Naama turvoksissa kaupungilla

Oioioiii täällä istutaan silmät sikkurassa aivan väsyneenä! Eilen aamulla lähdin juhlimaan hyvän ystäväni häitä ja nyt vasta saavuin takaisin kotia. Ei olisi muuten ollut mikään pöllömpi idea laittaa vedenkestävää silmämeikkiä kirkkoon. Siis aivan kamalaa! Alahuuli väpätti kuin se olisi saanut jonkun kohtauksen ja silmät sumenivat kyynelistä. Yritin siinä pitää huulet jotenkin kurissa ja saada väännettyä hymyä esiin, kun morsian käveli isänsä kanssa ohi. Ai kauheeta! Siis ihanaa, mutta kauheeta! Tilanne oli vain jotenkin niin koskettava, ettei kyllä tunteet pysyneet yhtään kurissa. Toivon vain, etten päätynyt jonkun kotivideoon taistellessani tärisevien huulieni ja itkun sekaisen ilmeeni kanssa.

Kaunis seremonia pidettiin Helsingin Tuomiokirkossa, josta juhlaa jatkettiin Katajanokan Kasinolla. Nyt on tanssittu, naurettu ja itketty tälle viikonlopulle ihan kiitettävästi.

harmaa-takki-rappuset

Tänä aamuna olikin sitten kuvaussessiot kauniin turpealla naamalla höystettynä. Onneksi tuo ihana takki on kuitenkin kuvien keskiössä. Loppukesä kun häämöttää, on viileämpien päivien takeille taas tarvetta. Tänä kesänä takkeja on kyllä saanut pitää ihan jo ennen syksyn alkamista. Ihastuin tähän saamaani villakangastakkiin täysin. Tätä voi myös pitää pitkälle loppuvuoteen, kun ottaa huivia mukaan tai pistää lisää vällyä alle. Tuo kaulus on mielestäni niin kaunis.

harmaa-takki-toinen

Syksyn takithan myydään loppuun jo loppukesästä, joten nyt jos koskaan kannattaa olla valppaana niiden suhteen. Tämä takki on House of Brandonilta, jonne on tullut paljon upeita uutuuksia. Älä missaa näitä! Nappaa omia suosikkisi kotiin täältä!

Ainiin ja pirskatti ihan meinasin unohtaa! Alekoodi IDAJEMINA:lla saat -20% alennusta!!

harmaa-takki

Kysymyksiä on tullut nyt tosi paljon pariin viimeiseen tekstiin, joten ajattelin pyhittää niille ihan oman postauksensa. Sen verran mielenkiintoisia ja isoja kysymyksiä, että varmasti muitakin kiinnostaa kuulla näistä aiheista lisää. Ensi kertaan siis! 🙂

Edellisessä tekstissä raikas resepti ja paljon muuta: Kevennetään yhdessä!

Ida Jemina

4 vastausta artikkeliin “Naama turvoksissa kaupungilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta