Kuka on sinun ystäväsi?

Voi, että minkä onnellisuuden tunteen koin äsken, kun olin pihalla nauttimassa auringosta. En siinä malttanut pysyä paikoillani, joten aloin tekemään nousuja penkille yhdellä jalalla. Yhtäkkiä tajusin, että hei mähän teen liikettä leikatulla polvella ja en tuntenut kipua!! JEEEEEEEEEEE!!! Voiko päivä tästä enää paremmaksi muuttua! Aurinko paistaa ja polvi on kuin sulaa vahaa! 


Huomenna näen ihanan ystäväni, jota oon ikävöinyt kovasti.  Emme näe usein, koska hän asuu eri paikkakunnalla ja välimatka on pitkä. Vaikka tapaamisestamme olisi vierähtänyt kuukausia, se ei mitenkään näy, kun tapaamme.  Juttu jatkuu siitä mihin viime kerralla jäimme ja naurua riittää.
Vaikka pinkki onkin lempivärini, niin en pidä siirappisen vaaleanpunaisista rakkaus lässytyksistä. Löysin kuitenkin tällaisen ihanan runon ja on aivan pakko laittaa se tähän, koska se kuvastaa hyvin suhdettamme. 


KUKA ON SINUN YSTÄVÄSI?

– Hänkö, joka asuu kaukana, mutta on silti niin lähellä sinua
– Hänkö, jota et ole tavannut pitkään aikaan, mutta joka kulkee ajatuksissasi mukanasi jossain mielen pohjalla
– Hänkö, joka saa tuntemaan olosi mukavan kotoisaksi pelkällä läsnäolollaan
– Hänkö, jonka vuosien takaa tavattuasi saa menneet vuodet unohtumaan
– Hänkö, jonka sanojen ja tunteen ilmaisun aitoudesta voit olla täysin vakuuttunut
– Hänkö, jolle uskallat vuodattaa sydämesi syvimmät salaisuudet pelkäämättä, että sinua niillä joskus satutetaan

Kun minulla on yksikin tällainen ystävä, niin minulla on maailmassa kaikki!

Birgit Ahokas

Jos joillekin meni jo liian siirappiseksi, niin menkää äkkiä kuuntelemaan jotain kissantappoheviä. 


Eilen treenasin jalkoja pitkillä sarjoilla. Vaikka yritin tehdä treenin reippaasti läpi ilman pitkiä palautuksia, se kesti kaksi tuntia! Aivan liian kauan! 1,5h on sellainen maksimi, jota pidempiä jumppia en haluaisi tehdä.  Voi olla, että treenin pitkittynyt kesto johtui ruuhkaisesta salista, jolloin painojen kanssa venkslailua oli normaalia enemmän, kun vuorotteli paikkoja muiden kanssa tai sitten oon vaan nukahtanut johonkin laitteeseen. Jätin HIIT:in suosiolla seuraavaan treeniin ja painelin syömään.


Tänään on välipäivä, niin ehtii tekemään kaikkia juttuja, jotka treenipäiviltä jää rästiin, kuten pesemään pyykkiä. Se on oikeesti terapeuttista, kun saa pyykkikorin tyhjäksi! Suosittelen kokeilemaan!  

 

Ida Jemina

3 vastausta artikkeliin “Kuka on sinun ystäväsi?”

  1. Upea juttu että polvesi on mennyt noin hyvään suuntaan 🙂 Upea mimmi kaikinpuolin 😉

  2. […] Eräänä päivänä pihalla ollessani aloin nousemaan yhdellä jalalla penkille. Ai että sitä fiilistä, kun huomasin, että polvessa ei tunnu kipua! Hallelujah! Muistan tuon hetken varmaan ikuisesti. Etsinkin itseasiassa sen postauksen, jonka kirjoitin tuona päivänä, sen voi käydä lukemassa täältä: Kuka on sinun ystäväsi? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta