Pakaroille kyytiä

Onko oloja? Menikö vappuaatto kivasti ja tuliko rentouduttua? Jos eilen ei oltu kiltisti, niin tänään on hyvä palata takaisin raiteille. Tai viimeistään huomenna 🙂 Mielestäni pienistä irtiotoista ei kannata ottaa stressiä jos perusrunko ruokailuiden ja treenin suhteen on kunnossa. Silloin voi olla ihan hyväkin ottaa joskus vähän löysemmin rantein.

 


Oma vappu meni erittäin rauhallisissa merkeissä ja dieetillä kun ollaan, niin suuhun ei tultu pistettyä mitään normaalista poikkeavaa. Mutta ei se haittaa yhtään! Vappufiiliksessä voi silti olla mukana. Ilta meni salilla jalkatreenin parissa ja myöhemmin leppoisasti vapputunnelmissa. 

Kiireestä johtuen, olen useampana yönä nukkunut ihan liian vähän. 24 tuntia vuorokaudessa ei vaan tunnu riittävän. Inhoan sitä tunnetta, kun kroppa ei ole saanut tarpeeksi lepoa. Huonosti nukutut ja vajaat yöt tuntuvat mielialassa ja olotilassa koko päivän. Tietysti ne vaikuttavat sitten myös treeniin. 

Eilen vuorossa oli jalkapäivä ja tällä kertaa tein sen vaihtelun vuoksi peppupainotteisesti.  En useinkaan treenaa peppua omassa treenissään, mutta vaihtelu kuitenkin virkistää ja treeni meni tosi hyvin perille. Jumppaan kuului:

1. Takareidet istuen
2. Kyykky Smithissä leveällä asennolla
3. Bulgarialainen askelkyykky Smithissä
4. Lantion nostot Smithissä
5. Boksille nousut

Tässä pientä videopätkää viimeisestä setistä. Tarkoituksena boksille nousuissa oli tehdä liike nimenomaan niin, että pito säilyy koko ajan pakarassa. Ei siis niin, että teen liikkeen vain kaikilla mahdollisilla lihaksilla ja elastisella energialla vaan niin, että työ tapahtuisi kontrolloidusti taka-akseliston lihaksien tuntumaa painottaen.


Kivaa vappupäivää kaikille! Vapun asuista kuvia täältä.

Ida Jemina

7 vastausta artikkeliin “Pakaroille kyytiä”

  1. […] Tässä vielä videoesimerkki lyhyestä kuntopyörällä tehdystä HIIT:istä. Videolla esiintyvä, selkeästi kovakuntoinen tyttö vetää 10s spurtti – 10s palauttelu-tahdilla yhteensä 10 spurtin verran:Pepputreenistäni juttua ja videon tynkää edellisessä postissani: Pakaroille kyytiä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta