Coming soon…

Sis. mainoslinkkejä

Ai saakutti! Kiirettä on pitänyt! Viime aikoina olen valitettavan monelle joutunut vastaamaan, etten tällä hetkellä pysty toteuttamaan uusia treeniohjelmia kalenterin ollessa tappiin asti täynnä. Tekemistä on kuitenkin riittänyt loistavasta syystä!

team ida jemina
Lippis / House of Brandon

Pian on nimittäin tulossa jotain huikeeta ja uutta tällä rintamalla! En malta odottaa, että pääsen kertomaan siitä teille enemmän! 

Stay tuned! Kohta mennään eikä meinata!

#teamidajemina #nobullshit

Ida Jemina

9 vastausta artikkeliin “Coming soon…”

 1. Hei!
  Ehkä vähän kummallinen kysymys, mutta mikä sun reiden ympärysmitta on? 😀 näyttää niin ”isoilta” ja lihaksikkailta mutta sulla tais olla xs koossa icaniwill treenipökät niin mietin että minkä kokonen oot ihan livenä ku hankala kuvista hahmottaa 😀 kuinka pitkä oot?

  • Heips! Jaa a en ole mitannut. Varmaan ihan vaan absoluuttinen ympärysmitta ei ole mitenkään poikkeuksellisen suuri, mutta toisaalta suhteessa kehonkoostumukseen ja rasvan määrään reisissä on toki salireissujen jäljiltä keskimääräistä enemmän pattia. Tämä tietysti vaikuttaa osaltaan esim. sopivan vyötärötiukkuuden löytämiseen. Se onkin usein pienen kompromissin paikka, joko reisistä kiristää tai vyötäröstä jää löysäksi 😀 Olen noin 165 cm pitkä.

 2. Hei 🙂 oon täs parisen viikkoa sit alottanut maltillisen dieetin, ja tarkotus todellakin edetä maltilla, koska en haluaisi menettää lihasta. Hiilihydraatteja olen vähentänyt mutta mietinkin että kuinka vähän tai paljon riittää? Proteiinin määrää olen taas lisännyt mutta tämä hiilihydraattien määrä mnietityttää kun haluan polttaa rasvaa. Ajoitan hiilihydraatit pääosin aamuun ja treenin ympärille. Ongelma on siis se, että haluaisin syödä riittävästi, mutta kuitenkin niin että rasva palaisi 😀 Kiitos jos ehdit vastaamaan 🙂

  • Hei Emilia! Vähennä vain sen verran kuin on tarpeen. Jos kunto etenee sopivaan tahtiin, niin ollaan oikeilla jäljillä. Jos paino tippuu kuin lehmän häntä, niin hieman lisää sapuskaa lautaselle 🙂

 3. Moikka kuva että oot innoissaan muutoksesta! Potan innolla et päästään mekin kuulemaan! 🙂 kyssäri: elikkä miten keität kananmunat ettei ne 1. Halkee kuumaan veteen laitettaessa ja 2. Muodosta sitä kelmua kuoren ja kananmunan väliin? Ja niin et ois helppo kuoria eikä puol valkuaista aina lähtis messiin, ei oo meinaan sitä keltaista kiva yksinään syytä (ku just toisinpäin ois parempi;D)

  • Moikka Mea! Pian tästä lisää! 🙂 Itse käytän kananmunien keittämiseen kananmunien keitintä ja sillä tulee aina täydellisiä munia. Suosittelen! 🙂 Keittimen jälkeen laitan kananmunat kylmään veteen hetkeksi jäähtymään ja kuoret irtoavat usein vaivatta.

  • Kannanmunien keitin on aivan paras (aliarvostettu!!) vekotin!

  • Haha hauskaa, että sieltä löytyy toinen keittimen puolesta tuulettaja! Niin kätsy vekotin! En voisi enää elää ilman!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta