Mitä tapahtui?

Hei Pulmuset! Huikeeta viikonloppua! 

Ajattelin rustailla tänään vähän omia kuulumisia ja aivot alkoivat lyömään täysin tyhjää! Usein silloin, kun on painanut tukka putkella menemään huomaakin, että hups taas on viikonloppu eikä muista yhtään mihin se koko viikko hujahti. No mutta nyt on hyvä hetki miettiä.

Paljon on erilaisia työhommeleita ollut viikko täynnä ja treenienkin puolesta hieman eri kuviot ovat olleet käynnissä. Olen päässyt nyt treenaamaan vähän yksityisemmällä salilla muutamia kertoja ja on ollut ihan mahtavaa, kun on päässyt valtaamaan koko salin itselleen ja pomppimaan oikein kunnolla laitteesta toiseen. Kovasykkeistä treeniä, vuorosarjoa, lyhyitä taukoa ja kunnon tekemisen meininkiä. Sali, jolla normaalisti treenaan, on usein niin täynnä, että vuorosarjojen tekeminen on jokseenkin haasteellista. Niinpä nautin oikein kunnolla ja hullun hymy korvissa pistin vuorosarjoja menemään.

bulgarialainen-kotisali

Muita arjen kohokohtia on ollut boulderointi (toista kertaa elämässä), vakioharrastukseni teepakettien tutkiminen marketeissa, piikkimatolla köllöttely, ikkunoiden pesu ja eilinen ihana kolmen ruokalajin ravintolakeissi.

Äsken kuolasin House of Brandonin uutta sporttiosiota, joka heille on nyt tullut. Aivan tajuttoman upeita juttuja! Juuri kun selasin vaatteita, sivulle pamahti isot määrät uusia ihania treenikuteita! Six Deucea, Nikeä, ICANIWILLiä.. Kuvassa omat suosikkini. Etenkin nuo turkoosit trikoot ah! Kannattaa olla nopea, jos haluaa näitä itselleen, sillä nämä myydään loppuun hujauksessa.

House Of Brandon

Mahtavaa viikonloppua! Edellisessä postauksessa asiaa rasvanpolttajista.

Ida Jemina

8 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui?”

 1. Oooh, noi vaatteet ♡♡ Täällä edelleen kipeä, usko rupeaa jo loppumaan :// Flunssaa usea viikko ja nyt vatsatauti antaa oireita, pojalla onkin pk ryhmässä tätä liikkeellä 🙁 En ala.
  Mutta ihanat vloput sulle ♡☆♡☆

  • Sanos muuta! Täydellistä!

   Ja voi eiiii Tia 🙁 hirveesti voimahaleja sinne <3 <3 <3

 2. mulla on polvissa jotain ihme kuhmuroita? osaatko yhtään sanoa mitä ne on tai mistä johtuu? Harrastan lentopalloa mikä johtaa siihen että aikapaljon polvet saa osumia, mutta mulla on polvisuojat kyllä eli ei tömähä polvet ihan kovalle lattialle? molemmissa polvissa samoissa kohissa, välillä pienempia välillä isompia ja pehmeitä. Onko mitään hajua että mitä ne on 😀 haluisin niistä eroon, ei tee mun jaloista mitenkään kauniita kun reidetkin suht isot kun oon reenannut. alentaa hiukan itsetuntoa kun polvet tekee koko jaloista kamalan näköset että oikeen hävettää joskus olla niin että jalat näkyy paljaallaan… jos tiiät mitä ne on/mistä johtuu, miten saan en pois? :/

  • Moi Heidi! Jos kyseessä ei ole iskujen seurauksena aiheutuvaa turvotusta tai ylipäätään jalkojen rasvaa, niin paha sanoa. Mikäli polvet aiheuttavat vaivaa, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen. Tsemppiä!

  • Jaa-a! Ei itseasiassa mitään haisua, noissa kiekoissa ei tainnut olla merkintöjä painosta.

 3. Moikka!
  Sulla on ihan mieletön blogi ja tuot mun mielestä kauniisti sun persoonallisuuden esille tässä. Tykkään valtavasti. 🙂
  Olen seurannut suhteellisen lyhyen ajan postauksiasi, mutta mielestäni niiden takaa korostuu koko ajan ja yhä enemmän ammattiurheilijamaisuus. Ainakin tällainen tunne minulle välittyy kuvistasi ja teksteistäsi. Tähän liittyen minulla onkin kysymys: miten käsittelet ”äh, tänään en vain jaksa”-, ”nyt haluan pitää lepotauon”- tai ”olen jo tehnyt tarpeeksi”-tyyppisiä fiiliksiä? Itselleni tulee aina välillä pyörimään tämäntyyppisiä ajatuksia varsinkin selkeästi intensiivisempien treenikausien jälkeen, vaikka silloin pitäisi juuri jaksaa mennä vain tasaisesti eteenpäin. Sitten jos saan taas kiinni tekemisestä, tunne katoaa. Tuntuu, että välillä oma psyyke on valmiina kehittelemään paljon erilaisia esteitä eteenpäin menolle. Olet kirjoittanut paljon motivaatiosta, mutta kaipaisin vielä postausta erityisesti keskittyen ammattilaisurheilijan näkökulmaan. Miten pitää motivaatio yllä erilaisten treenikausien aikana, ns. puolivälissä matkaa sortumatta (ali- tai) ylilyönteihin? Kiitos tosi paljon ja ihanaa naisten päivää!! 🙂

  • Ai kun kiva kuulla! Kiitos! Tämä on loistava aihe ja voisin siitä ehdottomasti joku päivä kirjoitella. Mielestäni ylilyönnit ovat ihan yhtä haitallisia kuin alisuorittaminenkin. Pitkäjänteisyyden kannalta molemmat ovat pahoja ja pitkäjänteisyys kun on juuri se avainsana kehonmuokkauksessa. Kiitos toiveesta&kommentista ja iloista päivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta