Nude on nyt in!

Vaikka hyvin usein pyörinkin  treenaamassa naama hiessä salikuteet niskassa,  se ei tarkoita sitä, etteikö muitakin vaatteita voisi joskus pitää. En itseasiassa useinkaan pidä treenivaatteita salin ulkopuolella. Tykkään monista eri tyyleistä ja on kiva pukeutua eri tavoilla silloin kuin siihen on tilaisuus – niitä salitrikoita kun tulee joka tapauksessa käytettyä ihan riittävästi punttien heiluttelun parissa!

mekko

Eilen olin huollattamassa kynnet ihanassa Susanna’s Nail Salonissa. Tällä kertaa halusin hieman hillitympää lookia vaihtelun vuoksi, kun viime kerralla oli kultaa ja glamouria. Edelliset kynnet voit tsekata täältä. Nyt on nuden väri ehdottamasti in ja niinpä toiveenani oli kauniit ja hillityt nude-kynnet. Ja vau mikä lopputulos jälleen kerran!

nude nails

En voinut taas muuta kuin hymyillä astuessani liikkeestä ulos. Voin lämpimästi suositella, jokaiselle laatukynsiä kaipaavalle. Liikkeitä on Järvenpäässä, Porvoossa, Leppävaarassa, Helsingissä ja Hyvinkäällä. Kannattaa käydä tykkäämässä Susanna’s Nail Salonin Facebook-sivuista niin pääsee ihastelemaan tyttöjen tekemiä ihania luomuksia ja saamaan ensimmäisenä tiedot tarjouksista!

Nyt tämä flicka menee syömään ja sitten kouluttamaan rautaa. Aurinkoista päivää kaikille!:)

Eilisessä tekstissä ohjeet ja kuvat erilaiseen kotitreeniin.

Yhteistyössä Susanna’s Nail Salon

Ida Jemina

4 vastausta artikkeliin “Nude on nyt in!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta