NYT ARVOTAAN! Ruokavaliosta kertaheitolla terveellisempi!

Kaupallinen yhteistyö: Feel Vivid

FEEL VIVID
Energinen fiilis aamulla!

Nyt arvotaan pussikaupalla korkealaatuisia ja ravinnerikkaita luonnontuotteita – viher- ja marjajauheita! Palkinnon tarjoaa Feel Vivid.

Kasvisten ja marjojen nauttiminen saattaa joskus jäädä verrattain vähälle huomiolle ruoka-aikaan, vaikka nämä mainiot vitamiinien, mineraalien ja antioksidanttien lähteet ovat tärkeitä osasia monipuolisessa ruokavaliossa. On hienoa, että niinkin läheltä kuin täältä koti-Suomesta löytyy paitsi huikean herkullisia, myös terveellisiä marjoja, kuten mustikkaa ja puolukkaa. Kotimaisten marjojen terveysvaikutuksista on hiljattain kiinnostuttu maailmallakin lisääntyneessä määrin ja sitä suuremmalla syyllä on hyvä muistutella toisinaan itseään kotimaisen luonnon arvokkaista antimista. Suurimman osan vuodesta tuoreilla marjoilla herkuttelu voi kuitenkin jo niiden sesonkiluontoisuudesta johtuen jäädä vähemmälle. Onneksi marjojen nauttiminen onnistuu aina myös kätevästi jauheen muodossa.

viherjauhe-MARJAJAUHE
Ruokavalion monipuolisuutta ja terveellisyyttä voikin kertaheitolla edistää nauttimalla marja- ja vihertuotteita myös jauhettuna. Jo pienessä määrässä jauhetta on huikeat ravintosisällöt ja vieläpä täysin luonnollisessa muodossa ilman täyte- tai lisäaineita. Kuivaamisen myötä tiivistynyt tavara on erittäin riittoisaa ja yhdestä pussista riittää moneen annokseen. Esimerkiksi sataan grammaan mustikkajauhetta on käytetty noin kilo tuoreita mustikoita ja teelusikallisessa viherjauhetta löytyy reilun kokoisen kasvissatsin verran antioksidanttisisältöä. Kuiva jauhe myös säilyy erinomaisesti kaapissa ja kulkee tarvittaessa pilaantumatta reissussakin mukana.

Mitä hyötyä viherjauheesta sitten on? Entä niistä tutuista, mutta hieman unohdetuista marjoista?

Marja- ja viherjauheet ovat helppo ja kätevä keino lisätä antioksidanttien, vitamiinien ja mineraalien saantia. Arvonnassa oleva Super Green Mix sisältää sekoituksen ravinnerikkaita viherjauheita: spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta ja ohranorasta. Tällä setillä on helppo lisätä päivittäistä lehtivihreän saantiaan ja hyötyä myös sen elimistöä puhdistavista vaikutuksista. Marjat puolestaan toimivat maistuvina polyfenolien, mineraalien, kuitujen ja vitamiinien lähteinä. Arvonnassa ovat mukana herkulliset puolukka- ja mustikkajauheet.

feel-vivid-viherjauhe-marjajauhe

Miten käytetään?

Itse nautin viherjauheen aina aamuisin sellaisenaan veden kera. Sen voi kuitenkin helposti lisätä myös esim. smoothien tai sheikin joukkoon. Annostus kannattaa aloittaa ensin pienellä määrällä ja lähteä kasvattamaan sitä pikkuhiljaa. 

viherjuoma
Marjajauheita tykkään laittaa valmiin puuron päälle, nam! Ravinteiden lisäksi ne tuovat ihanan raikasta makua annokseen. Marjajauheet sopivat hyvin myös esimerkiksi rahkan ja smoothien joukkoon. Pienellä määrällä jauhetta saat hyvää mikroravinnesisältöä annokseen.

puuro-MARJA-jauhe-Viher

Kuinka voit voittaa?

Sain teille siis arvottavaksi Feel Vividin marja- ja viherjauheita! Pakettiin kuuluu luomumustikkajauhe, luomupuolukkajauhe ja luomu-Super Green Mix. Voit osallistua tämän terveyspommi-trion arvontaan huutamalla JIHUU! kommenteissa!

Arvonta on käynnissä viikon ajan ja voittajaan ollaan arvonnan päätyttyä yhteydessä. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi osallistuessasi, niin voin ilmoittaa mahdollisesta voitostasi. Sähköposti ei näy muille, mikäli jätät sen sille osoitettuun kenttään. Arvonta alkaa nyt! Paljon onnea!!

P.S. Alekoodilla Idajemina15 saat -15% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista! Tutustu koko valikoimaan täällä ja testaile eri hedelmä-, marja-, viher- ja sienijauheita. Löydät Feel Vividin myös Facebookista!

Edit. Arvonta on päättynyt! Kiitos osallistuneille!

MARJA-VIHER-JAUHE-IDA-JEMINA

Edellisessä postauksessa: Näin voit saada pakaraan selvästi lisää kehitystä – katso tämä selkeä vinkki!

Ida Jemina

572 vastausta artikkeliin “NYT ARVOTAAN! Ruokavaliosta kertaheitolla terveellisempi!”

 1. JIHUU!
  ps. taas ihana arvonta ja taas niin hyödyllisiä neuvoja sulta! blogiasi on aina kiva lukea 🙂

 2. JIHUU!
  Löysin sun blogin hetki sitten ja oon jäänyt ihan koukkuun! Mielettömiä vinkkejä sulla ja sä oot ihan huippu, mieletön kroppa! 🙂

 3. JIHUU!
  Nämä kyllä tulisivat tarpeeseen sillä opiskelijana ei ole paljon varaa sijoittaa ylimääräiseen 🙈

 4. JIHUU! Oot muuten osasyy mun tän hetkiseen ns. elämäntapa muutokseen ja oon siitä hyvin kiitollinen koska voin paremmin kun piiiitkään aikaan 🙂 Oot huikee!

 5. JIHUU!
  Mikä blogi, mikä mimmi! Ihanaa luettavaa kaikki tekstisi, KIITOS! <3

 6. JIHUU! Rakastan kaikkea tuollaista terveystilpehööriä, jota sotkea ruoan sekaan!

 7. Voi kyllä! Ensin Suomessa peräkkäin flunssassa ja vatsataudissa, sitten ulkomailla sama juttu. Kyllä tulisi tarpeeseen 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta