Pääsiäisen jälkiruoka – pehmeä mangovanukas

Tursuuko pääsiäismunat jo korvista? Ei hätää! Nyt on luvassa raikasta vaihtelua suklaantäyteiseen juhlaan.

mango vanukas
Mangovanukas

Kerroinkin, että järjestimme omat neljän tähden illalliset lähipiirimme kesken. Viimeksi olimme Japani-illassa, jossa jälkiruuaksi oli aivan ihanaa mangovanukasta. Ajattelin heti, että te pitäisitte varmasti myös tästä pehmeän samettisesta ja kauniin värisestä annoksesta. Japani-illasta on vierähtänyt jo vähän aikaa, mutta viikonloppuna sain tämän herkun väsääjät kylään ja pyysin reseptiä jaettavaksi – se kun sopii kuin nappi silmään pääsiäiseen!

Ainekset:

3 Liivatelehteä
0,35 dl Vettä
35 g Sokeria tai 0,35 dl Steviaa (yhtä makeaa kuin sokeri)
0,2 dl Maitoa
0,75 dl Kuohukermaa
2 purkkia Mangososetta (pilttiä)
225g säilykemangoja tai 1 mango

Ohjeet:

1. Mittaa vesi mikron kestävään astiaan ja laita liivatelehdet sinne liukenemaan.

2. Lisää mukaan sokeri ja lämmitä mikrossa kunnes kaikki on sulaa.

3. Sekoita joukkoon maito, kerma, mangosose sekä pilkotut mangopalat.

4. Kaada seos astioihin ja laita jähmettymään jääkaappiin.

paasiainen jalkiruoka

Maukkaita hetkiä toivotellen <3

Lue myös edellisestä postauksesta 11 vinkkiä aloittelijalle: ”Millaisia neuvoja antaisit sellaisille ihmisille, jotka vasta aloittelevat saliharrastusta?”

Ida Jemina

7 vastausta artikkeliin “Pääsiäisen jälkiruoka – pehmeä mangovanukas”

  1. Nam! Näyttää herkulliselta. Tuleeko tosta ohjeesta kuinka monta annosta? 🙂

    • Herkkua onkin:) Tästä tulee kaksi isoa annosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta