TURVONNUT MUTTA ONNELLINEN

Olenko ainut kenen naama on tänään kilon painavampi kuin normaalisti tiistaisin? Aamulla en meinannut millään jaksaa nousta sängystä ylös ja silmät sikkarallaan sekä naama turvonneena pakotin itseni uuteen viikkoon.

Mutta mitä on tapahtunut tämän kasvoihin kertyneen nesteen kohoamisen aikana?

Olen relannut! Pitänyt ihan oikeita vapaapäiviä. Olen painanut hommia päivät sekä illat putkeet ilman breikkiä ja kunnollista vapaapäivää jo ties kuinka kauan. Tai no tiedän itseasiassa ihan hyvin – koko tämän vuoden. Ja tämä aika on ollut rankkuudestaan huolimatta ihan mielettömän hienoa. Uusia mahdollisuuksia on auennut monesta suuntaa ja upeita juttuja on tulossa. Blogikin on luetumpi kuin koskaan, joten hei vain kaikille siellä! Te ootte aina olleet mahtavia ja hienoa, että tää upea jengi vaan kasvaa! Yritän aina tuottaa sellaista sisältöä, joka olisi teille kiinnostavaa luettavaa ja mistä saisitte ennen kaikkea itsellenne jotakin – oli se sitten konkreettisia vinkkejä taikka pienen rentoutumishetken lukemisen parissa.


Upeasta ja työntäyteisestä keväästä huolimatta jokainen tarvitsee vapaata jossain kohtaa. Sellaista aikaa, jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Tällaisen vapaan ottaminen ei onnistu usein kovin helpolla, sillä hommat eivät hoida itse itseään ja työt yksinkertaisesti seisovat, jos meikäläinen vetää lonkkaa.

Mutta hei – ehkä se on joskus ihan fine! Vaikka puurtaminen aina palkitaan, on balanssi se mikä pitää kaiken kasassa – niin liikunnassa kuin työssä. Usein pienen breikin jälkeen virtaa on taas ihan mielettömästi ja aivot ruksuttavat entistä kovempaa. Motivaatio kasvaa ja fiilis on kevyempi (paitsi naamassa).

Mitä tämä turvonnut naama siis kertoo minulle? Se kertoo siitä, että olen saanut levätä. Ottaa rennosti. Nähdä kavereita. Nukkua. Röhnöttää sohvalla. Syödä mitä käteen sattuu. Ja ennen kaikkea painaa aivojen reset-nappulaa. Nämä vapaat ovat antaneet lisävirtaa ja istuttaneet sen ajatuksen, että ehkä näin pitäisi tehdä useamminkin. Eikä mitään ehkä. Näin pitää tehdä useamminkin.

Siinä missä tämä kevät on ollut ihan mieletön, on tämä nestenaama hyvä muistutus siitä, että pidä nyt hyvä ihminen vähän vapaatakin. Ja niin aion tehdäkin – toivottavasti myös sinä! 🙂

Puma-paita täältä / Trikoot täältä / Tennarit täältä

Mahtavaa viikonalkua! Viimein kevät on täällä jes!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HETI TOIMIVAT KAUNEUSNIKSIT!