Olin haastettelussa – apua! Ja kuvauksissa – iik!

Eilen oli jännä päivä, sillä edessä oli haastattelu ja kuvaukset lehteen. Tämmöiset jutut vetää kyllä nöyräksi, sillä tuntuu ihan käsittämättömältä, että meikäläinen heiluu lehden sivuilla ja vieläpä pölisee itsestään.

En olisi pari vuotta sitten blogia aloittaessani uskonut, kuinka älyttömän ihana, upea ja hurjan massiivinen porukka sitä lähtee seuraamaan. Olen tosissani kiitollinen joka ikisestä teistä ja pakkohan se oli haastattelijallekin kehaista, kuinka hieno ja yhteenpuhaltava joukko täällä pyörii!

kauneus-ja-terveys
Jokatapauksessa Kauneus & Terveys -lehteen on keväämmällä tulossa suunnittelemiani treenijuttuja ja haastattelu. En yleensä puhu paljoa itsestäni, joten siinä mielessä tilanne oli hassu ja poikkeuksellinen. Lehdestä saattaakin kenties löytyä treenivinkkien ohella jotakin, mitä et vielä tiennyt minusta.

Mukavassa porukassa ja saliympäristössä oli luonnollista ja helppoa esiintyä kameran edessä – kiitos kuvaajalle ja haastattelijalle! Hauska ja hikinen päivä siis takana! Kuvasimme myös Hot Studiossa, jossa lämpötila hiipii 38 asteeseen, joten kylmä ei ainakaan ehtinyt tulla. Huikkaan vaikka sitten, kun tuo lehti ilmestyy. Energiaa päivääsi!

Kurkkaa edellisestä postauksesta uusia vinkkejä keittiöön sekä muita meneviä kuulumisia!

Ida Jemina

11 vastausta artikkeliin “Olin haastettelussa – apua! Ja kuvauksissa – iik!”

 1. Hei, löysin sun blogin vasta viimeaikoina mutta oon jo ihan koukussa! Mahtava ja positiivinen fiilis näkyy myös tänne ruudun toiselle puolelle:)

  • Mahtavaa kuulla Kati! Tervetuloa mukaan joukkoon! 🙂

 2. Sun snäpistä seurailinkin jo tunnelmia, upeita kuvia näytti olevan tulossa! Vinkkaile ihmeessä kun lehti ilmestyy, pakko käydä ostamassa 😉

  Pidän blogissasi siitä, että se keskittyy puhtaasti treeniin. Monissa muissa treeniblogeissa kun aiheet lähtee laajenemaan lifestylen suuntaan. Eniten tykkään treenivinkeistä, olen vinkkiesi avulla mm. saanut olkapäiden hermotuksen ihan uudelle levelille (ja myös sitä toivottua lihaskasvua). Myös kotitreeni ja pepputreenipostaukset on suosikkeja, sillä blogisi treenejä tehdessä polte on taattu 😀

  Kiitos siis, että jaksat jakaa tietotaitoasi muillekin 🙂 Vaikka harvemmin päädyn kommentoimaan asti, luen uudet postaukset aina tunnollisesti 🙂

  • Moikka Elle! Kiva, että seurailet snäpissä! 🙂 minäpä huikkaisen sitten! Ihan parasta kuulla, että vinkeistä ja teksteistä on ollut konkreettista hyötyä! Jes! 🙂 Kiva, että kommentoit ja mahtavaa, että postaukset maistuu 🙂 Kivaa viikonloppua!

 3. Mä kiinnitin kanssa heti huomion noihin housuihin. Pakko saada! Mitkä nuo ovat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta