Ei niin huonoa, ettei jotain myönteistäkin

Sis. mainoslinkkejä

Hei ihanat kaverit! Onpas kiva päästä taas jutskailemaan kanssanne! Tämä viikko on ollut yhtä alamäkeä, mutta en kuitenkaan ajatellut tänne pohjalle jäädä makoilemaan. Iso kiitos edelleen tsempeistä, niistä olen saanut paljon voimaa.

warm up set
Jacket

Tällä hetkellä voin hyvin. En edelleenkään täysin tarkkaan tiedä, mitä tuona kivuliaana päivänä tapahtui. Kaksi päivää olin päivystyksessä, jonka jälkeen suuntasin yksityiselle tutkimuksiin. Jotain löytyi, mutta mitä.. kukaan ei ole ihan varma vielä. Asia on nyt kontrollissa ja tutkinnassa. Sen tarkempaa en pysty asiasta sanomaan. Umpilisäkkeen tulehdus ei (ilmeisesti) ollut kyseessä. Terveys on hyvin arka ja henkilökohtainen asia. Sitä kokee itsensä erityisen haavoittuvaksi sairaana, joten kiitos teille ihanille kaikesta tuesta. Elämä jatkuu ja etiäpäin mennään!

tired-but-alive

Niinhän se on, että jos jotain huonoa, niin hyvääkin. Avasin juuri sähköpostini ja sain huomata, että Ida Jemina on ehdolla Indiedays Blog Awards-kilpailussa! Aika jänskää! Olisi ihan huikeeta, jos meidän jengi saisi päänsä näkyviin näissä mittelöissä, sillä yhdessähän tätä hommaa tehdään lukijoiden kanssa ja voin sanoa, että tää tiimi on kultaa. Mikäli pidät blogista, olet löytänyt täältä joskus mieleistä luettavaa tai muuta hyödyllistä sisältöä tai kenties saanut iloa treeniin, olisin hurjan kiitollinen äänestäsi! Blogi on ehdolla sarjassa motivation.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Indiedays Blog Awards -gaalaan 31.10. sekä 3 kpl 50 euron arvoisia tavaratalolahjakortteja.

ÄÄNESTÄ VUODEN INSPIROIVINTA HYVINVOINTIBLOGIA TÄÄLLÄ

Indiedays Blog Awards 2015

Kiitos tuhannesti kaikille äänensä antaneille ja oikein ihanaa sunnuntaita<3 Palaillaan huomenna olkapäätreenivinkkien parissa! 

Edellisessä postauksessa: Toivepostaus –  Mitä kaikkea treenikassistani löytyy?

Ida Jemina

7 vastausta artikkeliin “Ei niin huonoa, ettei jotain myönteistäkin”

  1. Mistä toi sun punainen kukallinen paita on joka sulla on snäpissä päällä? Aivan ihana!

  2. Heippa! Mulle on kahteen kertaan käynyt noin, että tulee kova kipu oikeelle alavatsalle. Ekalla kerralla umpilisäke oli tulehtunut ja leikattiin ja nyt tällä hetkellä kuntoudun tuntemattomasta syystä tulehtuneen munasarjan leikkauksesta 😐 toivottavasti sullei oo tällaisesta kyse. Tsemppiä kovasti 👍

  3. Äänestetty!
    Tsemppiä kauheesti, selvitetäänhän lääkärissä nyt että mistä tuo kipu johtui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta