olenkin kasvatuskaudella. Dieetin aikana en käyttänyt rasvanpolttajia, mutta loppuvaiheessa, kun rasvaa oli enää vähän, otin käyttööni näitä vahvoja vihreäteekapseleita. Näistä voi olla hieman apua mikäli paketti on muilta osin kunnossa.

Vihreä tee nostaa kehon kulutustasoa korkeammaksi lisäämällä lämmöntuottoa, kohottaa vireystilaa piristävien ainesosien myötä (mahdollistaen mm. tehokkaamman treenaamisen) sekä vähentää näläntunnetta  muiden terveysvaikutusten ohella. Vihreäteekapselit voivat siis toimia dieettaajan tukena pienenä buustina kunhan ruokailut ja liikunnat ovat rasvanpolton kannalta kunnossa.

Rasvanpoltto kokemuksia

Laihtua voi ilman minkäänlaisia valmisteita, mutta pieni buusti on tietysti aina tervetullutta! Enemmän aiheesta olen kirjoittanut täällä: Laihdutuspilleri –  onko sellaista olemassa?

Tsemppiä kevään kiristelijöille! Edellisessä postauksessa: Mikä on paras treenijako?

Ida Jemina

24 vastausta artikkeliin “Rasvanpolttajat – buustia laihdutukseen?”

 1. mä en jotenkin yhtään usko noihin pillereihin vaikka kaikkea muuta lisäravinteisiin liittyviä juttuja testailen mielelläni. mun korvaan tuo kuulostaakin jo niin mahdottomalta 😀
  aihetta sivuten mitä mieltä oot kun mulla on tarkoituksena tässä kevään mittaan yrittää tiputella vähän rasvoja salitreenauksem ollessa kuitenkin se lemppari niin siis jos ottaisin pari kr/vko 15-20min inttervallitreenin salitreenin jälkeen? oiskohan tuo sopiva määrä vai pitäskö lisätä?
  kiitos sulle jos viitsis vastata 🙂

  • Jep, taikatemppuja ei ole olemassa eikä mikään pilleri suoranaisesti sulata läskejä pois. Vihreä tee onkin aikalailla ainoa rasvanpolton tukena käytetyistä lisäravinteista, jolla on jonkin asteista tutkimusnäyttöä taustalla. Sekään ei tietenkään maagisesti polta rasvaa pois vaan lisää hieman kulutusta lämmöntuottoa kohottavien ainesosien ansiosta. On tärkeä ymmärtää, että laihtuakseen on oltava energiavajeella, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

   Jos paino tippuu ilman ylimääräisiä kulutusta nostavia treenejä, ei niitä kannata heti ottaa mukaan. Jos taas kulutustasoa tarvitsee nostaa, silloin tottakai lisätreenistä on hyötyä. Tsempit!

 2. Blogisi on tosi hyvä ja olen saanut siitä motivaatiota ja monia hyviä neuvoja! Yksi asia mietityttää kesäkuntoa ajatellen. Treenaan aika paljon (6krt/vk) ja olen suht hyvässä kunnossa, mutta haluaisin kasvattaa lihaksia vielä, mutta sitten kesällä haluaisin olla edes jotenkin timmi!

  • Kiitos! Mukava kuulla jos blogi motivoi, huippua! Jatka ihmeessä lihasten kasvattamista jos kunto on siisti, ei bulkkia tarvitse aina överiksi vetää:) hyviä treenejä!

 3. Vaikuttaako ihan perus vihreä tee myös positiivisesti? Kuinka monta kuukautta sun dieetti kesti tai aika siitä kun aloit laskemaan kaloreita siihen että aloit nostaa niitä ensimmäistä kertaa? Sun kunto on niin upea että se motivoi kyllä treenaamaan ja syömään oikein! 🙂

  • Vihreällä teellä on monia myönteisiä vaikutuksia mutta toki pillerin/uutteen muodossa saa paljon tehokkaammin riittäviä määriä nautittua kuin teetä juomalla. En muista tarkkaan kauan dieetti kesti, mutta hyvin rauhallisella tahdilla vedin homman läpi, se on kaiken a ja o. Kiitos kovasti Pauliina, ihan huikeeta kuulla!

 4. Moikka! Silloin kun olit dieetillä, niin minkä verran söit päivittäin suhteessa kulutukseesi (n. kcal)? Ja tapahtuiko muutosta hiilihydraatti-proteiini-rasva -tasapainossa verrattuna ”tavalliseen” ruokavalioosi?

  • Moikka! Makrojakauma toki dieetillä hieman muuttui, miinuksella olin noin kahdesta sadasta viiteen sataan.

 5. Hei! Luin aiempia postauksiasi ja törmäsin jonkun laittamaan kommenttiin että teetkö henkilökohtaisia ruokavalioita. Kuinka suurinpiirtein otat maksua jos teet ? 🙂 Itse en saa ruokavalioon ollenkaan kunnollista otetta jos ei minulla ole jonkun tekemää ruokavaliota.. 😀

 6. Moikka! Ootko miettiny uuden vatsalihakstreenin tekemistä? 🙂 Tykästyin siihen sun edelliseen täysillä ja olenkin sitä jo aika kauan tehnyt, välillä vähän eri variaatioilla! 🙂 Mietin vaan että teetkö ite sitä edelleen ku sulla noi palikat on aika kovassa kunnossa? 🙂

  • Moikka Linda! Kiitos toiveesta, pistetään korvan taakse:) Kiva, että tykkäsit treenistä! Mukavat viikonloput!

 7. Hei, ihan mielenkiinnosta kyselisin, syötkö tällä hetkellä maidottomasti tai gluteenittomasti (pahoittelen jos olet sen jo täällä kertonut)? Lisäksi kysyisin vielä noista vihreä tee kapseleista, syötkö niitä aamuin-illoin, vai vain yhden päivää kohden?
  Kiitoksia etukäteen jos jaksat vastailla, sekä iso hatun nosto näin inspiroivasta ja ihanasta blogista!

  • Moi Mia! Ei haittaa ollenkaan, täältä merestä voi olla vaikea löytää kaikkia kysymyksiä ja vastauksia. Ruokavaliossani on sekä maitoa että gluteenia. Vihreäteekapseleita otin kaksi kapselia päivässä, toisen aamulla ja toisen myöhemmin iltapäivällä. Isot kiitokset, erittäin mukava kuulla jos blogi inspiroi!

 8. En tiedä luetko näitä vanhoja kommentteja, mutta pakko kyllä sanoa että olet aivan huikean kaunis 🙂 olet kyllä mun idoli! Ja oli mulla semmonen kysymyskin et tiedätkö mitä luokkaa sulla on rasvaprosentti esim noissa kuvissa? Kyselen ihan vertailun vuoksi että jokohan tässä itse luvuttaisi ja hyväksyisi etten ikinä pääse samaan.. Olen laihduttanut jo useamman viikon ja vaikka mun rasvaprosentti oli alunperin 16 luokkaa niin tuntuu että vaikka paino tippuu niin en ikinä näytä noin hyvältä 😀

  • Hei Kaisa! Luen toki:) Kiitos hurjasti! En mitannut rasvaprosenttiani, mutta sanotaan että hyvin rapeassa kunnossa olin. Koskaan ei saa luovuttaa! Myös lihasmassan määrä vaikuttaa oleellisesti siihen miltä rasvaton kunto näyttää, joten dieettaamisen sijaan voi joskus olla paikallaan kasvattaakin ensin lihasta. Tavoitteiden saavuttamiseen voi mennä aikaa, mutta lopussa kiitos seisoo:) Tsemppiä!

 9. Moikka! Sun kirjoitukset ovat ihan mahtavia! Aina innolla odotan seuraavia postauksia 🙂 mulla tulikin kysymys näistä vihreätee kapseleista, että ootko ottanut ne aamulla tyhjään vatsaan vai vasta aamupalan yhteydessä/jälkeen. Ja silloinkun sulla oli dietti, niin noudatitko sitä todella tarkkaan koko dietin ajan 24/7 vai oliko joskus sellainen päivä, kun söit perinteistä kotiruokaa/ravintolaruokaa. Tai jos oli jotain reissuja, niin kuljetitko eväät aina mukanasi?

  • Moikka Juuli! Kiitos, todella mukava kuulla, että jutut miellyttää:) Vihreäteekapselin otin aamulla ennen aamupalaa. Dieetillä noudatin ohjelmaa kyllä koko ajan, ei ollut vapaapäiviä. Reissuihin otin aina eväät mukaan:)

 10. Moikka! Eksyinkin tänne melko vanhaan postaukseen 😀 Tuli semmoinen kysymys mieleen, että kun moni tuttukin käyttää nimenomaan noita vihreäteekapseleita, niin miten se kapseli eroaa ihan vihreästä teestä juotuna? Varmasti tehokkaampi paketti vähemmällä, mutta ovatko terveysvaikutukset kuitenkin samat? Ps. Ihana ja motivoiva blogi!

  • Moikka Katarina! Kapselit ovat tiivistetyssä muodossa ja näin moninkertaisesti voimakkaampia kuin nestemäinen vihreätee. Sitä joutuu aika paljon lipittämään jos haluaa saavuttaa samat terveyshyödyt 🙂 P.S. Kiitos<3

 11. Mitä haittaa siitä on jos käyttää rasvanpolttajia esim. 5 kuukautta putkeen. Itse olen ajatellut tuollaista Synephrine hardcore kapseleita kun minulle ei sovi tuo vihreä tee lääkityksestäni johtuen.

  • Moikka Mikko! Ei niistä välttämättä haittaa ole, mutta ei välttämättä hyötyäkään. Vaikka jokin rasvanpolttaja toimisi, niin sen vaikutukset kestävät lähinnä toleranssin kehittymiseen asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta