KOUKUSSA! – MILLÄ PUTSAATTE MEIKKISIVELTIMENNE?

Sis. mainoslinkkejä

Oma meikkisiveltimien putsausfetissi pääsi just nimittäin valloilleen! Voiko koukuttavampaa olla, kuin nähdä kaiken lian ja meikin poistuvan harjaksista. Ah! Vitsi kun loppui siveltimet kesken lystin. Jos sulla on likaisia siveltimiä, niin tuu tänne mun kanssa putsailemaan!

Ei mutta tosissaan. Olen yleensä aika laiska tällaisissa asioissa. Pesen ne siveltimet siinä vaiheessa, kun ne oikeasti ovat jo aika meikkisiä. Millä tai miten te olette putsanneet omanne?

Itse ostin jenkkireissulta aikoinaan jonkin meikkisiveltimiin tarkoitetun suihkeen, mutta se on ollut vähän pettymys. Ei ole oikein puhdasta tullut. Kaikkia tubevideoitakin olen aiheesta katsonut, sen sijaan että ihan tosissaan menisin itse pesemään ne likaiset siveltimeni. Noista videoista muistaakseni sitten bongasin sellaisen alustan, jossa oli erilaisia nystyröitä, joihin siveltimiä pystyi pyörittelemään putsauksen aikana. Oi olisin halunnut sellaisen, mutta en sitten muista oliko se hinta vai toimitus, mihin homma kaatui enkä sitten hankkinut sellaista.


No nyt about kuukausi pari taakse päin bongasin tuon tyyppisen siveltimien putsausalustan netistä, mutta Suomesta! Tuo aiemmin nähty olisi siis tullut ulkomailta. Tämä on ihan sairaan hyvä! En olisi uskonut, vaikka toki ihmeitä odotinkin.

Eli tämä alusta pidetään toisessa kädessä ja siihen struitataan pienen kolikon verran pesuainetta. Sitten kastellaan sivellin vedessä ja aletaan pyörittelemään sitä erilaisten nystyröiden päällä. Vitsit, että sitä meikkiä irtoaa ihan eri tavalla kuin käteen pyöritellessä. Aiemmin olen siis pessyt siveltimet ihan kämmeneen pyörittelemällä. Tässä oikein näkee sen kaiken irronneen meikin ja siveltimistä tulee TODELLA puhtaita. Ihan uuden näköisiä. Superkoukuttavaa puuhaa.

Tämä alusta tai paletti, miksi sitä kutsutaankaan, vei mun siveltimien pesut ihan uudelle (pakkomielteiselle) tasolle. Pesuaineena käytin Real Techniquesin pesuainetta. Se toimi tosi hyvin ja vaahtoutui kivasti, mutta luulenpa, että sama voisi hoitua myös jollain toisella aineella. Siksi kyselenkin, että millä aineella te olette tottuneet pesemään meikkisiveltimenne? Entä onko jollain muulla tällaista alustaa? High five!

Mekko täältä

Ja hei ihanaa kesäiltaa murut!

LUE MYÖS: 7 PALJASTUSTA! NÄMÄ OVAT PAHEITANI…

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: WALL WORKOUT – KILLERI TREENI KOTONA!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina