Mitä tapahtui jouluna?

Moiiii ihanat! Onpas kiva tulla tänne taas vaihtelemaan kuulumisia joulun hiljaisuuden jälkeen. Toivottovasti kaikilla oli oikein muikea joulu ja masut ovat nyt täynnä sekä mieli virkeä. Viime päivät olen pääasiassa syönyt ja syönyt ja ainiin… syönyt! Ensimmäistä kertaa valmistin ihan oman joulukinkun ja -kalkkunankin ja oih kun tuli mehukasta.

lahjojen-jakoaJouluksi väsäsin kaikkea muutakin pientä purtavaa, joita annoin lahjoiksi läheisilleja, kuten chili-hunaja-pähkinöitä, siemennäkkileipiä, marianne-muffinsseja, piparkakkuja yms. Pari päivää uuni kävi kuumana ja kattilat höyrysivät. Tekevälle sattuu ja tuli siinä tuoksinnassa myös vaihdettua valkoisen matonkin väriä hieman jouluisammaksi.

matto

nakkaria
Pari pellillistä näkkileipää

nakkari pipareita

Chili-hunajapähkinät
Chili-hunajapähkinät

Itse joulu meni läheisten kanssa ruoista nauttien ja lahjoja jakaen. Yöllä kävimme hautuumaalla sytyttelemässä kynttilöitä.

hietsu-kuusi hietsu-kynttila

 

Oli todella kaunis mutta aivan sairaan kylmä ilma, joten öisiä katuja kulkiessamme matka eteni hieman normaalista poiketen yrittäessämme lämmittää itseämme.

leffa
Exodusta katsomassa

Joulukalenteriarvonnan viimeiset voittajat on nyt arvottu. Kiitos vielä ihanista joulutoivotuksista Facebookissa.

Hamppuproteiinijauheen voitti Elina Aalto.

Fitness Chocolate Crisp – suklaakuulat voitti Niina Koistinen.

Hyvän Olon karpalon voitti Mari Puputti.

Onnea tytöt! Lähetättekö yhteystietonne osoitteeseen: [email protected], niin laitan palkinnot postiin.

joulukuusi karhut toinen-joulukuusi

Tänään ajattelin pistää luistimet pitkästä aikaa jalkaan ja mennä pyöräyttelemään parit piruetit ulkojäille. Oikein mukavia lomapäiviä lomalaisille ja kepeitä työpäiviä ahertajille!

moikka

P.S. Alennuskoodi IDAJEMINA on enää muutaman päivän voimassa House of Brandonille, jossa on alkanut alennukset. Vielä on siis tilaisuus saada todella edullisesti huikeita vaatteita – kaikesta, myös alennetuista tuotteista koodilla IDAJEMINA -20% (voimassa 31.12.2014 asti).

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Mega-arvonta

Ida Jemina

11 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui jouluna?”

  1. sun hampaat on I.H.A.N.A.T !!! Ootko valkaissut niitä/onko sulla laminaatit? Miten saa noin ihanat hampaat?

    • Ihana olet kuules itse! Kiitos! Olen valkaissut joskus aaaaaiiikoja sitten, mutta vielä on onneksi ihan kivan valkoiset 🙂

    • Heipsis hoi! Kävin kurkkimassa 🙂 onnea huikeasta vuodesta ja jatka samaan malliin<3 Näkkärit ovat vieneet tämänkin tytön kielen mennessään!

  2. Ei liity tähän postaukseen mutta mitä veloitat kun teet ruokavalio- ja kuntosaliohjelmia?

  3. Voiko cardiota (esimerkiksi, ripeää kävelyä ylämäkeen juoksumatolla 30 -60 min ) tehdä salilla tehdyn lihaskuntotreenin jälkeen heti perään? vai pitääkö aerobiset jättää eri kertaan?

    • Moi Essi! Aerobiset treenit kannattaa mieluummin tehdä erillään salitreenistä jos vain mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta