Hikinen plussapallo

Hei aivan mahtavaa perjantaita!

En ole varmastikaan ainoa kuka on kärsinyt ihan sairaasta kuumuudesta viime päivät. Iho on jatkuvasti ihan hikinen ja tuntuu, että suihkussa saa rampata 50 kertaa päivässä. Yöt ovat pahimpia kun kämppä ei vaan viilene. Seinät keräävät sen verran lämpöä, että oon kuin ison uunin sisällä huh! Makaan sängyssä X-asennossa, pyörin, hyörin ja juuri ennen aamunkoittoa saan unen päästä kiinni. Vähän on ollut sellainen hömelö olo, kun unta on tullut niin vähän ja katkonaisesti.

Toinen ihana asia on nesteen kerääntyminen kroppaan. Olen lisännyt hieman suolankäyttöä näillä kuumuuksilla ja se kyllä näkyy heti peilistä. Naama on aamuisin kuin plussapallo ja eritoten jalat keräävät nestettä.


Otin lämpömittarin esiin ja se seisoo hievahtamatta tuossa 30 asteessa.


Noh, mieluummin kuuma kuin kylmä! Ja nämä pikku sivuseikat kyllä kestää, kun miettii millaiset ilmat sieltä talvella on tulossa.


Treenien osalta on myös ollut aika hikistä menoa, mutta siitä tykkäänkin! Parhaat kiksit saa, kun käsivarret vaan valuvat hiestä ja naama on punainen kuin paloauto. Vaikka olenkin aika tumma iholtani, niin se ei kyllä yhtään hidasta punan kertymistä! Kerran nuorena koululaisena olin juossut hirvittävän matkan kouluun myöhästyttyäni bussista. Kun sitten ehdin paikalle juuri ennen tuntien alkua, en kehdannutkaan mennä sisään kun olin aivan kirkuvan punainen! Voi voi voi.. kaikesta sitä ottikin nuorempana paineita! Mutta varmasti muut punanaamat ymmärtävät mistä puhun.


Hengittelyä Kneeling Squat-sarjojen välissä
Kuntopiiriä


Ainiin ja hei! Jos teillä on postaustoiveita niin kertokaa ihmeessä! Jotkut ovatkin jo toivoneet mm. kysymyspostausta ja ruokavalioon liittyviä posteja. Toiveita ja ideoita saa aina heittää, on kiva kuulla mistä asioista olette kiinnostuneita 🙂

Nyt viikonlopun viettoon, puss och kram kuomat!

Edellisessä tekstissä puhuin metabolic damagesta.

Ida Jemina

7 vastausta artikkeliin “Hikinen plussapallo”

 1. Olis kiva jos kertoisit tarkasti mitä syöt päivän aikana ja sit muitakin vaihtoehtoja välipaloihin tms 🙂 oot huikee!

  • Kiitos paljon! Tarkkaa ruokavaliotani en julkaise täällä, koska olen suunnitellut sen henkilökohtaisesti minulle ja se saattaisi olla sopimaton toiselle. Hyviä välipalaideoita voisin kyllä laittaa! Kiitos ehdotuksesta 🙂

 2. moikka,
  Itseäni kiinnostaisi kattava tietopaketti ja mielipiteesi rasvanpolttajista! Olen miettinyt ostavani fitnesstukulta Blackburn kapseleita tai ripped ori kapseleita. En vain tiedä mikä ero niissäkin ,toisessa ehkä pelkkiä kemiallisia vaikuttavia aineita toisissa sitä oikeaa chiliä ka inkivääriä … 😀 haluaisin hieman laihduttaa, ja buusti on todella hyytynyt!
  PS. Mä niin ihailen tota sun jalkaosastoo, ihan huikee sitä tavoitellessa täällä! On myös ihanaa kun kirjoitat melkein päivittäin on aina uutta luettavaa , kun monilla seuraamillani bloggareilla päivitystahti on hiipunut jopa monenviikon taukoihin:S

  Terkuin Nanna

  • Moikka Nanna! 🙂 Blackburnista ei ole mitään kokemuksia mutta ripped prota olen kokeillut. Se ainakin antoi virtaa ennen treeniä ja kohotti lämmöntuottoa, eli voi sillä pientä buustia hommaan saada! Voisin kirjoittaa aiheesta vielä enemmän joskus. Pintapuolisesti olen aiheesta ja vihreä-tee-kapseleista kirjoittanut aiemmin täällä: http://idajemina.blogspot.fi/2014/06/laihdutuspilleri-onko-sellaista-olemassa.html.

   Kiitos paljon kehuista! Pyrin päivittelemään niin usein kun pystyn 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta