Olkapäitä ja lahjatuotteita

Moiga, sanoi entinen venäläinen luisteluvalmentajani.
 
Tulin just selkätreenistä ja kyllä oli taas kuuma! En tiedä onko se tää ilma vai mikä, mutta tuntuu, että paita tarttuu selkään kiinni hyvin pikaiseen. 
 
Aikaisemmin tällä viikolla olin pumppailemassa olkapäitä. Tein pystypunnerrusta hieman erilaisella tyylillä. Tässä liikkeessä nojaan toisella kädellä penkkiin ja olen hieman vinossa asennossa. Tällöin sivuolkapää pääsee mukaan punnerruspuuhiin peruspystypunnerrusta tehokkaammin. Hyvä liike ja sivuolkapäät oli kyllä liekeissä.
 
 
 
Huomasin nettiä selaillessa ihan huipun tarjouksen Yves Rocherilla! Sieltä saa ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen 0 eurolla tilaajalahjana! Saa siis valita minkä tahansa korkeintaan 40 euron tuotteen täysin ilmaiseksi. 

Tuolta löytyy kaikkia ihania ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja ja aurinkotuotteita, joita saa tällä hetkellä myös jopa – 50 % alennuksella. Tarjous on voimassa vain tämän viikon loppuun asti eli nopeat syövät hitaat!

 

 
 
 
Tänään illalla onkin tiedossa vanha kunnon peli-ilta kavereiden kanssa. Luvassa siis verta, hikeä ja kyyneliä. No ei vais! Eiköhän meillä ihan hauskaa tuu olemaan! Mitäs teillä on suunnitelmissa? Treeniä, lepoa vai jotain ihan muuta? 🙂

Edelliseen kirjoitukseen pääset tästä: Olen tainnut tulla vanhaksi
 
 

Ida Jemina

Yksi vastaus artikkeliin “Olkapäitä ja lahjatuotteita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta