Osallistu joulukalenteriarvontaan!

Ai että, joulukuu on vihdoin täällä! Parasta joulussa on ehdottomasti sen odotus ja lahjojen antaminen. Niinpä halusinkin järjestää teille rakkaille jotakin erityistä ja kivaa! Tänään starttaakin joulukalenteri, jossa jokaisena päivänä jouluun asti arvotaan mahtavia palkintoja!

Jouluarvonta
Mayra Cardi

Tänään palkintona on Via Naturale:n luomu ruusunmarjajauhe, joka on todellinen superfood! Jauhe sisältää mm. C-vitamiinia, A-vitamiinin esiastetta l. beetakaroteenia, antioksidanttisia polyfenolisia yhdisteitä, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja kuitua. Huh! Tämän lisäksi ruusunmarjassa on soluja happiradikaaleilta suojaavaa E-vitamiinia. Jauhetta voi sekoittaa esimerkiksi rahkan joukkoon, pirtelöihin tai hauduttaa siitä vaikka teetä.

Ruusunmarjajauhe Via Naturale

Osallistuminen joulukalenteriarvontaan on helppoa ja hauskaa! Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa siellä kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-yksi-kiinni
Avaa luukku ja kurkkaa päivän kysymys klikkaamalla kuvaa!

Onnea arvontaan ja ihanaa joulun odotusta!

Edellisellä kerralla kerroin huikeista tarjouksista!

Ida Jemina

6 vastausta artikkeliin “Osallistu joulukalenteriarvontaan!”

    • Nams! Tänään käy pistämässä vastaus uuteen kysymykseen Facebookissa näkyvään kalenterikuvaan niin olet mukana arvonnassa!:)

  1. Moikka!

    Haluaisin kysyä sulta hieman neuvoa ongelmaani: olen saanut hyvin kasvatettua lihasta alavartalooni, mutta ylävartalo, etenkin hauis olkapää, eivät ole ottaneet lihaskasvua kuin hyvin niukasti. Kalorimäärät ovat kuitenkin hiukan yli kulutuksen, ja tosiaan kehitystä alavartaloon on tapahtunut täysin eri tahtiin! Olisiko sinulla jotain neuvoa, jolla saisin ylävartaloonkin lihaksen tarttumaan? Kiitos 🙂 -Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta