Ida Jeminan kyydissä

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Skoda

Talsiessani pienenä kouluun, haaveilin usein siitä, että minulla olisi oma pieni auto, jolla matkan voisi kätevästi hurauttaa – sellainen miniversio normaalista aikuisten autosta. Sisällä olisi paljon kaikkea pientä ja kivaa, kuten lokero nameille ja läksyjentekopöytä. Siellä voisin istua tunnelmallisesti sateessa, mutustella herkkuja ja hoitaa läksytkin siinä samassa. Oi sellainen olisi ollut unelma!

Sainkin nyt testiin upean Skoda Fabian – sporttisen, kompaktin ja hyvännäköisen auton. Tykkään todella paljon ajamisesta, joten oli mahtavaa päästä kruisailemaan tällä uudella autolla!

skoda
Skoda Fabia

Yksi tärkeimmistä asioista autoa valitessa on tietysti sen ulkonäkö. Siksi olinkin niin iloinen, että kärry oli pirtsakka ja näppärän näköinen väritykseltään ja muotoilultaan. Tässä mallissa on itse asiassa mahdollisuus yhdistellä haluamiansa värivaihtoehtoja ja ottaa esimerkiksi katto sekä vanteet vaikkapa punaisina. Ehdottomasti upein asia oli mielestäni läpinäkyvä panoraama-lasikatto, joka avarsi ja valaisi sisätilaa mukavasti.

skoda fabia
Musat käyntiin ja baanalle

Enää en autolta läksyjentekopaikkaa kaipaa, mutta muita näppäriä ratkaisuja kyllä. Tässä autossa niitä olikin monia! Esimerkiksi oman puhelimen näytön saa näkymään auton radion kosketusnäytöllä, jolloin sovellusten hallitseminen käy kätevästi tätä kautta. Toinen loistava keksintö, minkä olisin voinut jo lapsena haluta unelmien autooni, oli jääraappa polttoainetankin kannen takana. Kätevää! Lisäksi autossa oli paljon muita herkkuja, kuten pyyhkijöiden sadetunnistin, vakionopeuden säädin, pysäköintitutka ja ajotietokone. Avaimia ei ollenkaan tarvinnut käynnistämiseen, kunhan painoi start-nappia ja auto hurahti mukavasti käyntiin.

kollaasi
Jääraappa bensatankissa ja laukut tukevasti kontissa

Skodan tunnuslause ”simply clever” kuvastikin autoa hyvin. Monia asioita oli mietitty käytännön kannalta ja jokapäiväistä ajoa helpottavasti. Itse pidin erityisesti tavaratilan verkkosysteemistä, jonka ansiosta laukut pysyivät tukevasti paikallaan tiukemmissakin kaarteissa.

Käytän autoa paljon taajama- ja kaupunkiajossa, jossa 1.2 turbomoottori oli kyllä pirteä ja taloudellinen. Sen yhdistetty kulutus on vain 4.7l/100km, jolloin käyttökustannukset jäävät pieniksi – ja sehän sopii!

ida jemina auto
Kyllä kelpaa kruisia – sahata salin, kaupan ja kodin väliä sekä kuljetella karvaturria koirarientoihin! Iloista päivää!

Lue myös edellisen postauksen patukkaresepti!

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=skoda-idajemina-1;EASTpostID=2678]

Ida Jemina

11 vastausta artikkeliin “Ida Jeminan kyydissä”

  1. Moi! Sun blogisi on kyllä yksi lemppareista, niin inspiroiva ja positiivinen! 🙂

    Mulla olis kysymys , joka liittyy nyt kedäkunnon tavoitteluun :=D Eli oon 162 pitkä , painan 64 kiloa ja kävin kehonkoostumusmittauksesa missä todettiin että olis saada hyvä lihasmassaa 4 kg ja rasvaa tiputettia 4 kg . Kysymykseni onkin että kuinka se olisi helpoin toteuttaa, kun haluisin kesällä näyttää hyvältä biksuissa. Tällä hetkellä syön 1880 kcal per pvä ja treenipäivinä siihen lisäksi bansku+heraprotsku. Proteiineja saan päivässä 108 , hiilaria 214 ja rasvoja 53 eli onko makro jakauma hyvä vak pitäiskö puhistää hiilareita? Pelkään vaan että menetän jo saavutetun lihasmassan jos lähen liikaa kiristelemään ruokavaliota 🙂 ton lisäksi mulla on myös herkkupäivät. Oon noudattanut tota ruokavaliota nyt 2kk enkä oikeen nää muutoksia , haluan timmimmän vatsan kesäksi! Kiitos jos pystyt auttamaan jotenkin ! 🙂 ja oikein ihanaa pääsiäistä ja kevättä sinulle ja karvapallerolle <3

    • Ainiin ja olennaisena varmaan se että treenaan salilla n 5 krt viikossa, ja oon lisännyt HIIT treenejä ja kuntopiirejä . Käyn silloin tällöin uimassa ja nyt olisi tarkoitus aloittaa lenkkeilytkin 🙂

    • Moikka Krisse! Kiitos tuhannesti! Jos tavoitteena on saada kesäksi timmimpi vatsa, kannattaa tässä vaiheessa rasvamassaa poltella lihasten kasvattamisen sijaan. Kiristelyjen jälkeen voi sitten aloittaa siistillä kunnolla lihasmassan tavoittelun. Tsemppiä sinne ja ihanaa pääsiäistä! 🙂 Urholta terkkuja <3

  2. Ihanat kengät, mistä ne on? 🙂 Ja ihana blogi! Mahtavia vinkkejä ja positiivista fiilistä 🙂

    • Moi Elisa! Kiitos paljon 🙂 Itsekin tykkään noista kengistä, ne on aikoinaan ostettu hm:stä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta