En ole koskaan… 20 asiaa, joita en ole ikinä tehnyt! Oletko sinä?

Hei! Tiedättekö ”En ole koskaan”-pelin? Sen ideana on kertoa, mitä ei ole koskaan tehnyt -sellaisia asioita, joita muut taas ovat saattaneet tehdä. Peli paljastaa mukana olevista aina jotakin uutta ja pisteitä saa, jos on ainoa, joka ei ole kyseistä asiaa tehnyt. Ei siis välttämättä kannata sanoa ”en ole koskaan hypännyt lentokoneesta tai en ole koskaan kiivennyt Mount Everestille”.

never-have-i-ever

Ajattelin, että tämä olisi näin perjantain kunniaksi hauska toteuttaa täällä blogin puolella. Aloitetaan! Katso oletko tehnyt näitä asioita, joita minä en ole!

1. maistanut tupakkaa

2. lumilautaillut

3. joutunut kärsimään rei’istä hampaissani

4. laulanut karaokea

5. pessyt nykyisen asuntoni ikkunoita

6. ollut kokonaista vuotta Suomessa

7. ratsastanut hevosella

8. ottanut tatuointia

9. saanut sakkoa

10. ajanut mopoa

11. asunut pk-seudun ulkopuolella

12. ostanut kaljaa

13. vuotanut verta nenästäni

14. osannut nostaa vain toista kulmakarvaani ylös

15. tuntenut närästystä

16. tehnyt makaronilaatikkoa

17. ollut festareilla

18. pyörtynyt

19. hypännyt uimaan hyppyreistä

20. hypännyt uimaan pää edellä

Löytyykö kohtalotovereita? Onko sinulla jokin arkinen asia, jota et ole koskaan tehnyt, mutta mitä muut luultavasti ovat? Mukavaa viikonlopun alkua!

 

Edellisessä postauksessa liikevinkkejä ojentajatreeniin

Ida Jemina

32 vastausta artikkeliin “En ole koskaan… 20 asiaa, joita en ole ikinä tehnyt! Oletko sinä?”

 1. 2, 8, 9, 12 ja 17 mulla noista. En ole koskaan käynyt kunnolla ulkomailla (Ruotsia ja Viroa lukuunottamatta)

 2. Samoja en oo koskaan -asioita oli: 1, 2, 8, 9, 10, 12, 13, 14 & 18. +4, mikäli singstaria ei lasketa varsinaiseksi karaokeksi ;D

  • Siellähän oli monia samoja en ole koskaan asioita! Ei lasketa singstaria 😉

 3. Moikka! Ekana haluun sanoo sulle tosi isot kiitokset jo etukäteen 🙂 sulla on iha mieletön blogi ,oon lueskellu tätä jo pitkän aikaa. Niin monipuoliset tekstit ja postaukset! Mietin pitkään että mitä kautta tulisin kysymään mutta ajattelin nyt kommentin muodossa laittaa. Oon käynyt nyt tammikuusta lähtien salilla pari kertaa viikkooon ja nyt ollut parin viikom tauko mutta päätin että hommaan uuden salikortin ja jatkan kesän ajan,en halua että talven työ on mennyt kokonaan hukkaan. Ajattelin että nyt voisin rueta tekemään enemmän vaikka kaksjakoisella treeniohjelmalla,kun kokemusta jonkun verran kummiskin on. Vai mitä mieltä sinä olet? Kannataisiko keskittyä enemmän saliin vai lisäksi aerobista ja miten paljon? Ruokavaliosta olisi vielä kysymys että onko säännöllinen ja hyvä perus kotiruoka sopiva vai suositteletko jotain eri tapaa? Toivottavasti sait jotain selkoa,kiitos ihanalle jo etukäteen!:)

  • Moikka Jenna ja kiitos kovasti! Perus kotiruoalla pääsee jo todella pitkälle kunhan muistaa syödä riittävästi. Kaksijakoinen on ihan kelpo jako, jota itsekin olen runsaasti hyödyntänyt, joten anna mennä vaan! 🙂 Aerobista voit omien mieltymysten mukaan tehdä salin lisäksi, jos siltä tuntuu 🙂 Tsemppiä ja aurinkoista viikonloppua!

  • Oho! Sullapas oli monta samaa! Ei tullut paljon pisteitä mulle siis 😀

 4. Suurin osa samoja. Yleensä suurinta ihmettelyä saa aikaan fakta: ”En ole koskaan maistanut kebabia.” ja toinen on, että en ole koskaan ollut lentokoneessa.

 5. 8,9,10 &15 täsmää, lisänä pari omaa en ole koskaan ollut mopon enkä moottoripyörän kyydissä, en ole lasketellut,en ole koskaan maistanut katkarapuja,enkä kebabia. Aika hauska miettiä joskus näinkin päin ja kiitos taas treeniinspiksestä, oli ihan vetämätän olo ja aattelin että skippaan kyllä tän päivän treenin mutta fiilis muuttui kun kuin sun postauksia eikun reenamaan!

  • Tuolla katkaravulla saa varmasti aika monelta pisteet! 🙂 Voi että, aivan mahtavaa! Niin sitä pitää! 🙂 Toivottavasti oli hyvät treenit!

 6. En ole koskaan hehkuttanut bloggaria kommenteissa, paitsi nyt. No en juuri muutenkaan kommentoi 🙂 Mutta, oon tässä löytänyt salilla käymisedtä uuden harrastuksen ja nyt(vasta) kuukauden päivät innoissani siellä käynyt reenaamas. Nyt oon joutunut olla sieltä viikon poissa sitkeän flunssan takia. Toisaalta onni, koska löysin blogisi! Oon joka päivä sängyn pohjalla kahlannut tätä läpi ja saanut ihan älyttömästi motivaatiota, intoa, tietoa ja tsemppiä tästä sinun blogista. Kiitos ja iso sydän! Toivon että tää pakkolepo veis pian flunssan pois ja pääsisin jo salille toteuttamaan kaikkea täältä oppimaani. Kiitos tuhannesti että näin jaat tietoasi meille! Voisin jatkaa tätä ylistystä vielä loputtomiin, mutta toivottavasti sain välitettyä kiitollisuuteni tällä 😀

  • Moikka Annina! Tosi kiva, että tulit kommentoimaan! Ihan huikeaa kuulla! Tästä voi hyvillä mielin jatkaa päivää ja uusien tekstien rustailua 🙂 Paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä toipumiseen! Kohta pääset taas tosi toimiin 🙂

 7. Moikka!
  Multakin löytyi muutama sama kohta kuin sulta. 😀
  Mua on jo pitkään mietityttänyt sellainen juttu kuin pakastevihannekset/smoothiemix hedelmät/marjat yms. Onko pakasteessa olevat yhtä terveellisiä kuin tuoreet? Esim. Pakasteessa myytävät smoothiemixit, joissa vaikka banaania, mansikkaa ja mustikkaa, onko niissä jokin ero tuoreisiin vastaaviin ?:)
  Pakasteesta löytyy myös bataattitikkuja, eroavatko ne itsetehdyistä terveellisyyden kannalta?
  Kiitos vastauksesta etukäteen, sun blogi on ihan mun suosikki suurimmaksi osaksi siksi, että vastailet aina kommentteihin ystävällisesti <3

  • Moikka Milja! Pakaste- ja tuorevihannesten ravinnesisällölliset erot ovat pääsääntöisesti hyvin pieniä ja kumpikin on hyvä vaihtoehto. Joissain tilanteissa itseasiassa pakastevihannekset ovat kuitenkin jopa parempia, sillä ne yleensä pakastetaan hyvin nopeasti sadonkorjuun jälkeen ja näin ravinteetkaan eivät pääse häviämään. Tuorevihannesten kohdalla aika kasvimaalta lautaselle saattaa olla joskus pitkäkin ja tänä aikana ravinnehävikkiä puolestaan pääsee syntymään.

   Bataattikin voi olla ihan kelpo tavaraa pakasteena, tietysti olettaen ettei kyse ole esim. jostain kermabataattipussista tms vaan perus bataatista.

   Kiitos<3

 8. Moikka! Toivoisin postausta omasta vatsalihasreenistäsi, minkä olet kokenut hyväksi tai mitä käytät itse tällä hetkellä. Omat vatsalihas treenini tuntuvat pysähtyneen paikalleen ja kaipaisin uutta inspiraatioita. Olisi kiva kokeilla reeniä mikä on tehokas, kun itselläni vatsareenit tuntuvat nykyään usein hyödyttömiltä. Laitoin sähköpostiakin, muuta siihen eiole vastattu :/ Kiitos kuitenkin motivoivasta ja ihanasta blogista, odotan innolla uusia postauksia 🙂

  • Moikka Emma! Vastasin sinulle jo aikaisemmin samaan jättämääsi kommenttiin tässä postauksessa, kun kommentoit nimimerkillä Jenna. Kannattaa käydä se lukemassa 🙂 Kiitos ja leppoisaa sunnuntaita 🙂

 9. En ole koskaan lumilautaillut, enkä kyllä lasketellutkaan, niin ja en ole pyörtynyt. Nuo muuta kohdat taitavat ollakin sitten ainakin kokeiltuja 😀

  Sitten tuli tällainen mieleeni:
  En ole ikinä murtanut yhtään luutani.

  • Jes ihan hyvät pisteet sitten taisi ropsahtaa! 🙂 Oi onnekas! Toivottavasti voit käyttää tuota lausettta pitkään!

 10. 4, 5, 9, 10, 15 ja 18
  Siinä on mun mitä en ole koskaan tehnyt/tuntenut.
  Ja aivan mahti tää siun blogi.
  Ja haluisin kysyä, että kauanko oot treenannut että oot päässy tuohon kuntoon mitä nyt kuvista näkeepi, että mimmi on ihan huikeessa kunnossa 😉

  • Huippua että osallistuit Salla! Kiitos tuhannesti kehuista<3 Salilla olen heilunut noin 8 vuotta 🙂

 11. 2, 5 , 6, 8, 14 on jäänyt multa kokematta 😀 jos joskus lapsen hankit, tulet luultavasti tietämään hyvin erittäin selvästi mitä närästys on. Son helvettiä, terveisiä raskausviikolta 25+2.
  Huippu blogi sulla!

  • Ou nou! Voin vain kuvitella! Tsemppiä sinne ja ihanaa odotusta! <3 Kiitos!

 12. Löysin tämän blogipostauksen vasta nyt, mutta vastaan silti. Minulla oli 14 samaa: kohdat 2,3,4,7,8,9,10,14,15,16,17,18,19 ja 20! Aika kokematon minä myös siis :D. Itselläni oudoimmat ”en ole koskaan” voisi olla esimerkiksi: en ole koskaan nähnyt Titanicia, ollut Virossa, syönyt katkarapua, ollut laivalla, syönyt kokonaista pitsaa kerralla, syönyt Hesburgerin/ Mc Donaldsin tai muun pikaruokaravintolan hampurilaista, pitänyt kädestä poikaa ja seurustellut. Ikää silti jo melko paljon!

  • Hahaa hauskaa! Ei vitsit kuinka hyviä ”ei koskaan”-havaintoja! Tuo hampparijuttu on aika kova!!

 13. Kauheeta kun ihan hämmästyi miten ”arkisia” asioita joku ei olis koskaan tehny!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta