My next stop – New York City!

Sis. mainoslinkkejä

new-york

Vähän hymyilyttää. Olen matkustanut rapakon toiselle puolelle New Yorkiin. Tämä on ollut toivematkakohteideni ykkössijalla jo pitkään, mutta viimein osui sopiva sauma tänne lentämiseen.

Pikaloma tai ainakin loman puolikas olisi tarkoitus täällä viettää. Lomaa ei ole ollut miesmuistiin, joten pieni hölläys on tervetullutta. Kun painaa tukka putkella menemään, voi rentoutuminen ja ajatusten nollaaminen olla toisinaan haasteellista. Niinpä täysin uusi ympäristö sopii kuin nappi silmään tähän tarkoitukseen.

Matkalta en odota niinkään nähtävyyksiä vaan pikemminkin yleisen meiningin katselua ja fiilistelyä. Aion käppäillä ympäriinsä, pysähtyä kiireettömästi kahville ja pällistellä ihmisvilinää. Toki niitä legendaarisimpia paikkoja aion myös mennä katsomaan.

Toppi ja trikoot saatu täältä / takki täältä

Eniten odotan suurkaupungin tunnelmaa, pientä shoppailua ja ruokaa. Mmmm ruokaa.. Tässä kaupungissa valinnan varaa riittää.

Hyvät kävelykengät täällä taitaa olla must. Kenkiä olenkin pakannut laukun täyteen, mutta muuten yritin pitää sen mahdollisimman tyhjänä. Pakkohan sitä on pieniä jouluostoksia tehdä. Tsihiii!

Erityisen reissusta tekee se, että tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustan Jenkkeihin sitten Losissa opiskelemisen. Pelkästään rahan vaihtaminen sai palan kurkkuun ja en voi muuta sanoa, kuin olevani onnellinen. LA vei palan sydämestäni ikuisiksi ajoiksi ja vielä joku päivä aion silmät turvonneina onnenkyyneleistä sinnekin taas matkustaa. Mutta nyt on jouluisen New Yorkin vuoro – here I come!

Kirpsakkaa joulukuun alkua! Katso edellisestä postauksesta: Apua! Ei kai treeniohjelmasi vain ole epätasapainoinen?

Ida Jemina

8 vastausta artikkeliin “My next stop – New York City!”

  1. Ihanaa, mukavaa reissua! nykki on pitkään ollut myös minun unelmien kohde. Matkustaminen ei tälä hetkellä ole mahdollista mutta ehkä vielä jokin päivä.. 🙂

  2. Oi, vähän ihanaa!!! Nauti reissusta, matkapostauksia odotellessa! 🙂

  3. Oiii ihanaa reissua! Tästä kiinnostaa kovasti kuulla ja nähdä lisää! 🙂

    • Kiittis Anna! 🙂 kyllä tästä reissusta varmasti jokunen kuva ja sananen on tulossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta