Pyykkilautavatsa-treeni – 3 superia liikettä ja 3 kierrosta!

Sis. mainoslinkkejä

pyykkilautavatsa treeni

Nyt jumpataan! Tervetuloa mukaan polttavaan pyykkilautavatsa-treeniin!

Treeni sisältää kolme tehokasta liikettä, jotka muodostavast yhden kierroksen. Kierroksia tehdään kolme. Tee liikkeet lähes putkeen pienillä hengitystauoilla ja pidä pidempi tauko vasta kierrosten välissä.

Tähän jumppaan tarvitset levypainon tai käsipainon. Mikäli treenailet kotona ja sinulta ei löydy painoja omasta takaa, käytä mielikuvitustasi. Esimerkiksi täytetty iso vesipullo tai reppu voi hoitaa painon virkaa.

Aloitetaan!

Liike 1. Istumaannnousut pystypunnerruksella painon kanssa 20 toistoa

pyykkilautavatsa
20 reps

Pidä painoa rinnalla ja työnnä se pystypunnerruksen tavoin ylös samanaikaisesi istumaannousun kanssa. Laskeutuessasi alas, laske myös paino takaisin rinnalle. Liike ottaa mukavasti vatsalihasten lisäksi myös olkapäihin.

Liike 2. Vatsakierrot painon kanssa – 20 toistoa per puoli eli yhteensä 40

pyykkilautavatsa naisella
40 reps

Istu maassa jalat koukussa ja nojaa taaksepäin. Vie painoa puolelta toiselle ja tunne kuinka vatsalihakset oikein kirskuvat. Voit koskettaa painolla kevyesti lattiaa, mutta älä päästä sitä sinne lepäämään. Muista pitää liike hallittuna ja nauti polttavasta tunteesta.

Liike 3. Jalkojen nosto sarja –  10 toistoa

treeni
10 reps

Asetu kyynärpäidesi varaan selin makuulle. Nosta jalat suorina ylös ja laske ne sieltä alas kuitenkaan lattiaan koskematta. Avaa jalat haara-asentoon, sulje ne taas takaisin yhteen ja nosta ylös. Siinä on yksi toisto. Pidä jalat koko ajan suorina.

Toisto- ja kierrosmäärät ovat esimerkkejä ja voit muuntaa niitä oman kuntotasosi mukaan. Voit tehdä tämän jumpan joko erillisenä täsmätreeninä vatsoille tai vaihtoehtoisesti sali- tai esim. juoksutreenin päätteeksi. Anna pyykkilaudalle kyytiä!

Oranssi toppi täältä (ihan parasta matskua) / Trikoot täältä / Tennarit täältä

Katso edellisestä postauksesta, miltä iltapalani näytti ja sisälsi: Mitäs se nyt syö? Hiilareita iltapalalla?!

 

Ida Jemina

21 vastausta artikkeliin “Pyykkilautavatsa-treeni – 3 superia liikettä ja 3 kierrosta!”

 1. Kyllä sai mukavan poltteen vatsalihaksiin tällä treenillä👍 Tulee varmasti tehtyä myös jatkossa!

 2. Pitääpä huomenna testata salilla! :–) ihanaa, en muista muistatko mua kun reilu kuukausi sitten löysin blogisi ja inspiroiduin heti. Huippua kun teet niin inspaavia postauksia ja ihanaa kun tulee aina nii hyvä fiilis treenin jälkeen. 🙂

  • Ehdottomasti testiin vaan! 🙂 Toki muistan, mahtavaa että olet löytänyt täältä inspistä treeniin! 🙂

 3. Ollaan veljenkaa otettu lankkutreeni saliohjelmaa ja joku 2kk vedetty sitä, tietty kerta viikkoo eikä olla kyllästytty 😀 taitaa tulla tääki kokeiluun 😀

  • Ihan parasta!! Niin hyvä meininki! Tuli niin hyvä mieli tästä! Go nicole ja veli!! 🙂

 4. Superin olonen treeni! Oon aika laiska keksimään vatsalihasliikkeitä, joten välillä vaan skippaan ne… Eksyin sun blogiin, kun etsin For all my eternitystä arvioita (XD) ja luin yhdellä istumalla kaikki postaukset tältä vuodelta! Mahtavia ja hyvin kirjoitettuja juttuja jee! Olet ehkä jo aiemmin vastannut tähän kysymykseen jollekin, mutta valmennatko ollenkaan pt-mielessä? Kiitos upeesta blogista:)

  • Huh siinä on mahtanut olla urakka! Mahtavaa, että löysit mieleistä luettavaa! 🙂 Ihan oikein arvasit, valmennan ammatikseni 🙂

 5. täytyy sanoa että teen kyseiset liikkeet joka päivä ja lankutuksia lisää. sikspäkki pidettävä kasassa=)

 6. Todella hyvä muutos tämä minkä teit blogiin ja josta snäpissä kerroit!! nyt löytyy aiheittain kivasti treenivinkkejä 😉

  mahtavaa työtä Ida-Jemina 🙂

 7. Tämä kommentti ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mitenkään, mutta.. Ihan mahtavaa, miten oikeasti näet vaivaa sen eteen, että blogistasi saisi mahdollisimman helposti paljon irti. Tuo työ, minkä teit kategorioidaksesi postauksesi, on todella ihailtavaa! Näkee, että oikeasti arvostat lukijoitasi ja haluat tarjota meille parasta :)) en ole vielä törmännyt yhteenkään vastaavaan bloggaajaan/blogiin! Kiitos valtavasti blogistasi ja loistavasta työpanoksestasi! Blogisi on ollut lempparini siitä asti, kun tämän löysin n. 2 vuotta sitten.

  Terkuin Milla

  • Voi kiitos Milla! <3 tämmöiset kommentit on kuule kaiken sen työn arvoista<3 Ei olisi päivä voinut paremmin alkaa 🙂 Ihan mahtavaa, että olet pysynyt matkassa mukana jo niin pitkään ja kiva että pidit uudistuksesta!

 8. kannattaako istumaannousussa pitää kantapäät lattiassa vai varpaat ylöspäin? Entä kannattaako vatsatreenissä tehdä vaihtelua välillä pitkiä yli15toiston sarjoja ja välillä isoilla painoilla 6-10toistoja?

  • Miten vain saa itselleen parhaimman tuntuman vatsoihin! 🙂 Juuri näin, monipuolisuudella pääsee parhaimpiin tuloksiin!

 9. Täytyy varmasti ottaa tämä treeni käyttöön! Vatsat ovat sellaiset mitkä jää helposti tekemättä… Hups keikkaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 28
Tykkää jutusta