Blondi vai brunette? Uusi VLOG!

Sis. mainoslinkkejänaamat
Hei karvapäät! Viikko on kulunut edellisestä postauksesta! Siis mitä! En tiedä onko koskaan aikaisemmin ollut viikon mittaista hiljaisuutta. Tämä ei missään nimessä ollut suunniteltu tauko vaan aikataulut yksinkertaisesti ovat olleet niin täynnä, etten ole päässyt tekemään postausta.

ensimmaiset
Toppi täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

Hommia on kuitenkin painettu ja pieni hiljaisuus päättyy YLLÄTYKSEEN! Niin kuin edellisessä postauksessa vilautin, kamera on kulkenut matkassa mukana ja nyt julkaistaan upouusi video, jonka myötä toivotan teidät tervetulleiksi meikäläisen touhuihin.

Mukavia katseluhetkiä ja peukuta, jos toivot lisää säännöllisiä vlogeja! 🙂

Edellisessä postauksessa: Mitä kuuluu?

Ida Jemina

33 vastausta artikkeliin “Blondi vai brunette? Uusi VLOG!”

 1. Lisää videoita ehdottomasti! 🙂 se olisi aivan mahtavaa !! 🙂 oot super motivoiva ja osaat olla tosi luonnollinen videoissakin niin tosi kiva kattoo:)

 2. Jes ehdottomasti lisää vlogeja! Missä toi ulkoilupaikka siis on, ei selvinnyt :)?

  • Laitetaan tulille! 😊👊 tuo paikka löytyy Hietsun rannalta Helsingistä ☺️

 3. Hei joo tää oli kiva! Oot tosi luonnollinen videolla, toimii! 🙂 kivaa vaihtelua myös ns normipostauksiin ja näkee vähän eri tavalla juttuja:) peukku siis ehdottomasti ylös!

 4. Peukku videoille! Oot kyllä niin supernainen, kiva kun teet tätä meän lukijoitten iloksi! 🙂

 5. Heippa! Mistähän (yleensä) johtuu, että -500 kalorivajeella ei paino putoa, mutta kroppa näyttää selkeästi pienemmältä? En ole nyt senttejä mitannut kun olen aina ollut orjallinen vaa’an tuijottaja, mutta varmaankin on lähtenyt senttejä (aka rasvaa??) Lihaskuntoo oon harrastanu nyt 2014 tammikuusta lähtien, niin en usko, että mulla kuitenkaan mitään lihaksia oo kasvanu, ku oon kuiteski kalorivajeella. Viikkoon tulee 3 salitreeniä, 1 kuntopiiri ja 2 HIITiä paastossa, ja syklittelen hiilareita/kaloreita, niin paino ehtii siinäkin jo ns. heittelehtimään. Osaisitko siis sanoa mitään selkeää syytä, miksi kroppa pienenee, mutta vaakalukema ei reagoi. Dieettiä on takana nyt 5 viikkoa, josta 2 viikkoa mennyt tolla syklittelyllä, kun totesin sen paremmaksi omalle hyvinvoinnille, ettei tarvitse päivästä toiseen kitkutella pienillä kaloreilla.

  • Heippa Emilia! Siinä tapauksessa on siinä mielessä onnellisessa asemassa, että kehonkoostumus muuttuu suotuisampaan suuntaan. Ei se vaakalukema vaan peili 🙂

 6. Lisää videoita! Näitä on niin kiva katsoa, ja olit tosi kivasti editoinut tämän!! Iso peukku siis <3

 7. Hei! Ehdottomasti videoita lisää! <3 🙂 Toimiii eli peukku ylös:D Tumma sopii mielestäni paremmin, korostaa kauniisti sun piirteitä ja on luonnollinen.

 8. Tosi hyvä video, näitä lisää! 🙂 sun ja Urhon hetki oli tosi hellyyttävä 😊

 9. Ehdottomasti lisää liikkuvaa kuvaa 😀 Salitreenejä please 😉 🙂 Niin paljon sinulta vinkkejä saanut, jotka on käytössä!!!
  Ihana lutunen Urho <3

  • Mahtava kuulla! 💪 Toiveita saa ehdottomasti heittää 🙂 Urholta terkut 😘

 10. Jeii! Tälläisiä videoita lisää! <3 Heti tuli motivaatiota mennä salille ja ulos treenaamaan

 11. Moikka ! Pakko jakaa sulle vinkki farkuista jotka ainakin itsellä istuu. Itsellä myös isot reidet ja kapea vyötärö ja istuvien farkkujen löytäminen on ollu työn ja tuskan takana. Stokkan alesta löysin Dieselin skinzee super slim regular waist farkut ja jumanzuikka mitkä housut !!! Dieselit olen yleensä kiertänyt kaukaa, koska ainakin ne farkut mitä ennen olen sovittanut heiltä ovat olleen aivan liian pienet ja matala vyötäröiset. Nämä skinzeet on jotain aivan muuta. Vyötäröltä juuri sopivat (ainakin nämä regulaarit), slimmit mutta eivät löysty käytössä. Suosittelen kokeilemaan. Löytyy monessa värissä ja usein alessa esim. JC:ssä. Huippu pöksyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta