Olen tainnut tulla vanhaksi

Hemulihoi! On taas niin kaunis kesä-sää, että ei voi muuta kun hymyillä! En olekaan täällä blogissa vielä kertonut mitä jännityksen hetkiä koin viikonloppuna. Facebook-seuraajani saattavatkin jo tietää mistä on kyse 🙂 

Olin nimittäin pitkästä aikaa lintsillä! Viimeksi oon ollut vuosia sitten Särkänniemessä, jossa oikeasti luulin, että lähtö tulee! Pelotti niin paljon. Menin silloin ensimmäiseksi Halfpipeen, siihen jättimäiseen skeittilautaan, jossa pidin penkistä kiinni henkeni edestä. Silloin huomasin, että musta on tullut ihan mummo. Olin aivan kauhuissani ja en voinut käsittää sitä kun muut seurueesta halusivat mennä laitteeseen saman tien uudelleen. Itse en lähesty laitetta enää kirveelläkään!


No mutta takaisin lintsiin. Astelin siis hieman peloissani sisään aikaisempien kokemusteni jälkeen. Nyt laitteet, joihin päin en pienenä vilkaissutkaan, vaikuttivat kaikista eniten houkuttelevilta. Suuntasinkin heti ensimmäiseksi maailmanpyörään. Hidasta, rauhallista menoa ja samalla voi katsella mukavasti maisemia. 


Maailman pyörän jälkeen huomasin, Kirnun – tuon lyhyen, mutta jännittävän vuoristoradan. Muistelin sen olleen hauska kokemus. Kuinka väärin voi ihminen muistaakaan! Kiljuin kuin teurastettava sika ja oli pakko sulkea silmät kyydin ajaksi. Enää en vapaaehtoisesti tuohon laitteeseen mene!

Jotenkin seurueemme muut jäsenet saivat minut suostuteltua vielä Space Shot:iin, jossa matkustajat ampaistaan tornin huipulle äkillisesti. Ei hitsit. Tässä vaiheessa ei voinut muuta kuin nauraa hysteerisesti. Penkissä istuessani mietin, että VIRHE! Nyt ei voi enää poistua. Matkalla huipulle pidättelin huutoa ja lopullisesti hyväksyin sen, että olen tainnut tulla vanhaksi. 


Näiden kauhukokemusten jälkeen, silmissäni siinsi vain tuo yksi laite, johon pienenä en olisi ikimaailmassa mennyt, nimittäin juna joka köröttää lintsin ympäri. Ah! Nyt näiden kaikkien vuosien jälkeen, olen vihdoin ymmärtänyt sen kauneuden.


Lintsin jälkeen käytiin vielä käppäilemässä Töölönlahtea ympäri ja nautittiin kauniista säästä. On tää Suomi vaan niin kiva paikka kesäisin 🙂


Eilen kerroin miten läskit saa pysymään poissa dieetin jälkeen.

Ida Jemina

3 vastausta artikkeliin “Olen tainnut tulla vanhaksi”

  1. Olet ilo silmälle. Kuvat joissa hymyilet saa väkisinkin hyvälle tuulelle, vaikka toki pyllykuviakin mielellään katselee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta