MITEN HIUKSET SALILLE? 5 UUTTA IDEAA!

Sis. mainoslinkkejä

Miten laittaisi hiukset salille? Itse pidän aina tukkaa kiinni treenatessa. Se on ihan must. Olisi ihanaa kun voisi tukka hulmuten viilettää menemään vaikka lenkkipoluilla, mutta ei vain pysty. Olen niin tottunut pitämään sen aina poissa silmiltä ja hikiseen naamaan tarttumasta, että hiusten auki jättäminen tuntuisi ihan sulalta mahdottomuudelta.

Tässäpä siis viisi erilaista ideaa treenikampauksiin! 

KORKEA PONINHÄNTÄ

Korkea ponnari toimii aina ja on helppo tehdä. Pidänkin ehkä eniten hiuksia treenatessa juuri tämän tyyppisellä ponnarilla tai jollakin sykeröllä. 

KAKSI SÖPÖÄ SAPAROA

Kaksi saparoa luovat heti veikeän tyttömäisen meiningin. Tässä versiossa olen ensin letittänyt tukan molemmilta puolilta hollantilaisittain. Hollantilaiset letit ovat kuin ranskalaiset letit, mutta hiukset letitetään aina toistensa alta – ei päältä.

PONINHÄNTÄ JAKAUKSELLA JA KAHDELLA LETILLÄ

Tämä on astetta panostetumpi versio normaalista poninhännästä. Perusponnariin saa hauskaa yksityiskohtaa leteillä. Ensin hiukset kahtia ja molemmille puolille hollantilaiset tai ranskalaiset letit. Loppu tukasta takaraivon kohdalta ponnarille. 

KALANRUOTO

Pinkki treenipaita täältä

Tämä on myös sellainen kampaus, jota tulee laitettua usein, koska se on nopea tehdä. Viskaan hiukset toiselle puolelle päätä ja laitan niihin joko ihan normaalin letin tai kalanruotoletin. Kalanruodossa jaa hiukset kahtia. Siirrä vuoronperään osioiden ulkoreunalta pieni määrä hiuksia toiseen osioon.

PAMPULAPONNARI

En tiedä onko tämän tyyppiselle kampaukselle jokin oikeakin nimi, mutta nimitetään se nyt pampulaponnariksi, sillä siinä hiukset sidotaan useammalla lenksulla. Supersiisti kampaus, joka sopii täydellisesti treeniin. Eli ensin otetaan vain päälaelta hiukset ponnarille. Sitten vähän alempaa otetaan lisää hiuksia toiseen ponnariin ja viimeiseksi kaikki loput hiukset kolmanteen ponnariin. Pampuloiden väliin jääviä hiuksia voi vielä vähän vedellä muodostaen niistä kuplamaisempia.

Mikä on sun lemppari tai miten yleensä pidät hiukset treenatessa? 😊💪 vai treenaatko kenties jopa letti auki?💁 Tsekkaa myös aiemmat kuusi treenikampausta täältä: GYM HAIRSTYLES – IDEOITA TREENIKAMPAUKSIIN

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOUKUSSA! MILLÄ PUTSAATTE MEIKKISIVELTIMENNE?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina