Yllättikö flunssa, allergia tai haaveri? Näin saat yhteyden lääkäriin samantien!

Kaupallinen yhteistyö: Diacor

diacorplus
Voi vitsit kun olisin tiennyt tästä kuukausi sitten, kun hypin seinille vatsassa olleen tikin revettyä. Mitähän tälle nyt pitäisi tehdä? Mennäkö uudelleen tikattavaksi vai riittääkö jokin muu ratkaisu? Instagramin puolella kerroinkin jo aiemmin, että latasin sovelluksen, jonka avulla saa helposti reaaliaikaisen yhteyden esimerkiksi lääkäreihin, fyssareihin tai hoitajiin. Tälle olisi tosiaan ollut myös haavan auetessa käyttöä. Olisi vain voinut aloittaa online-keskustelun puhelimella ja saada vastauksen ammattilaiselta samantien. Keskusteluun olisi voinut liittää kuvan tapahtuneesta ja ottaa tarvittaessa videoyhteydenkin käyttöön. 

Kyseessä on DiacorPlus-sovellus ja juuri tämänkaltaisiin tilanteisiin tuo applikaatio on aivan loistava keksintö. Sen kautta voi aloittaa keskustelun online-tilassa olevien asiantuntijoiden kanssa ja saada heti vastauksia kysymyksiin. Vaihtoehtoisesti halutessaan voi myös lähettää kiireettömän viestin, jolloin asiantuntija vastaa siihen mahdollisimman pian. Jos esimerkiksi flunssa iskee, kevään allergiat vaivaavat tai jokin tavanomainen resepti pitäisi uusia, kannattaa sovellusta höydyntää. Kotoa ei tarvitse lähteä mihinkään ja välttyy kokonaan odotushuoneilta. Myös reissun päältä voi tarvittaessa ottaa nopeasti yhteyden lääkäriin. 

diacor-juoksurata

DiacorPlus löytyy kaikista sovelluskaupoista ja sen lataaminen on ilmaista. Tunnistauduin pankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääsin heti  tarkastelemaan omia terveystietojani, lääkärikäyntejäni ja saamiani reseptejä. Todella kätevää, sillä sitä ei aina meinaa muistaa esimerkiksi jonkun lääkkeen nimeä saati sitten, koska esimerkiksi jonkin rokotteen on ottanut. Palvelun kautta voi myös varata ja peruuttaa vastaanottoajan. Jatkossa pääsen kirjautumaan palveluun luomallani pääsykoodilla, jolloin pankkitunnuksia ei enää tarvita.

Lähetin äsken lääkärille viestin täältä kotoa käsin samalla parvekkeella auringosta nautiskellen. Sovelluksesta näkee ketkä asiantuntijat ovat heti tavoitettavissa ja kenelle taas voi lähettää kiireettömän viestin. 15 minuutin keskustelusta maksetaan kiinteä summa, joka sisältää tarvittaessa myös reseptin. Mitään toimitusmaksuja tai muita kuluja ei tule.

diacor sovellus

Todella kätevää ja kannattaa ehtottomasti ottaa käyttöön, helpottaa elämää kun ei jokaisessa asiassa tarvitse raahautua lääkäriasemalle. Kannattaa myös käydä antamassa palautetta sovelluksesta, jolloin voit voittaa itsellesi aktiivisuusrannekkeen! Kaikkien palautteen antajien kesken arvotaan pääpalkinto Polar A360 (arvo 200e) ja 4 kpl Polar Loop 2 (arvo 120e). Kilpailu on voimassa toukokuun loppuun ja siihen pääset osallistumaan TÄSTÄ.

diacor plus

Edellisessä postauksessa: Katso kuulutko niihin, joiden on vaikea kyykätä!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Ida Jemina

4 vastausta artikkeliin “Yllättikö flunssa, allergia tai haaveri? Näin saat yhteyden lääkäriin samantien!”

  1. Hei ihana Ida!
    Mitä tehdä jos kroppa on menny säästöliekille ja mikään dieetti ei auta. En oikeasti saa painoani enää tippumaan millään dieetillä / millään urheilumäärällä.
    Mitä pitäisi tehdä ?
    Kiitos kaunis ja ihanaa aurinkoista viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta