Mega-arvonta!

Mahtavaa maanantaita! Tänään laitetaan jakoon monta palkintoa ja avataan jättiluukku! Nyt on kolminkertainen todennäköisyys voittaa ja viimeinen tilaisuus osallistua tämän vuoden joulukalenteriarvontaan! Vastaamalla Facebookissa tämän luukun kysymykseen, olet mukana kaikkien kolmen palkinnon arvonnassa.

mega-arvonta

Kiitos kaikille jo tähän asti osallistuneille tonttupäille! On ollut mukavaa lukea vastauksianne erilaisiin kysymyksiin ja sitäkin kivempaa jakaa joulumieltä. 21. luukun palkinnon voitti itselleen Kia Sironen. Onnea Kia! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: [email protected], niin voin lähettää palkinnon sinulle.

22. palkinto on Via Naturalen hamppuproteiini, josta saa tehtyä mm. maukkaita lettuja, smoothieita tai vaikka kasvispihvejä. Hampunsiemenjauhe on loistava täysiarvoisen kasviproteiinin lähde, jonka lisäksi se sisältää paljon kuitua sekä omega-rasvoja.

hamppuproteiini

23. palkintona arvotaan rapeita Fitness Chocolate Crisp – suklaakuulia. Nämä herkkupallot sisältävät jopa 40% proteiinia. Nams! Osallistu arvontaan ja maitosuklaalla kuorrutetut rouskuvat kuulat voivat olla sinun!

choco crisps

24. palkintona arvotaan monta kertaa hehkuttamani Via Naturalen Hyvän Olon Karpalo! Erityisesti nyt kun flussat jyllää, kannattaa pitää huoli vastustuskyvystään. Amerikan karpaloista valmistettu ravintolisä tukee vastustuskykyä ja sisältää runsaasti terveellisiä antioksidantteja.

HyvänOlon_Karpalo

Näin voit osallistua kaikkien kolmen palkinnon arvontaan: Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen tehtävä. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja jätä viestisi kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet 24. joulukuuta mennessä, ovat mukana arvonnassa. Voittajat julkaistaan myöhemmin blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-kaksikymmentakaksi-kiinni

Jos ei nähdä ennen aattoa, niin toivotan teille kaikille jo varmuudeksi oikein lämmintä ja iloista joulua! Pusuja ja halauksia, olette ihania!

Ida Jemina

6 vastausta artikkeliin “Mega-arvonta!”

  1. Vautsi mikä arvonta! Harmi että en ole Facebookissa, jää muille paremmat mahdollisuudet voittaa:) jouluiloa kaikille!

  2. Hei! Olen tässä muutaman päivän sisällä lukenu innolla sun blogia läpi. Tosi kiva blogi ja hyödyllisiä treenivinkkejä! 🙂 Olen saanut paljon uusia ideoita kotona treenailuun, jota tällä hetkellä pitkälti teen kun en töiden jälkeen enää raaski olla pienestä pojastani erossa 🙂 Treenailen kun hän nukkuu jne. Kiitos siis kun kirjottelet!

    • Moikka Maiju! Kiva että jouluksi on riittänyt blogissa luettavaa:) Kiitos! Mahtavaa, että vinkit ovat menneet käyttöön! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja tsemppiä kotitreeneihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta