Kyllästynyt kalliisiin vaatteisiin? Täältä löytyy ratkaisu!

Hei muikulat! Mikä meininki?

Vanhimmat lukijat saattavatkin muistaa, että vinkkasin joskus mestan, josta sai vaatteita 2 eurolla. Tämä on paikka, jossa kannattaa käydä välillä vilkuilemassa hyviä löytöjä, sillä vaatteita, urheilukamoja, kenkiä, koruja yms. voi löytää ihan pilkkahintaan.

members-mekko
Löytöjä

Mistään rytkyistä ei kuitenkaan ole kyse vaan ihan ehdasta tavarasta. Esimerkiksi samoja merkkivaatteita saatetaan myydä toisella sivulla normaalihintaan, mutta täällä jopa -80% alennuksella. Alennukset kestävät aina vain rajoitetun ajan. esim 3 päivää ja sivulla on useita eri kampanjoita samaan aikaan. Sivulla kaikki tuotteet ovat siis alennuksissa.

Esim. kaikki nämä ovat alle 12€ tällä hetkellä! Eilen kävin postissa nappaamassa omat tilaukseni. Mm. alla olevassa kuvassa olevat korkokengät kahdessa eri värissä (hinta 11,50€) ja tuon mustan topin (7,5€). 

members.com kokemuksia

Ja kaikki nämä ovat alle 18€!

members
Members.com Nelly
Ostin myös kolme mekkoa (joista yksi ylimmässä kuvassa) ihan naurettavan pieneen hintaan ja nämä tennarit.

tennarit ale

Kyseessä on members.com, jota olen hehkuttanut varmaan kaikille ystävilleni. Vain rekisteröityneet pääsevät näkemään tarjoukset ja kampanjat, mutta liittyminen on onneksi täysin ilmaista. Ei tarvitse muuta kuin kirjoittaa sähköpostiosoitteensa ja keksiä salasana niin that’s it! Tästä pääsee liittymään ilmaiseksi jäseneksi ja näkemään tarjoukset.

Mahtia päivää ja älkäähän menkö ihan hulluiksi shoppailessanne! Edellisessä postauksessa liuta vastauksia lukijoiden esittämiin kysymyksiin, lue: Onko mahdollista muuntaa rasva lihakseksi?

Ida Jemina

19 vastausta artikkeliin “Kyllästynyt kalliisiin vaatteisiin? Täältä löytyy ratkaisu!”

 1. Moi ja anteeksi kun tää kysymys ei liity aiheeseen mut siis toimiiks sun hormonitoiminta ihan normaalisti vaikka rasvaa ei ookka paljoo? kiitos jos vastaat! (:

  • Moikka, no problem! Hormonitoiminta pelittää kuin kello konsanaan 🙂

 2. Saahan noita vaatteita parilla eurolla vaikka suoraan ostettua sieltä lapsityövoimatehtailta.. Firma joka pystyy myymään eteenpäin noin halvalla, ei vaan voi olla kovin ”tuottava”.. Eli jostain on riistettävä.
  Vai?

  Odotin innolla, että olis tullu joku kirpparimainos tms…

  • Members välittää esimerkiksi Adidaksen, Steve Maddenin, Espritin, Onlyn yms. tunnettujen merkkien tuotteita osana CDON Groupia. Tuossa jäsensivustossa taitaa olla muutakin motivaatiota kuin välittömän voiton tekeminen kaikilla rajuimmillakin alennuksilla 🙂 Kannattaa toki tutustua konseptiin, niin idea aukeaa ehkä selkeämmin.

 3. Moikka , voiko sinulle lähettää sähköpostiin kysymyksen liittyen kisaamiseen ? Vastaatko ilmaiseksi lukijoiden kysymyksiin 🙂

  • Moikka Mikko! Blogissa jaan korvauksetta tietoa ja vastailen kysymyksiin, sähköposti taas on pyhitetty työasioille ja asiakkaille 🙂

 4. MOIKKA 🙂 Onko naiselta hyvä suoritus jos saa tehtyä omalla kehonpainolla dippejä dippitelineessä ? Ja onko naiselta realistista tavoitella dippejä lisäpainovyön kanssa ?
  tai saako keskivertonainen dipattua yleensä ylipäätänsä? SE ois niin hieno suoritus, ite niin haluisin pystyä!!

  • Moikka! Toki se on hieno suoritus ja ihan on mahdollista tehdä myös lisäpainolla treenaamalla dippiä progressiivisesti. Aluksi vaikka avustettuna ja siitä siirtyen oman kehon painoon ja lopulta lisäpainoihin. Kyllä se sieltä treenin kautta tulee aivan varmasti 🙂 Hyvä tavoite- tsemppiä sen saavuttamiseen! 🙂

 5. Ah nuo kengät! Kävin jo kurkkimassa mutta olivat poistuneet 🙁 Minkä merkkiset ovat? 🙂
  Ihanaa viikkoa!

  • Agree <3 Korkkarit on NLY ja tennarit on Duffy 🙂 ihanaa viikkoa sullekin Tiina, pus!

 6. Heippa! Onko noissa NLYn vaatteissa normaali mitoitus? Esimerkiksi tossa persikan värisessä lyhyessä topissa?
  Mietin, että minkä kokoisena sen tilaisi 🙂

 7. Hei! Mitkä on parhaita vatsalihasliikkeitä? Teen niitä vähän viikkoon, koska tulevat muissa liikkeissä mukana myös Voimapyörällä saa hyvin tuntumaa, mutta jotenkin tuntuu että se tuo vatsalihaksia vaan ”ulospäin”. 😀 oonkohan ihan väärässä ? kuitenkin tavoitteena pitää mahollisimman litteä ja lihaksikas vatsa Olen tällähetkellä vaihdellut paljon eri vatsalihasliikkeitä:)

 8. Moi! Itsellänikin on tunnukset juuri samalle sivulle, mutta en vaan oon uskaltanut vielä tilata! 😀 Millaiset postikulut olet joutunut maksamaan ja onko tuo maksaminen ollut ihan normaalia? Aivan upeet noi mustat korkkarit! <3

  • Moips! 🙂 Yleisimmät maksutavat käy ja lisäksi PayPal. En nyt muista paljon postikulut oli tarkkaan, varmaan about 4e? Mutta ne ja maksutavat löytyvät sivuilta. Kiitos <333

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta