VÄHÄHIILARINEN JA SUPERMAUKAS RUOKAIDEA! MYÖS VEGAANIVERSIO!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ai saakutti! Nyt tuli pyöräytettyä niin hyvää ruokaa, että on pakko jakaa! Tämä ateria on kevyt, vähähiilihydraattinen ja ah niin maukas! Se on myös nopea valmistaa, joten se sopii täydellisesti arki-iltoihin. Joskin itse tykkään tehdä tämän tyyppistä purtavaa erityisesti viikonloppuna, joten tässäpä erinomainen idis myös huomenna alkavaan viikonloppuun! Mikä parasta – pyöräytin tämän niin lihaversiona kuin kasvisversiona ja molemmat maistuivat superherkullisilta. Keveydestään huolimatta näissä wrapseissa on hurjasti makua!


Mitä tarvitset?

– Pieniä salaatin lehtiä, sellaisia joissa täytteet pysyvät mukavasti. Itse käytin luomu pikkusalaattia.

– Nyhtökalkkunaa. Tämä oli valmiiksi kypsennettyä, mikä oli superkätsyä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tex mex härkistä. Voit myös halutessasi hyvin tehdä kahta eri versiota, niin kuin minä ja päästä näin nauttimaan molemmista.

– 1 punasipulin

– 1 yksikyntinen valkosipuli

– 1 paprikan

– 1 avokadon

– Tuoretta ruohosipulia

– Tuoretta korianteria


Miten ne tehdään?

Niin kuin sanottu, tämä oli tosi nopsa valmistaa sillä proteiineja ei tarvinnut kypsentää, ainoastaan lämmittää. Pilko paprika, punasipuli ja valkosipuli pieneksi kuutioksi. Kuullota pannulla. Lisää sitten joukkoon nyhtökalkkuna tai tex mex härkis ja paista lämpimäksi.

Mikäli teet kahta eri versiota, jaa sipuli-paprikaseos puoliksi ja paista kalkkuna ja härkis erillään.

Jaa ihanalta tuoksuva seos salaatinlehtiin ja lisää päälle avokadon paloja, pilkottua ruohosipulia ja korianteria.

Miltä ne maistuu?

Ah! Tällainen ruoka on niin mun makuun! Rakastan kaikkea meksikolaiseen ruokaan viittaavaakin ja nämä olivat kertakaikkisen herkullisia. Näistä jäi myös kivan kevyt olo eikä tullut sellaista ähkyä vaikka monta wrappia söikin. Toivottavasti maistuu teillekin! Täällä myös mies tykkäsi noista molemmista versioista vaikka ensin ajatteli kalkkunan pesevän kasvisversion. Molemmat olivatkin kuulemma kuitenkin yhtä herkullisia! Jes!!

Puma-toppi täältä / Seamless-trikoot täältä

Ei kun maistuvia hetkiä ja rentoa viikonlopun alkua! Ja hei kiitos ihan mielettömistä kommenteista edelliseen postaukseen! Wou! Niitä oli ihan mahtava lukea ja vielä saa käydä laittamassa oman vastauksensa, jos jokin kysymyksistä oli sellainen, johon sulla löytyy sanottavaa!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: AUTTAKAA! TIEDÄTKÖ VASTAUKSEN?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina