Paniikkipuhelu äidille

Hei! Tuleva viikonloppu on kesän kiireisin juhlien suhteen valmistujaisineen ja koulun päättäreineen. Itselläni on myös useammat pirskeet tulossa ja niin kuin aiemmin sanoin, tällä kertaa en aio tuskastella vaatehuoneessa, kun ei ole mitään päälle pantavaa.

HouseOfBrandon

Koska tämä tilanne on kuitenkin varsin tuttu ja tiedän kuinka helposti sitä juuri juhlia edeltävänä iltana alkaa pähkäilemään asuvalintaansa, löytää vain rikkinäisiä sukkahousuja, paniikissa soittelee äitiään apuun ja lopulta päätyy johonkin luovaan ratkaisuun ja kiskaisee vanhan luistelupukunsa päälle, niin ajattelin tulla avittamaan!

Keräsin kokoon kauneimmat mekot, jotka ehtivät kotiin vielä viikonlopuksi. Valkoinen sekä muut hennot kuosit ovat ehdottomasti tämän kesän hitti.

valkoiset-mekot-numerot
Love<3 Tästä mekkoihin:   1.    2.     3.
maksimekot-numerot
Tästä näihin maximekkoihin:   1.    2.    3.    4.
sekalainen-numerot
Tästä mekkoihin:    1.     2.     3.

Ah ihania! Tilaa mekko House of Brandonilta ja se on luonasi 1 päivän toimitusajalla. Vaatekriisit ja itkupotkuraivarit vältetty! 🙂 Aurinkoista päivää kauniit!

mekko-oranssi-

Lue edellisestä postauksesta OPAS KEVENNETTYYN VIIKKOON.

Ida Jemina

15 vastausta artikkeliin “Paniikkipuhelu äidille”

  1. Ihan sairaan kivoja mekkoja! Mulla ei ole pirskeitä tiedossa, mutta mikä jottei muutaman kesämekon voisi ostaa ;D

    • Eikö<3 Kyllä sitä aina kesämekoissa kelpaa keikistellä oli juhlia tai ei! 🙂

  2. Tässä kolmen neljän viikon pakkolevon aikana on ollut hyvää aikaa lukea blogisi kokonaan läpi (kunhan tajusin, että kirjoituksia on kuukaudessa paaaaaljon enemmän kuin tuolta arkistosta ensin löytyy). Olihan urakka, mutta kaikkea tarttui matkaan, kävin kokeilemassa myös suihurusketusta (mitenkähän tästä kierteestä nyt pääsee irti :D). Mahtava blogi ja mahtava mimmi. Nyt vielä viikon loma auringossa ja sitten uutuuttaan kiiltelevien treeni- ja ruokaohjeiden kimppuun. Ekaa kertaa varmaan ikinä tulee nyt sitten aloitettua yli kulutuksen syöminen (oikeaoppisesti siis, ei herkuilla). 🙂 Ihanaa kesää!

    • Huh! Siinä onkin ollut urakka! Mutta kiva, että löytyi mielisiä ja hyödyllisiä juttuja! 🙂 Kiitoksia kovasti! Suihkurusketuksesta ainakaan meikäläinen ei eroon päässyt vaan parasta oli vain hankkia oma kone kotia 😀 Jes mahtavaa, nyt keräile energiaa auringossa ja rentoudu oikein kunnolla. Pian jo pääsetkin ohjelmien pariin ja purkamaan energiaa punttien parissa! Kohta mennään eikä meinata! 🙂 Ihanaa lomaa Nina ja tsemppiä ohjelmien aloittamiseen <3

  3. Moi, tuli mieleen että olisi tosi kiva jos tekisit joskus postauksen jossa näkyy mitä syöt päivän aikana esim. kun treenaat, ja miten taas syöt lepopäivänä! 🙂

  4. Moikka, mulla on menossa 2vk välidieetti menossa. Mä vaan mietin, että onko sillon tankkauksia? ja onko dieetin loppumisen jälkeen pikkuhiljaa kostaa kalorit normaaliin? 🙂 oot kyllä tosi upee nainen ja toimit suurena motivaationa! aina innolla oottaa uusia postauksiakin!

    • Moikka Riikka! Mikäli offin hiilarimääristä on tipautettu pariksi viikoksi dieetille, ei tankkaukselle kaikella todennäköisyydellä ole tuona aikana tarvetta. Voit tehdä lyhyen feidaamisen takaisin korkeampiin kaloreihin dieetin jälkeen. Kiitos sinulle, ihan huikeeta kuulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta