Keskiyön jälkeen

Viime yönä klo 00.00 elettiin jännityksen hetkiä. Olin toimintavalmiudessa koko illan, jotta juuri kun koittaa keskiyö, olisin valmiina hyökkäykseen. Molempien viisareiden näyttäessä 12, hyppäsin tietokoneen ääreen ja sormet sauhuten näpyttelin itseni varausjärjestelmään. Yritin kerta toisensa jälkeen tehdä oston, mutta valitsemani paikat olivat jo ehtineet mennä! Apua! Paniikki alkoi pikkuhiljaa nostaa päätään ja kylmä hiki valua pitkin selkää, kunnes vihdoin tärppäsi! Jess! Onnistuin kuin onnistuinkin saaman haluamani. Ja ei, kyse ei suinkaan ole keikkalipuista vaan kirpputoripöydästä!

Viime vuonna tein sen virheen, että yritin varata kirppispöydän aamulla kuuden jälkeen, kun ne olivat tulleet myyntiin klo 00.00. Yhtäkään pöytää ei enää nimittäin ollut jäljellä.  Hullua! Pöydät myydään nopeammin loppuun, kun Cheekin liput!! Tällä kertaa päätinkin siis pistää sotamaskit naamaan, lämmitellä sormet valmiiksi ja vetää kahvia huiviin, jotta kukaan ei voisi peitota mua pöytien metsästyksessä.

Vaatteet ja eritoten kengät on mun heikkous, joten uusille tulokkaille on välillä tehtävä tilaa. Mikä oliskaan sen parempi juttu, kuin antaa vanhoille lemppareille uusi elämä jonkun toisen luota.


 Huomenna pumpataan selkää. Kivaa iltaa kaikille!
🙂

Tästä pääset edelliseen Jutta ja puolen vuoden superdieetit -postiin

Ida Jemina

4 vastausta artikkeliin “Keskiyön jälkeen”

  1. Kivat kuvat taas, kiva katsoa ja lukea kuulumisia:) onnittelut pöydästä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta