Drugstore madness – mitä tuli tehtyä?

sis. mainoslinkkejä

new-york-ostokset

Kröhöm..Lähtikö se shoppaaminen käsistä? Tähän on tainnut syyllistyä yksi jos toinenkin NYCissä matkaava. Ihan eniten odotin paikallisia drugstoreja eli ”apteekkeja”, joissa myydään yhtä sun toista lääkkeistä kosmetiikkaan ja karkeista joulukoristeisiin. Nämä kaupat tarjoavat joitakin edullisia merkkejä, joita meiltä täältä Suomesta ei välttämättä saa. Mikäs sen parempaa kuin sormet syyhyten hamstrata kori täyteen kaikkea ihanaa pienellä rahalla.

Tässä postauksessa vilautan mitä aarteita lähti mukaan. Suurin osa tuotteista on drugstore-meikkejä ja muutama hieman high endimpi tuote. Koska suurinta osaa näistä ei Suomesta valitettavasti löydy, etsin verkkokaupat, joista niitä voi onneksi tilata. Aloitetaan niillä drugstore-tuotteilla ja säästetään kaikista ihanin lemppari loppuun.

ELF
elf

elf-toinen
Ennen matkaa olin hieman etukäteen suunnitellut mitä lähtisin etsimään ja katsonut arvosteluja tuotteista. Elf oli yksi näistä. Törmäsin liikkeeseen sattumalta ja ihastuin täysin alhaisiin hintoihin ja hyvältä näyttäviin sekä laadukkailta tuntuviin pakkauksiin. Ostin kasvojen korostamiseen kaksi palettia, jotka sisältävät neljä eri sävyä. Toinen on matta ja sopii hyvin kasvojen varjostamiseen ja muotoiluun. Toinen taas on hieman kuultava ja sopii paremmin esim. poskipäiden korostamiseen highlightin tavoin. Valitse sävy kohdasta color:

Matta Cool Bronzer täällä
Kuultava Golden Bronzer täällä

Elfiltä ostin vielä toisenkin highlighterin, josta pidän todella paljon. Baker Blush, sävy Pink Tastic.

NYC

nyc

NYC:ltä nappasin täysin heräteostoksina luomiväripaletin, eyelinerin ja huulikiillon.

WET N WILD

wet-n-wild

Wet n Wild on yksi edullisimmista merkeistä ja olin jo Suomesta käsin bongannut yhden highlighterin, jota halusin testata. Tämän tuotteen nimi voi hämätä, sillä siinä lukee bronzer. Se on kuitenkin vaalea ja kuultava sekä toimii hyvin korostamaan poskipäitä, huulten amorinkaarta, nenänpieltä yms. Parasta tuotteessa on se, että se on helppokäyttöinen eikä sen kanssa voi mennä niin sanotusti vikaan. Tuote blendautuu ihoon hyvin eikä jätä liian rajua jälkeä. Voit löytää sen täältä.

Samalta merkiltä ostin myös näitä meikinpuhdistulappuja.

LOREAL

paletti paletti-ja-spray

Lorealilta etsin Nude luomiväripalettia, joka sisältää 10 eri lämmintä sävyä. Tästä paletista olen kuullut vain hyvää ja osa suositteleekin sitä edullisemmaksi versioksi Urban Decay:n Naked paletin tilalle. Osa sävyistä on täysin mattoja, osa kuultavia. La Palette Nude 1:n voit tutustua täällä.

Lisäksi metsästin Lorealin Setting Sprayta, josta olin myös kuullut kehuja meikin kiinnittäjänä. L’OREAL INFALLIBLE PRO SPRAY löytyy täältä.

REVLON + MAYBELLINE

revlon-ja-maybelline

Kohta aletaan lähestymään loppua. Viimeiset drugstore-hankinnat olivat Revlonin Matte Lipshade, jota en valitettavasti löytänyt mistään netistä. Ostin myös uuden Maybellinen Age Rewind Dark Circle Eraserin, josta olen pitänyt paljon. Tämä sävy on tarpeeksi vaalea ja sitä voi levittää esim. silmien alle, nenänpieleen, leukaan, amorinkaareen ja otsaan. I like it. Oma sävyni löytyy täältä. Näyttäisi olevan muutama kappale enää jäljellä.

DUO + BEAUTY BLENDER

duo-ja-beauty-blender

Luottoripsiliimani on DUO enkä käytä enää mitään muuta kuin sitä irtoripsien kiinnittämiseen. Sen ansiosta ripset on helppo kiinnittää ja liima pitää ne koko päivän loistavasti kiinni. Suosittelen sävyä clear, sillä se muuttuu läpinäkyväksi ja sillä saa helpommin siistin lopputuloksen. Duo ripsiliima löytyy täältä.

Todella moni on suositellut Beauty Blenderiä, mutta en ole raaskinut sitä aiemmin ostaa. Yritin kauan etsiä sille korvaavaa ja hieman edullisempaa tuotetta, mutta monien arvostelujen ja muutamien omien kokemusten jälkeen ei originaalille ole löytynyt voittajaa. Näissä pienissä sienissä on paljon eroa niin koostumuksen, käytettävyyden kuin meikin lopputuloksenkin suhteen. Omani ostin Sephoralta huomattavasti kalliimmalla, mutta täältä sen saa paljon edullisemmin.

KAT VON D

kat-von-d

kat-von-d-kolmas
Huh, vieläkö jaksaa! Viimeinen suosikkini, jota kävin monena päivänä hiplailemassa ja lopulta hankkimassa oli Kat Von D:n SHADE + LIGHT FACE CONTOUR PALETTE. Tämä ihanuus sisältää kuusi eri sävyä kasvojen muotoiluun. Kaikki sävyt ovat mattoja ilman minkäänlaista kiiltoa, mikä on tärkeää, jos haluaa laadukkaan ja luonnollisen varjostuksen. Varjot eivät kimmellä, joten matta on se mitä haetaan. Toiseksi tämän paletin sävyt ovat kylmiä eivätkä lämpimiä, joka toimii parhaiten kasvojen muotoilussa. Tekstuuri on pehmeä ja tasainen sekä blendautuu helposti kasvoihin. Paletin sävyjä voi myös käyttää loistavasti luomiväreinä. Jes jes jes! Kat Von D:n paletti on ilmeisesti saatavilla vain Sephorasta, mutta löysin sen netistä täältä.

Onneksi olkoon, pääsit hullun meikkipostauksen loppuun! No kerrankos sitä! Toivottavasti löytyi itsellekin jotain pientä kivaa!

Katso edellisestä postauksesta kaikki reissukuvat New Yorkista.