Ja niinhän se vene upposi

Sis. mainoslinkkejä

satamassa-toinen

Hah! Eikä ole edes vitsi! Viitsiikö tästä edes kirjoittaa.. no menkööt!

Muistatteko kun vitsillä sanoin, että jos näette joskus merellä muijan heilumassa vaahtosammuttimen kanssa moottori liekeissä, niin se olen sitten luultavasti minä. (Postauksessa: Ostin veneen!) No vaahtosammutinta ei tarvittu, sillä tulipalon sijaan meri otti ja hotkasi osuutensa.

Aikaisin aamulla vielä nukkuessani puhelimeen oli tullut ilmoitus – satamasta oltiin soitettu. Ajattelin sen koskevan venepaikka-asioita tai muuta vastaavaa. Mitä vielä! ”Veneenne on puoliksi veden alla”, naisen ääni kertoi.

Jaahas. Oikein kiva. Ei kun unenpöpperössä satamaan ja katsomaan mitä oikein on tapahtunut. Näky oli mitä rattoisin. Kuin painajaisesta konsanaan. Vene oli kallellaan ja puoliksi veden alla.

vene-upposi

Noina aikoina pauhannut Rauli-myrsky oli kiskaissut peitteen osittain irti veneestä painaen poloista paattia kellalleen aina siihen asti kunnes kylki haukkasi aimo annoksen suolavettä. Samperin Rauli.

Mitä muutakaan sitä päivällään ja rahoillaan tekisi kuin viskaisi mereen. Edellisenä päivänä veneeseen oltiin ostettu upouusi akku, joka luonnollisesti kosahti kastuessaan. Myöskään moottori ei tykännyt hyvää äkillisestä kylpyhetkestä vaan sanoi sopimuksensa irti.

Vene onneksi saatiin miesvoimin merenpinnan yläpuolelle ja myöhemmin uusi akku hankittua sekä moottori korjattua. Kaudestakin on onneksi vielä päässyt nauttimaan useiden tuntien huolettoman huristelun myötä episodista huolimatta. Ja jos nyt jotain hyvää, niin ainakin jokainen päivä veneen pysyessä pinnalla tuntuu entistäkin makoisammalta! 

satamassa
Pusero täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

Ihanaa häämöttävää viikonloppua! Instagramissa on kiva arvonta käynnissä! Käy osallistumassa!

Edellisessä postauksessa: Miten eroon laihaläskeydestä?<<

 

Ida Jemina

8 vastausta artikkeliin “Ja niinhän se vene upposi”

 1. Voi ei! Olipa huono tuuri 🙁
  Mutta sulla on huikee asenne ja suhtautuminen tähän, nostan hattua 🙂

  Tsemppiä!

  • Ei olisi kyllä ihan ensimmäiseksi osannut odottaa että näin käy mutta hei kerrankos sitä 😄 Kiitos tsempeistä!😘

 2. Nyt et sit manaile enempää. Onneksi et tarvinnut sitä jauhosammutinta keskellä ei mitään ja ihmisille ei käynyt kuinkaan, onni onnettomuudessa.
  Oot kyl positiivinen. 😊😍😘

 3. Eikä, kuinka huono tuuri!
  VItsit mikä asenne sulla on vastoinkäymisistä huolimatta, oot niin positiviinen, iso peukku 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta