ASIAT JOITA KAIKKI TOIVOO ETTET TEE SALILLA!

Jep, ei todellakaan näin! On olemassa tiettyjä juttuja, joita kukaan ei halua, että teet salilla. Ei kukaan! Mitä nämä asiat ovat? Käydään kimppuun!

SIKAILU

Voisi kuvitella, että tämä olisi itsestään selvä asia, mutta ei 😀 Vahinkopierut ymmärtää, mutta hyvänen aika, mulla on ainakin tullut vastaan tapauksia, joissa käsi housuissa piereskellään ja röyhtäillään ihan tarkoituksella kovaan ääneen lampsien pitkin salia. Mikälie machoilun merkki. Hyisss – ei ole kivaa kenenkään mielestä.

PAINOJEN JÄTTÄMINEN TANKOON/LAITTEISIIN

Jos on jaksanut raahata painot laitteisiin, niin varmasti jaksaa viedä ne myös takaisin paikoilleen. Ei ole kiva aloittaa omaa sarjaansa tyhjentämällä kiekko kerrallaan edellisen käyttäjän painoista notkuvaa prässiä tai etsiä käsipainolle puuttuvaa paria lattialle levinneen hanttelimeren joukosta.

LASTEN VALVOMATTA JÄTTÄMINEN SALILLA

Sori, mutta vapaana ympäriinsä kirmaavat taaperot eivät kuulu yleisille saleille, jossa jengi veivaa jopa aikuistenkin mittapuulla todella isoilla painoilla eivätkä todellakaan osaa odottaa, että kyykätessä haarojen välistä kurkistaakin vaippaikäinen. Ihan supervaarallista. Kerran olin salilla, jonne lasten tuominen oli kiellettyä ja eräs isukki jumppasi teillä tietymättömillä eri huoneessa laitepuolella, kun täysin valvomatta jäänyt about kolmen vuoden ikäinen lapsi kirmasi salin painonnostopuolella kyykkytelineiden lomassa.

PÄÄLLEPÄSMÄRÖINTI

Neuvominen voi joskus olla ihan ok, kun se tapahtuu aidosti vilpittömällä sekä kannustavalla tavalla, mutta oman itsetunnon pönkittämiseksi tarkoitettu alaspäin puhuva päteminen ei. Onko sulla tullut vastaan sellaista kaveria, joka oikein kyttää tilaisuuksia päästä pätemään muille. Yhtäkkiä joku ventovieras keskeyttää sarjan vähättelevään sävyyn: ”Mikäs tuo tuommoinen liike on olevinaan? Kuka sulle on tollasta neuvonu tekemään ja mitä tossa ois niinku tarkotus treenata?” Ja siitä se sitten lähtee. Pari kertaa on oikein harmittanut kanssatreenaajien puolesta, kun tällaista on tapahtunut. Usein päällepäsmärit valitsevat uhreikseen juuri niitä nuorimpia treenareita, eikä tuollainen toiminta mitenkään saliharrastusta aloittelevan itseluottamusta buustaa. Pahimmassa tapauksessa tämä saattaa myös olla vaarallista, jos joku neuvoo toista tekemään jonkun liikkeen aivan päin hanuria.

HIKINORON JÄTTÄMINEN PENKKIIN

Hikoilussa ei ole mitään vikaa, mutta ai että mua puistattaa oikein sellaista maidonväristä hikeä valuva penkki, joka on jätetty siihen seuraavaa onnekasta treenaajaa odottamaan.

Huh! Onko sulla tullut vastaan salilla jotain sellaista, mikä on saanut sut laskemaan kymmeneen muutenkin kuin toistojen merkeissä?

LUE MYÖS: GYM HACKS – NIKSIT JOTKA KANNATTAA TIETÄÄ!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 30 PÄIVÄN SEINÄKYYKKYHAASTE! USKALLATKO KOKEILLA?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina