Hampaiden valkaisu kotona – Lue salaisuuteni hohtavaan hymyyn!

Vielä muutama vuosi sitten hampaiden valkaisu oli asia, josta ei mielellään puhuttu ääneen. Muistan kuinka lehden sivuilla eräs julkimo hymyili hohtavan valkoiset hampaat suussaan samalla jyrkästi kieltäen käyttävänsä minkäänlaisia valkaisevia tuotteita. ”Harjaan vain hampaani hyvin”. Valitettavasti vain harjaaminen ei kuitenkaan hampaita valkaise.

Hampaiden-Valkaisu-Kotona

Nykyään tilanne on onneksi jo parempi eikä valkaisu ole niin suurta kohua aiheuttava asia. Itse olen valkaissut hampaitani jo pitkään, myös tuona aikana, kun aiheesta ei puhuttu ääneen. Tarjollahan on jos jonkinlaista valkaisumenetelmää, mutta valitettavasti Suomessa ei myydä yhtä tehokkaita tuotteita kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa. Siellä valkaisutuotteet ovat täysin arkipäivää ja osa hygieniaa eikä esimerkiksi televisiossa koskaan nähdä kellertäviä kahvintahraisia hampaita. Eikä mikään ihme, sillä paikalliset voivat ostaa ihan tavallisen ruokamarketin hyllyltä oikeasti todella toimivia kotivalkaisutuotteita. Sellaisia, joilla hampaiden valkaisu kotona onnistuu todella tehokkaasti – samanlaisiin tuloksiin pääsee täällä kotimaassa vain kalliilla klinikkakäynneillä.

Ehkä yksi yleisimmistä kysymyksistä, mitä minulle on esitetty, on koskenut hyviä hampaitani. Ihmiset ovat kertoneet kokeilleensa valkaisukyniä, -valoa, -tahnaa, -liuskoja, mutta tulos on aina ollut pettymys. Eikä ihme! Valitettavasti Suomessa ei ole saatavilla kovinkaan tehokkaita kotivalkaisutuotteita.

Itse olen selvittänyt asiaa paljon ja löytänyt edulliset sekä oikeasti tepsivät hampaidenvalkaisuliuskat, jotka valmistetaan jenkkilässä ja ovat siellä todella suosittuja. Nykyisin nämä ovat tulleet jo hieman tutummiksi myös meille suomalaisille. Tämä on ehdoton luottotuotteeni ja olenkin suositellut sitä kaikille asiasta kysyville. Nykyään tuote on erittäin kovassa käytössä ystävä- ja lähipiirissäni. Nyt kun omat liuskat saapuivat nätissä kirjekuoressa kotiin, ajattelin vinkata asiasta myös täällä ja tehdä liuskojen käytöstä pienimuotoisen tutoriaalin.

hampaidenvalkaisu KOTONA

Hampaat valkaisen noin kerran vuodessa, enempään ei näillä liuskoilla ole tarvetta. Liuskat, joita käytän poistavat hampaan pintaan pinttyneen lian ja värin, jolloin oma puhtoinen hammasluu pääsee taas nätisti loistamaan. Ne eivät siis värjää hammasluuta vaan puhdistavat skeidan siitä päältä pois. Näihin liuskoihin ei koskaan täydy pettyä ja niillä saa hampaistaan juuri niin valkoiset kuin mihin oma hammasluu luonnostaan taipuu. Vaikutusta on myös helppo säädellä sen mukaan, kuinka monta liuskaa käyttää. Esim. jos pakkauksessa on 20 liuskaa, voi hyvin käyttää vaikka 10 liuskaa, jos hampaat ovat jo halutun sävyiset.

Liuskojen käyttö on todella helppoa, vaivatonta ja huomaamatonta! Niitä pidetään suussa vain puoli tuntia kerrallaan esimerkiksi viikon ajan. ”Kuurin” jälkeen hampaat ovat hohtavan valkoiset eikä niitä tarvitse taas vähään aikaan valkaista.

valkaisuliuska
Yläliuska ja alaliuska

Ala- ja ylähampaille on omat liuskansa ja niiden käyttö on erittäin yksinkertaista. Poista liuska kääreestä ja kuivaa hampaat paperilla. Tämä auttaa liuskoja pysymään paremmin paikallaan. Aseta ensin alaliuska hampaisiin. Itse varmistan kynnellä, että liuska on myös hampaiden välissä. Tämän jälkeen laita liuska ylähampaisiin. Voila! Asettamiseen menee noin minuutti. Liuskat ovat läpinäkyvät, joten ne ovat todella huomaamattomat. Voit hyvin jutella ja elää normaalia elämää niiden vaikutuksen ajan. Älä kuitenkaan juo vettä, sillä nesteen nauttiminen saattaa irrottaa liuskoja hampaiden pinnalta. Puolen tunnin jälkeen ota liuskat pois. Ne irtoavat ihan vain vetämällä, huuhtele suu ja nauti vaaleammista hampaista.

Kuurin jälkeen voit sanoa hyvästit kellertäville, harmahtaville hampaille. Enää ei tarvitse syytää rahaa pettymyksiä aiheuttaviin tuotteisiin tai käydä syytämässä vielä enemmän rahaa valkaisuklinikoille. Kun olet näitä kokeillut – ei muuhun ole enää paluuta.

Liuskat tilaan TÄÄLTÄ suoraan kotiin. Kannattaa olla nopea, sillä nämä myydään loppuun yleensä aika nopeasti.

Joten suosittelen lämpimästi! Se saa ihmeitä aikaan ja tekee olemuksesta miljoona kertaa freshimmän, kun yhtäkkiä hampaat eivät olekaan enää keltaisenruskeat, vaan kauniin vaalean puhtoiset. Nyt on tämäkin salaisuus sitten jaettu, toivottavasti tästä oli apua! 🙂

Edellisessä tekstissä ohjeet virkistävän maistuvaan juomaan, kurkkaa: Tee se itse! Ihanan raikas Frappuccino

 

Ida Jemina

84 vastausta artikkeliin “Hampaiden valkaisu kotona – Lue salaisuuteni hohtavaan hymyyn!”

 1. Noi on tosi hyviä tuotteita, oon itse käyttänyt pari vuotta. Oikeastaan noi liuskat on parhaita mitä voi olla, en tykkää itse enää käyttää niitä muotteja. Mäkin oon ajatellut blogata samasta aiheesta eli luit mun ajatukset! Hyvä vinkki monille! Itse oon tilannut Huuto.netin kautta, on myynnissä huomattavasti halvemmalla kuin tuolla 🙂 Jotkut mun tutut ketkä käy jenkeissä lomalla tuo usein ihan matkalaukullisia noita, on nimittäin niin toimivaa kamaa 🙂

  • Eikö! 🙂 Näitä ei kyllä hevillä vaihda mihinkään 🙂 Tekisi kyllä itsekin mieli roudata näitä kunnon lastillinen kotiin jos joskus reissaa jenkeissä. Tsekkasin tuon huuto.netin mutta ne olivat itseasiassa koko pakettia ostaessa paljon kalliimpia ja vain yksi vajaa paketti tarjolla. Varmaan tulee myyntiin vähän sen mukaan mitä suomalaisilla tarttuu reissussa matkaan 🙂

 2. Hei, mikähän noissa on vaikuttavana aineena? Onko haittavaikutuksena esimerkiksi vihlontaa (mainittu käyttöohjeissa, ei varmaankaan itselläsi kuitenkaan)?

  • Hei! Ei vihlo itselläni jos pitää tuon 30 minuuttia. Kaveri unohti kerran yöksi suuhun ja seuraavana aamuna oli muikea tunne 😛

 3. Osaatko sanoa miten nämä vaikuttavat jos on hammaskoru ? Voikohan silloin käyttää ?

  • Käsittääkseni liuskat eivät valkaise ainakaan hammaspaikkoja tai -proteeseja vaan ainoastaan aitoa hammasta. Voisi kuvitella, että hammaskorun kanssa käyttäminen siis onnistuu, mutta varmasti en osaa sanoa.

 4. Hei Ida! Laitoin sinulle sähköpostia 🙂

  Hyvä postaus taas kerran! 🙂

  • Heippa Jenni! Kiva juttu! Palaan mailin ääreen taas maanantaina joten talk to you soon! 🙂

 5. Kiitos vinkistä! Kiinnostuin 🙂 paljonko tälle setille siis kokonaisuudessaan tulee hintaa tuolta tilatessa?

  • Eipä kestä! 🙂 Koko 20 päivän kuurille tulee hintaa nelisenkymppiä.

 6. Hei!

  Minulla on pieni ongelma, johon osaat varmasti sanoa jotain viisasta. Olin dieetillä nyt keväällä, paino putosi ja kunto kiristyi hyvin. Opin paljon enemmän omasta kehostani, erilaisista treeneistä ja ravinnosta. Oli ilo huomata, että maltan syödä suunnitelmien mukaan, ja tajusin, että pääsin eroon huvisyömisestä. Olen syönyt aina terveellisesti, mutta olen syönyt sitä terveellistä ruokaa niin paljon, ja ahminut, vaikka ei oikeasti olisi enää nälkä.

  Nyt kun dieetti on ohi, kaikki on vähän repsallaan. Jonkin aikaa nostin kaloreita ja tilanne oli hallinnassa, mutta nyt. Ei suunnitelmallisuutta aamupalaa ja lounasta pidemmälle, ja herkkuja menee suuhun päivittäin, vaikka olen suunnittellut vain yhden vapaamman syöntipäivän viikkoon. Haluan pysyä kunnossa, ja se vaatii ruokailuun keskittymistä. Suunnitellut treenit vedän aina, ja virtaa treenaamiseen onkin hurjasti dieettiaikaan verrattuna. Treenimotivaatio on siis kohdillaan, mutta syöminen pitäisi saada taas järjestykseen, ja mieliteoista tulisi pystyä kieltäytymään paremmin. Mitä mieltä, ottaisinko takaisin kalorien laskemisen? Miinuksella ei enää oltais, vaan pyrin nyt normalisoimaan tilanteen. Haluan säilyttää tiukan kondiksen, mutta myös hyvän olon ja tämän energian. Onko siitä mielestäsi haittaa, että laskee kaloreita vai pitäisikö oppia syömään oikeita määriä järkevästi ilman laskemisia?

  Haluaisin olla tarkka sen takia, että asiat tehdään oikein ja sitä kautta hyvä olo ja tulokset saavutetaan. Laskeminen ym. ei aiheuta minkäänlaista stressiä eikä ole pakkomielle 🙂 mikä olisi sinusta järkevintä nyt? Kiitos ihanasta blogistasi <3

  • Hei! Suunnitelmallisuus on hyvä juttu myös dieetin jälkeen. Jos kaloreiden laskeminen helpottaa hahmottamaan kuinka paljon sitä oikeastaan syökään ja auttaa pysymään ruodussa, niin go for it! Ei siinä mitään pahaa ole 🙂 Laskemistakaan ei tarvitse tehdä ikuisesti, jos oppii sitä kautta hahmottamaan sopivat ruokamäärät 🙂 Tsemppiä!

 7. Eli siis kuluuko noita 1 pouch=2 strips päivässä? Eli 5-7 pouches viikossa?:D

  • Jep, 1 pouch eli pussi päivässä 🙂 paitsi jos pitää välipäiviä, joita voi ihan hyvin kuurin aikana halutessaan pitää 🙂

 8. Heippa! Aiheuttaako vihlontaa? Laitoin tilaukseen, että kohtahan sen näkee itse. 🙂 Minulla on hammaskoru niin luuletko että liuskan voi laittaa päälle vai pitäisikö yrittää leikata reikä korun kohdalle… 🙂

  • Heippa! Itselläni ei ole vihlonut 🙂 Aiemmin jo tuossa vastasinkan vastaavaan kysymykseen, että käsittääkseni liuskat eivät valkaise ainakaan hammaspaikkoja tai -proteeseja vaan ainoastaan aitoa hammasta. Voisi kuvitella, että hammaskorun kanssa käyttäminen siis onnistuu, mutta varmasti en osaa sanoa 🙂

 9. kiitos vinkistä! 🙂 olen jo pitkään halunnut vaalentaa hampaitani muutaman asteen ja olen tästä kuullut paljon hyvää. En ole kuitenkaan itse uskaltanut alkaa tilailemaan mistään ilman suosituksia. Nyt laitoin liuskat tilaukseen!

  • Eipä kestä Krista! Kiva jos tästä oli apua 🙂 Itse en tunne yhtäkään ihmistä joka olisi ollut pettynyt näihin tuotteisiin 🙂

 10. Moikka! Minkälaiset treenit ovat parhaita peruskunnon kohotuksessa (esim cooper-testiä parannettaessa) ? Kuinka monta kertaa viikossa pitäisi kehittää pk ja minkälaiset sykkeet ois hyvä :)?

  • Moikka Elina! Jos tavoitteena on esim. juoksukunnon parantaminen, panosta treeneissäsi silloin juoksuun. Päätavoitteeseen pääsee parhaiten sillä, että treenaa sitä itseään 🙂

 11. Heippa,

  Ensinnäkin haluisin kiittää sua ihan huipusta blogista! Oon vasta muutaman kuukauden ollu aktiivisena seuraajana, mut pakko sanoa että tykkään tosi paljon tavasta, jolla kirjotat, ja käsittelet eri aiheita. Sun tekstiä on tosi mielenkiintosta lukea ja sen takia käynki päivittäin kyttäämässä malttamattomana joko on tullu uusia postauksia 😀 Kysymys ei kuulu tähän postaukseen millään lailla, mutta voiko yksityishenkilötkin lähettää sulle kysymyksiä tohon sähköpostiin, mikä sulla tuolla tiedoissa lukee, esim. treeniin liittyen vai onko se ainoastaan yhteistyökumppaneita yms. varten?

  Iloista ja pirteää kesän jatkoa sulle! 🙂

  • Heippa! Kiitoksia kovasti! Onpas mukava kuulla! 🙂 Blogissa jaan tietoa yleisesti kaikille ja sähköpostitse taas keskustelen asiakkaiden kanssa 🙂 Aurinkoista kesää sinullekin! 🙂

 12. Löysin vasta blogiisi ja sisältö vaikuttaa hyvältä. On vaan tosi raskasta lukea vanhoja juttuja taaksepäin, kun sivulla on aina vain 1 postaus ja koko ajan pitää metsästää linkkiä edelliselle sivulle. Vaikka tuolta historiikistä yrittää lukea, niin sama juttu, kun sielläkin on vain kuukausittain, eikä postaustasolla ”puuta” josta voisi poimia mielenkiintoisia otsikoita.

  • Kiva kuulla, tervetuloa! 🙂 Tuo puu on hyvä idea, koitan saada sen pystyyn 🙂

 13. Koitin itsekin tilata noita, mutta sivuilla lukee, että toimitetaan kaikkialle muualle paitsi Suomeen. 😀
  En sitten saanut tilattua. Höh.

  • Kappas! Tainnut hemmo kyllästyä suomalaisten tilauksiin 😀 Etsin uuden toimittajan ja nyt pitäisi linkin kautta taas homma toimia! 🙂

 14. Hei,
  Ootko ikinä kokeillut hampaiden valkaisua sillä laser jutulla ihan liikkeessä? Vai aina vaan noita? Oon meinaa miettiny sitä laser valkaisuakin, tiiä sitten toimiiko? :/

  • Heippa Janetta! En ole valkaissut laserilla, näitä olen käyttänyt 🙂

 15. Koitin tilata laittamasi linkin kautta, mutta postitus-kohdassa lukee, etteivät toimita Suomeen, vaikka hieman alempana lukee että maailmanlaajuisesti. Oikein punaisella vielä lukee, ettei Suomeen. 😀 Onkohan myyjällä jokin ongelma kun kaikki ovat tilanneet kauttasi Suomeen noita liuskoja 😀

  • Haha voi ei 😀 siellä on myyjä varmaankin ihmetellyt että mikäs hampaiden valkaisu villitys Suomeen on tullut 😀 Etsin toisen toimittajan, joka postittaa tänne eli nyt pitäisi taas onnistua 🙂

 16. Heippa, tuleeko tuolta ebaysta tilatessa tulleja? Kun näyttäisi siltä, että nuo liuskat tulee Kiinasta ja summa ylittää tullirajan niin.. Miten sun on käynyt? 🙂

  • Heipsis Jessica! Itse oon tilannut noita niin EU:sta kuin sen ulkopuolelta ja lähetykset eivät ole koskaan jäänyt tulliin 🙂 sitä ei voi tietenkään taata, mutta tullimaksunkin kanssa tuolta saa tuotteet halvimmalla. Siinä mielessä on hyvillä mielin voinut aina tilata 🙂

 17. Täytyy varmaan noita hommata 🙂 Itse kävin valkaisussa 2009 ja nyt olisi kiva taas saada hymyä vähän kirkkaammaksi 🙂

 18. Moikka! Tämä kirjoitushan tuli kuin tilauksesta, olen nimittäin viime aikoina alkanut tosissaan suunnitella, että ekaa kertaa elämässäni kokeilisin hampaiden valkaisua 🙂

  Noitten liuskojen käytöstä heräsi vielä muutama kysymys. Riittääkö siis yksi liuska koko hammasrivistöön ja kaikkiin pintoihin, vaikka kynnellä hammasväleihinkin sitä vetäisi, kuten kirjoitit tekeväsi (lasketaanko liuska siis purupinnalle ja siitä käännetään helmat ulko- ja sisäpinnoille vai miten)? Onko helppo liuskan paikkaa helppo korjailla, jos se ei heti asetu hyvin paikoilleen? Käsitinkö oikein, että liuskoja käytetään siis kuurina viikon ajan joka päivä sen puoli tuntia kerrallaan?

  Onko tuon viikon aikana tai sen jälkeen jotain rajoituksia juomisten/syömisten suhteen (lähinnä mietin nyt jotain värjääviä aineita, kuten kahvi/tee tms)?

  Sori, paljon kysymyksiä – jännittää, kun ekaa kertaa tähän touhuun ryhtymässä ja pelottaa, jos onnistun saamaan vaikka laikukkaat hampaat (samasta syystä en ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan itseruskettavia tuotteita – siinä muuten toivepostaus-idea, jos sulla on niistä kokemusta!) 😀

  • Moikka Sirde! Hieno juttu, että osui sopivaan saumaan! Yksi liuska riittää koko näkyvään hammasrivistöön vaikka painelisikin myös väleihin ja näitä pidetään kuurina puoli tuntia päivässä. Periaatteessa täysi kuuri on 20 päivää, mutta mikäli hampaat ovat jo halutun sävyiset ennen tätä, voi kuurin lopettaa aiemminkin. Liuska asetetaan ensisijaisesti hampaan näkyvälle ulkopinnalle ja purupinnalle voi sitten kääntää sen verran liuskaa kun sitä jää yli. Itse lopetin kaikkien värjäävien elintarvikkeiden käytön ensimmäisellä kerralla kuurin ajaksi, toki se auttaa asiaa muttei ole välttämätöntä. Näillä hampaat valkaistuvat kyllä vaikka hieman kahvia tai teetä joisikin. Ei mitään syytä jännittää – tulet varmasti olemaan tyytyväinen 🙂

   Kyllä on paljonkin kokemusta erityisesti suihkurusketuksesta, mutta myös tänä keväänä käyttämästäni itseruskettavasta. Suihkurusketuksesta, jota siis käytän ihan kotona, voit lukea lisää tästä postauksesta ja tuosta itseruskettavasta voiteesta täältä 🙂

   • Paljon kiitoksia vastauksista! 🙂 Valkaisuliuskat tilattu – josko seuraavaksi sitten uskaltautuisi testailemaan vaikka tuota suosittelemaasi itseruskettavaa! 😀

    • Eipä mitään! 🙂 Kiva juttu, tulet varmasti pitämään!

 19. Moi! Kuinka nopeasti näiden käytöstä näkee vaikutuksen? Eli huomaako esim. jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen jotain pientä eroa? Pistin tilaukseen ja nyt vaan pelkään että tilasin jotain feikkejä, koska ei ollut mitään vaikutusta ekalla kerralla 🙁

  • Moikka Anniina! Kuuri kestää 20 päivää, joten don’t worry. Aivan varmasti valkaistuu hampaat 🙂

 20. Kiitos tuhannesti tästä postaukseata! Tämä oli itelleni tosi hyödyllinen!! Sain tikattua nuo liusjat linkin kautta ja eka liuska jo käytetty. Vaaleni jo ihan hitusen. Tässäkin varmaan oppii käytön myötä asettelemaan liuskat aina vaan paremmin. Kyllä täytyy ihmetellä et meillä Suomessa ei näitä myydä.

  • Eipä kestä! Hyvä pitää ehdottomasti aina laittaa kiertämään 🙂

  • Moikka! Itse olen tilaillut aina tuolta, joten en valitettavasti osaa sanoa.

 21. Osaatko sanoa valkaiseeko tuote hampaita, joita on muotoiltu paikka-aineella? 🙂 eli niitä paikkauskohtia.

 22. Heips! Linkki johtaa hakutuloksiin, koska sivustolla tarjoukset vaihtuvat ja kestävät vain rajallisen ajan. Mutta tuosta hakutulosten antamasta tuotteesta on kyse 🙂 valitset vain mieleisesi toimittajan 🙂

  • Ei kyllä mulla ainak vie hakutulolsiin 🙁 tai mistään en löydä tuotetta tai toimittajia

  • Moikka Meri! Tilasit samoja eli juuri noita olen käyttänyt – kohta näkyy hampaat vaikka pimeässä huoneessa 🙂

 23. Hei! Tilasin noita mainitsemiasi liuskoja. Kokeilin tänään ensimmäisen kerran ja koko suu vihloo niin maan pirusti – niin paljon että loppupäivän kiukutti ja meni plörinäksi ilta kun vihloo ja vihloo vaikka ei söisi tai joisi mitään! Mulla tosin ei oo ikinä valkaistu hampaita (ensimmäinen kerta ikinä) ja mulla on kiille-erosioota sun muuta kivaa suussa. Ilmeisesti mitä hampaiden valkaisusta oon lukenut niin on kovin tavallista että hampaat saattaa vihloa paljonkin…

  Kokeilen kuurin loppuun ja ilmoitan miten käy – näen jo nyt tuloksia yhden kerran jälkeen ja se kannustaa jatkamaan. Kiitos tästä vinkistä! 🙂

  • Heippa Annas! Kiva, että heti ensimmäisellä kerralla lähti vaalenemaan! Ja eipä kestä! 🙂 Jos hampaan pinta on kulunut, niin uskon, että voi vihloa! Parin päivän tauot voivat auttaa ja se ettei pidä liuskoja pidempään kuin sen puoli tuntia.

 24. Heii olisi pari kysymystä näistä eli riittääkö jos pitää sen puoli tuntii vaikka pakkauksessa lukee tunti? 🙂 ja kun ne liuskat irroittaa niin kumpi puoli niistä tulee olla hampaissa kiinni? 😂

  • Kannattaa pitää pakkauksen ohjeen mukaan ja liimapuoli kiinni hampaisiin 🙂

  • Moikka! Kiva, että oli apua! Kyllä juuri noita liuskoja käytän, nuo näyttävät lähtevän kiinasta ja sieltä onkin usein edullisinta tilata 🙂

 25. osaatko sanoa saako noita liuskoja suomesta vai täytyykö ne aina tilata netistä 😐 en ole mikään innokas tilailemaan netistä ja kaverin kanssa juteltiin että hän tilaisi mutta eipä taida tilata.. ja osaatko sanoa kuinka paljon nuo liuskat maksavat ?

 26. Hei, kysyn aivan hassua juttua kun en tajunnut että kumpi puoli laitetaan hampaisiin päin; se sileä vai röpöliäinen? Tilasin omani Kanadasta, ja tulivat 5 päivässä.

  • Kiva että sait tilauksen niin nopeasti! Hampaisiin kiinni laitetaan se liimapuoli 🙂

 27. Moikka Ida, kirjoituksesi tuli vastaan kun etsiskelen tietoa siitä mikä olisi paras tapa valkaista hampaat itse. Kiitos muuten mainiosta blogista, päädyin sitten lukemaan enemmänkin. 🙂 Noista Crestin liuskoista vaan, kun itse satuin lukemaan Englannissa sattuneesta tapauksesta, kun eräs mies sai kurkkuunsa vakavampakian vaurioita nimenomaan tuon merkin liuskoista :O Eli valkoinen hymy on itselläkin hakusessa mutta suoraan sanottuna pelottaa vähäsen. Ootko kokeillut muita tuotteita? Itseäni houkuttelisi tuo Warpaint, josta nyt on paljon puhuttu. Niillä ei ainakaan vielä ole suomenkielisiä sivustoja, mutta täältä luin siitä http://www.whitening.nu/fi/

  Vai olisiko sinulla muita valkaisuja suositella? Nuo Crestitkin näyttää toimivan, mutta rohkaise pelokasta! 😀

  • Moikka hanne! Kiitos itsellesi 🙂 Olen käyttänyt näitä monet vuodet eikä ole koskaan ollut mitään ongelmia. Myös monet ystäväni ja tuttuni käyttävät samoja liuskoja. Merkki on tuttu, tutkittu ja hyvin yleinen maailmalla. Tuosta toisesta ei ole valitettavasti mitään kokemusta.

 28. Hei käytätkö siis ”Luxe Supreme FlexFit Teeth Whitening” vai ”Proffessional Effects” -nimistä tuotetta? Hinta on tainnut vähän nousta linkkaamastasi tuotteesta. Kommenteissa olevat professional effects tuotteet hieman edullisempia. Mitä kannattasi siis tilata? Kiitos jo valmiiksi.

  • Moi Mimmi! Kumpiakin olen käyttänyt sen mukaan, mitä on ollut saatavilla. Molemmat ovat toimineet loistavasti valkaisussa 🙂

 29. Mielenkiintoinen aihe ja sun blogi on muutenkin tosi inspiroiva 🙂

  Mulla on ollut nyt liuskat käytössä vasta 2 päivää ja huomaan, että valkaisutulos on selkeästi epätasainen (joissakin kohdissa enemmän valkoisia laikkuja / raitoja) vaikka kaiken olen mielestäni tehnyt ohjeiden mukaisesti. Tasoittuukohan tämä kuurin edetessä tai ajan kanssa? Onko sulla ollut tulos alusta asti aina tasainen? Ärsyttää jos jään tällaiseksi laikkuhampaaksi…

  • Kiitos! Kiva, että pidät blogista! 🙂 Ei huolta, myös mulla on jotkut kohdat tulleet ensin vaaleammiksi kuin toiset, mutta se on aina tasoittunut viimeistään kuurin jälkeen. Lapsena kolautin etuhampaat, niin se kolahduskohta on usein aluksi hieman vaaleampi, mutta se aina tasoittuu saman väriseksi kun muukin hammas 🙂 Mutta varmista vielä, että liimapinta osuu tasaisesti kaikkialle eikä ilmarakoja jää 🙂

 30. Hei!
  Kiitos todella mielenkiintoisesta artikkelista, joka on edelleenkin ajankohtainen! Innostuin tilaamaan suosituksesi perusteella juuri tuota tuotetta ja toivottavasti tulee perille asti, että pääsee kokeilemaan. Mitenkäs tuon kuurin aikana, voiko silloin juoda kahvia..? Rupesin miettimään, että kahvihan on minullakin yks syy hampaiden kellertävyyteen. Kerran olen käynyt led-valkaisussa joka kesti tunti tai pari ja olikohan niin, ettei muutamaan päivään voinut sitten juoda kahvia. Niin onko tämän kuurin kanssa sama juttu, että jos meinaan viikon ajan olla kuurin alaisena, niin sitten pysyn sen viikon erossa myöskin kahvista? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! 🙂

  • Moikka! Eipä kestä, kiva että pidit! 🙂 Muistaakseni näissä suositellaan olemaan syömättä mitään värjäävää tuon kuurin ajan. Itse tein näin ensimmäisellä kerralla kun valkaisin
   hampaat ja tuli kyllä todella puhtaat. Sittemmin en ole enää jaksanut asiasta niin paljon stressailla ja olen ihan normaalisti syönyt ja juonut. Mutta esim. kahvin voi juoda halutessaan pillillä tuon kuurin ajan 🙂

 31. Hei, linkki ei enää toimi. Onko sulla taas toimivaa luotettavaa linkkiä? 🙂

 32. Ebayssa tulee tuotemerkin kohdalla Onuge/Crest, liuskat siis Onuge-merkkisiä ja hammastahna Crestin. Onko tuote sama, mitä olet käyttänyt vai tulisiko liuskojenkin olla Crestiä?

  • Moikka Hammaskeiju! Listaukseen oli näköjään vaihtunut jokin muu tuote, mutta siis olen käyttänyt aina Crestiä. Vaihdoin tämän nyt toiseen listaukseen 🙂

 33. Mikä ero noissa ”professional effects” ja ”luxe supreme flexfiteissä” on? Luxe supremet ovat näköjään ainakin kalliimmat, joten ovatko ne tehokkaammat? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 23
Tykkää jutusta