Notkea kuin rautakanki

Nyt on kyllä sellainen fiilis, että tekisi mieli jumppailla ihan joka päivä! Tulipa äskettäin vedettyä myös vuoden paras jumppa. Joskus rullaa, toisinaan taas ei, mutta nyt on sellainen hyvä jakso menossa. Vaikka johtuisikin vain tästä kevennetystä viikosta, niin ei haittaa! Fiilis on korkealla!

Eilen tein jalat kevyesti salilla ja tänään taas oli yläkropan vuoro. Tuntui ihan hassulta treenata sellaisilla painoilla, jotka eivät kauheasti tuntuneet missään, mutta kevennetyllä viikolla se on onneksi sallittua ja ihan tarkoituksellistakin. Saa lihakset ja hermosto vähän lepoa. 


Treenit menivät paljon nopeammin kuin yleensä, kun ei tarvinnut pitää niin pitkiä palautuksia kuin normaalisti. 


Huomenna pitäisi salin puolesta malttaa lepäillä ja ehkäpä vaihtelun vuoksi huoltaa kroppaa venytellen. Joskus on sellaisia kausia, että lihashuoltoa tulee tehtyä ihan huolella, mutta liian usein se jää kuitenkin tekemättä. Tunnustan olevani ehkä maailman kankein ihminen vaikka luisteluharrastus onkin taustalla. Jos en venyttele, en taivu mihinkään. Se on ollut todella kovan työn ja tuskan takana, että olen joskus saanut spagaatin. Nyt spagaatti on lattiasta hyyyyyyyvin hyyyyyyyyvin kaukana. Ei tulisi edes mieleen kokeilla 😀 mutta kaikille spagaattiin pyrkijöille voin antaa toivoa siinä mielessä, että jos minä pystyin siihen, niin sinäkin pystyt aivan varmasti!


Nyt tämä ballerina menee syömään. Ihanaa pääsiäisen alkua kaikille! 

Ida Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta