KOUKUSSA! – MILLÄ PUTSAATTE MEIKKISIVELTIMENNE?

Sis. mainoslinkkejä

Oma meikkisiveltimien putsausfetissi pääsi just nimittäin valloilleen! Voiko koukuttavampaa olla, kuin nähdä kaiken lian ja meikin poistuvan harjaksista. Ah! Vitsi kun loppui siveltimet kesken lystin. Jos sulla on likaisia siveltimiä, niin tuu tänne mun kanssa putsailemaan!

Ei mutta tosissaan. Olen yleensä aika laiska tällaisissa asioissa. Pesen ne siveltimet siinä vaiheessa, kun ne oikeasti ovat jo aika meikkisiä. Millä tai miten te olette putsanneet omanne?

Itse ostin jenkkireissulta aikoinaan jonkin meikkisiveltimiin tarkoitetun suihkeen, mutta se on ollut vähän pettymys. Ei ole oikein puhdasta tullut. Kaikkia tubevideoitakin olen aiheesta katsonut, sen sijaan että ihan tosissaan menisin itse pesemään ne likaiset siveltimeni. Noista videoista muistaakseni sitten bongasin sellaisen alustan, jossa oli erilaisia nystyröitä, joihin siveltimiä pystyi pyörittelemään putsauksen aikana. Oi olisin halunnut sellaisen, mutta en sitten muista oliko se hinta vai toimitus, mihin homma kaatui enkä sitten hankkinut sellaista.


No nyt about kuukausi pari taakse päin bongasin tuon tyyppisen siveltimien putsausalustan netistä, mutta Suomesta! Tuo aiemmin nähty olisi siis tullut ulkomailta. Tämä on ihan sairaan hyvä! En olisi uskonut, vaikka toki ihmeitä odotinkin.

Eli tämä alusta pidetään toisessa kädessä ja siihen struitataan pienen kolikon verran pesuainetta. Sitten kastellaan sivellin vedessä ja aletaan pyörittelemään sitä erilaisten nystyröiden päällä. Vitsit, että sitä meikkiä irtoaa ihan eri tavalla kuin käteen pyöritellessä. Aiemmin olen siis pessyt siveltimet ihan kämmeneen pyörittelemällä. Tässä oikein näkee sen kaiken irronneen meikin ja siveltimistä tulee TODELLA puhtaita. Ihan uuden näköisiä. Superkoukuttavaa puuhaa.

Tämä alusta tai paletti, miksi sitä kutsutaankaan, vei mun siveltimien pesut ihan uudelle (pakkomielteiselle) tasolle. Pesuaineena käytin Real Techniquesin pesuainetta. Se toimi tosi hyvin ja vaahtoutui kivasti, mutta luulenpa, että sama voisi hoitua myös jollain toisella aineella. Siksi kyselenkin, että millä aineella te olette tottuneet pesemään meikkisiveltimenne? Entä onko jollain muulla tällaista alustaa? High five!

Mekko täältä

Ja hei ihanaa kesäiltaa murut!

LUE MYÖS: 7 PALJASTUSTA! NÄMÄ OVAT PAHEITANI…

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: WALL WORKOUT – KILLERI TREENI KOTONA!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Ida Jemina

12 vastausta artikkeliin “KOUKUSSA! – MILLÄ PUTSAATTE MEIKKISIVELTIMENNE?”

  1. itse kun budjetilla elän, käytän jotain hellää käsisaippuaa siveltimiin. jostain luin äskettäin, että oliiviöljykin tehoaisi ja ainakin hoitaisia karvoja 🤔

    • Mäkin olen käsisaippualla ja shampoollakin toisinaan pessyt 🙂 Tuosta oliiviöljystä olen myös kuullut mutten ole koskaan testannut. Siihen varmaan pitäisi jotain pesuainetta mukaan sekoittaa?

  2. Ite oon käyttäny pesuaineena ihan vaan käsisaippuaa ja alustana tohon samaan hommaan oon käyttäny sellasta silikonista patakinnasta mis on myös tollaset nystyrät, toimii!!! Halvemmallakin pääsee😆 Mut samaa mieltä todella koukuttavaa ja hauskaa puuhaa mn mielestä!

    • Hei ihan törkeen hyvä vinkki Jenna!!🙌🏼 Ah ihanaa että siellä on toinenkin joka ymmärtää tän puuhan hohdon ja koukuttavuuden 😄😍

  3. Beauty Blenderille käytän sen ”omaa” saippuaa, muille samaa meikinpuhdistusainetta kuin omaan naamaankin. Monen vuoden ajan en pessy siveltimiäni kertaakaan (Beauty Blender astu kuvioihin vasta viime vuonna), mutta sen jälkeen kun tein ekan kerran koukutuin täysin 😄. Siis ihan mahtavaa puuhaa 👌🏻. Nykyään tulee vähän harvemmin, mutta välillä on pakko pestä ne ihan vaan tunteen takia 😄. Ite pesen muutes vaan kädellä, mutta oon kyllä miettinny tommosen lärpykän ostamista varsinkin tommosen pienen nii ei kaappejakaan täyttäis …

    • Hahaa mahtavaa Emmi!🙋 On kyllä terapeuttista puuhaa! 😄👌 beauty blenderin olen muuten itsekin pessyt sillä sen mukana tulevalla saippualla 😊👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 28
Tykkää jutusta