Kultaa ja glamouria

Aivan mahtavaa iltaa kaikille!

On niin hyvä fiilis, kun on treeni alla, kahvikupponen kädessä ja uudet ihanat kynnet sormissa! Oon viime päivät ihaillut Pinterestissä kaikkia upeita kynsiä ja miettinyt, että vitsit tollaset mäkin haluun..ja tollaset..ja tollaset..ja tollaset! Omat taidot ei kuitenkaan ihan riitä näiden upeiden luomusten toteuttamiseen ja niinpä marssin tänään erääseen kynsisalonkiin, jonka tytöt ovat joskus aiemmin loihtineet minulle mitä kauniinpia kynsiä. Kyse oli siis Susanna’s Nail Salonista, onko täällä muita, jotka ovat kyseisessä paikassa käyneet? Näytin ihailemieni kynsien kuvia ja kerroin millaiset kynnet haluan. Tuloksena oli vieläkin upeampi lopputulos kuin olin kuvasta näyttänyt. Vai mitä pidätte? Itse olen ihan supertyytyväinen! Tytöt tekevät ehdottamasti parasta jälkeä kaikista paikoista missä olen käynyt. Aina saa salongista poistua hymy huulilla, en voi muuta kuin suositella! Itse kävin Espoon toimipisteessä, mutta salonkeja löytyy tietääkseni useammalta eri paikkakunnalta. Kannattaa tsekkaa lisää yrityksen nettisivuilta.


Treenistä voisin kertoa sen verran, että mulla vaihtui tänään ohjelma ja oon siitä ihan fiililiksissä. Saliharrastuksessa on se hyvä, kun koskaan ei kyllästy. Aina voi asettaa uusia tavoitteita, vaihtaa ohjelmaa, kokeilla erilaisia juttuja ja liikkeitä yms. Uuden ohjelman aloittaminen on aina uuden alku – uudet haasteet, tavoitteet ja päämäärät jeij!

Nyt alkaa kahvi vaikuttaa ja tämä tyttö on energiaa täynnä. Ostinpas eilen ihan kahvimyllynkin ja tulee muuten niin hyvää kahvia, että minä, joka en ole ollut mikään kahvin ylinystävä, olen ihan fiiliksissä. Meistä taisi tulla juuri erottamattomat. Tästä lähtien kotona tuoksuu aina vastajauhetut kahvinpavut mmmm. Mutta nyt meen vaikka tekemään jotain haarahyppyjä ja kuperkeikkoja tonne pihalle, niin saan tätä energiaa purettua! Heippa! 

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Unohtuiko lepo?

Ida Jemina

9 vastausta artikkeliin “Kultaa ja glamouria”

  1. Hei! 6 vuotta kynsiä laitattanut, 2 vuotta Susanna’s Nail Salongissa. Aivan huippuluokkaa, ihanat, kauniit, tosi ohuet kynnet, älyttömän kaunista ja tyylikästä jälkeä. Yhtään ainoaa kertaan ei ole kynsi irronnut tai lohjennut. Liekö yhdistelmä akryyli-geeli syynä, mutta mulle uutta!

    • Heips! Ei voi muuta kuin yhtyä sanoihisi! Kiva kuulla että sinullakin on näin hyviä kokemuksia! 🙂

  2. Niin ja vielä äskeiseen ylistykseen lisäyksenä- kyntesi ovat upeat-niin kuin sinäkin:).

  3. […] lookia vaihtelun vuoksi, kun viime kerralla oli kultaa ja glamouria. Edelliset kynnet voit tsekata täältä. Nyt on nuden väri ehdottamasti in ja niinpä toiveenani oli kauniit ja hillityt nude-kynnet. Ja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta