Herra U:n kanssa kaupungilla

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Skoda

Tiedättekö sen tuoksun, kun keväällä aurinko paistaa ja asfaltti kuivuu? Ah, vanha kunnon katupöly! Tuo tuttu tuoksu on varma kevään merkki ja sitä onkin viime aikoina alkanut kaduilla leijailemaan.

Olemme nyt Urhon kanssa käyneet muutamia kertoja pyörimässä Helsingin puistoissa totuttelemassa erilaisiin ympäristöihin ja ihmisvilinään. Kaverilla on kyllä riittänyt katseltavaa. Erityisesti rannassa päiväänsä viettävien hanhien touhut olivat niin kovin kiinnostavia. Pää kääntyili puolelta toiselle ja olisi ollut tosi kiva päästä lintujen kanssa telmimään.

Skoda fabia
Urhon kanssa Skodailemassa

Autoiluun pentu on jo tottunut ja autosta on selkeästi muodostunut sellainen rentoutumisen paikka, jossa on mukava vetäistä pienet tirsat. Heti tutun auton tunnistaessaan Urho koettaa mielellään kiivetä sisälle. Ja mikäs siinä, itsekin pidän autoilusta!

Helsingissä ajaminen onkin sujunut hyvin Skoda Fabialla, joka sopii loistavasti kaupunkiajoon. Koska liikun paljon kaupungissa, auton on hyvä olla näppärä ja taloudellinen. Näppäryyden lisäksi auto on sisältä huomattavan tilava ja aivan upean näköinen punaisine penkkeineen. Parkkeeraamista helpottamaan autosta löytyi pysäköintitutka, jolloin taskuparkit onnistuivat kuin vettä vaan. Parkkeeraaminen keskustassa saattaa joskus olla jokseenkin haasteellista ruuhkaisilla tienvarsilla ja aiheuttaa harmaita hiuksia, joten tämä ominaisuus oli aivan loistava.

Skoda kokemuksia
Skoda Fabia

Toinen mielenkiintoinen ja hyvä ominaisuus oli Front Assistant eli automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Se varoittaa lähestyvästä peräänajosta ja aloittaa jarrutuksen, mikäli kuljettaja ei reagoi vaaraan. Onneksi tätä ei tarvinnut käytännössä testata, mutta oli kiva tietää tällaisen ominaisuuden löytyvän autosta. Myös kuljettajan vireystilan tunnistusjärjestelmä on mainitsemisen arvoinen asia. Se etsii merkkejä kuskin tarkkaavaisuuden herpaantumisesta ohjaustehostimelta saatavien tietojen avulla ja kehottaa pitämään tauon, mikäli vireystila on laskenut. Aivan loistavaa, etenkin pitkillä ja uuvuttavilla ajoreissuilla!

Kokemuksia skodasta
Tyylikäs myös sisältä

Myös mäkilähtöavustin teki ajosta helppoa ja mukavaa tiukemmissakin tilanteissa. Nyt on Skoda Fabialla ajettu niin kaupungissa kuin taajamissa ja auto pelittää hyvin molemmissa. Erityisesti näihin ajoa helpottaviin ratkaisuihin olin erityisen ihastunut ja Urhokin tuntui nauttivan kyydeistä.

kaupunkiajo
Ja takaisin kotiin

Katso myös edellisestä postauksesta vastauksia lukijoiden esittämiin kysymyksiin.

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=skoda-idajemina-2;EASTpostID=2699]

Ida Jemina

9 vastausta artikkeliin “Herra U:n kanssa kaupungilla”

  1. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta olis kiva nähdä susta jotain ennen ja jälkeen kuvia, siis ennenkun oot alkanu treenaamaan tavotteellisesti! Vai ootko aina ollu yhtä tikissä? 😀

    • Tämä olisi kiva toteuttaa. Itselläni ei valitettavasti ole mitään vanhoja kuvia itsestäni, mutta pitänee kaivella tuttavien kovalevyjä 🙂

  2. Mie en kestä, kun Urho on vaan niin suloinen. 😀 Aivan ihana! Hyvä kun oot totuttanu sen autoiluun, niin ei oo sillä sitte vanhempanakaan ongelmaa asian kanssa. 🙂 Ja mitä tulee Helsingissä ajamiseen, niin ei oo ainakaan meikäläisen hommaa.. Helpompaa täälä tuppukylässä iliman liikennevaloja ja minkään sortin ruuhkia. 😀

    • Urho kiittää! Se on kyllä sympaattinen karvapallero, tällä hetkellä herra vetelee mukavasti sikeitä jaloissa 🙂 Välillä kyllä toivoisi, että voisi vaan ajella vapailla teillä ruuhka-ajoista välittämättä! Mökkireissut ovat aina kivaa vaihtelua kaupunkiajoon:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta