NÄMÄ OVAT TOP 3 TREENITRIKOONI

Sis. mainoslinkkejä

Alright! Tätä on toivottu kovasti ja kysytty, että mitkä on mielestäni parhaat treenitrikoot. Niitä on tullut koluttua läpi jokunen ja niiden ihan top huippujen löytäminen on haastavaa. Nämä kolme, jotka tässä postauksessa näkyvät ovat tämän hetken ehdottomat suosikit. Kaksi ensimmäistä ovat keskenään saman tyyppisiä, kun taas sitten kolmannet ovat vähän erilaiset. Arvostan jokaisessa niiden tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat läpäisseet omat kriteerini. Järjestys ei ole missään paremmuusjärjestyksessä vaan sikin sokin.

Ensinnäkin haluan, etteivät trikoot litistä muotoja. Vatsasta saa vetää sisään, mutta muuten tykkään, ettei peppua ja reisiä imaista littaniksi. Toiseksi arvostan korkeaa vyötäröä. Käytän toki myös matalampivyötäröisiä trikoita, mutta niiden kanssa valitsen sitten vain pidemmän paidan. Korkea vyötärö tuntuu kuitenkin ihanalta ja sitä pystyy pitämään myös lyhyempien paitojen kanssa. Kolmanneksi on ihan kiva, jos mitkään ei-toivotut muhkurat eivät paista kilometrien päähän ja korostu trikoiden myötä. Nämä ovat ehkäpä tiivistettynä tärkeimmät toivomukseni ja näistä voi saada kuvaa siitä, minkälaisista pöksyistä pidän. Nimittäin makunsa kullakin, koska erilaisia kroppia ja ihmisiä löytyy niin monia! Nämä ovat niitä asioita, joista itse pidän trikoissa.

No sitten! Eiköhän olla luriteltu tarpeeksi ja käydään itse asiaan!

NIIN PARHAAT MUOTOJA NUOLEVAT TRIKOOT

Harmaat trikoot

Nämä minulla on ollut jo vuosia ja tykkään niin maan perkuleesti edelleen. Vyötärö on tarpeeksi korkea, ei kuitenkaan mikään megakorkea. Parasta näissä on kuitenkin tuo kangas, joka myötäilee kurveja eikä imaise niitä sisään. Tämän tyyppistä joustavaa kangasta olen aina metsästämässä. Värinsä ja materiaalinsa ansiosta sellut ei myöskään paista. Plussaa myös tuosta sivussa kulkevasta raidasta, joka omalta osaltaan tuo kaarta muotoihin. Trikoot ovat saatavana täältä.

IHANAT JOUSTAVAT LILAT TRIKOOT

Lilat trikoot

Niin kuin sanottu, tätä kangasta metsästän ja voitte kuvitella kuinka iloinen olin, kun löysin nämä! Näissä matsku on samantyyppistä kuin noissa edellisissä. Joustaa ja ei litistä muotoja. Tuo väri on myös aivan ihana sekä vyötärön korkeus täydellinen. Rakastan niin paljon! Näistäkään ei myöskään epätasaisuudet heti paista, mutta täytyy sanoa, että tuo harmaa on ehkä semisti turvallisempi vaihtoehto, jos se asia mietityttää. Näitä on ihasteltu tosi paljon ja kyselty, että mistä ovat ja ne löytyvät täältä. 

TÄYDELLISET BETTER BODIES-TRIKOOT

Camo-trikoot

Okei! Minulla oli pitkään yhdet suosikkitrikoot, jotka näyttivät niin hyviltä jaloissa ja niistä ei näkynyt yhtään läpi vaikka mitä teki. Ne olivat yhdet Better Bodies-trikoot. Suosittelin niitä aina kaikille, kun joku kysyi suosikkiani. Ne olivat kuitenkin hyvin matalavyötäröiset ja nykyisin diggaan niin tuosta korkeasta vyötäröstä, ettei niitä ole tullut harmikseni enää käytettyä. Olen myös tainnut kasvaa niistä ulos. MUTTA! Nyt löytyi korkeavyötäröiset Better Bodies-trikoot ja ei vitsit olin heti kieli pitkällä niitä hamuamassa! Aivan törkeen hyvä juttu! Eli näissä on paksumpi ja tukevampi kangas kuin noissa edellisissä. Jos haluan, että mikään ei kerta kaikkiaan hylly, valitsen nämä. Erityisesti jalkatreeneihin nämä ovat kultaa ja jos tosissaan et toivo mahdollisten muhkuroiden näkyvän, valitse nämä. Täydellinen materiaali ja camo-printti antavat tukea, turvaa ja muotoilunsa ansiosta eivät litistä muotoja – paitsi masusta! Omani ovat täältä.

Tässä siis suorasti sanottu ne ominaisuudet, joita trikoissa arvostan ja jotka ovat läpäisseet kovan seulan. Toivottavasti tästä oli apua  🙂 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TESTAA TÄTÄ TEHOKIKKAA OLKAPÄILLE!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina