N – Y – T…ALEKOODI HOUSE OF BRANDONILLE ASTUU VOIMAAN NYT!

sis. mainoslinkkejä

Jabadabaduu! Kyllä vain! Tämän viikon ajaksi lukijani saavat käyttöönsä -20% alekoodin House of Brandonille!

Alekoodi koskee koko valikoimaa (pl. dr.denim), uutuuksia ja jo alennuksessa olevia tuotteita! Käytä koodia IDAJEMINA ja loppusummasta napsahtaa -20% pois. Voimassa vain tämän viikon! Tsekkaa kaikki ihanuudet ja poimi parhaimmat päältä TÄÄLTÄ!

house of brandon takit

Kuvan asu on saatu House of Brandonilta: Mekko löytyy täältä ja takki täältä. Mahtavia shoppailuhetkiä ja energiaa uuteen viikkoon!

P.S. kiitos kommenteista, niitä on tullut hurjasti ympäri blogia! Vastailen niihin kaikkiin taas tuota pikaa<3 

Kurkkaa edellisestä postauksesta: kaksi superherkullista gluteenitonta ja maidotonta reseptiä!

Ida Jemina

5 vastausta artikkeliin “N – Y – T…ALEKOODI HOUSE OF BRANDONILLE ASTUU VOIMAAN NYT!”

  1. Jos sulta löytyisi alekoodeja pitkähihaisiin treenipaitoihin niin olis kiva😊

  2. Hömppäkysymys! 🙂
    Nyt kun monet laihistelee vuoden vaihteen jälkeen niin haluatko tehdä postauksen siitä ilmiöstä, että miksi fläsä alkaa tuntumaan pehmeämmältä/löysemmältä/höttöisemmältä jossain vaiheessa? 😛 Luulen jo itseäni mielisairaaksi kun en ole ihan varma mistä on kyse vai kuvittelenko vain kaiken. Koitin googlettaa ja siellä oli ties mitä selityksiä asiasta, onko sulla mitään varmempaa tietoa?
    Kun laihtuu niin vuorotteleeko tällaiset höttökaudet – kireytyminen vai miten se menee?

    • Moikka Minttu! Tuo on kyllä käytännön elämästä tuttu ilmiö, jonka luulisin johtuvan rasvasolujen tyhjenemisestä. Tuohon voi kaiketi liittyä myös rasvasolujen väliaikaista täyttymistä vedellä ja sitä seuraavaa äkillistä tyhjenemistä – tämä saattaa osaltaan vaikuttaa myös tuohon ”höttökausifluktuaatioon” 😛 Esim. dieettiä edeltäviin mittoihin venynyt ihohan ei ihan samassa tahdissa välttämättä palaudu rasvojen sulaessa ja tuolloin paikat tietysti hetkellisesti tuntuvat löysemmiltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta