PAKKO JAKAA!! NIIN HYVÄÄ SAFKAA!

Ai vitsi sentään! Eilen tuli pyöräytettyä niin maukkaat setit, että on ihan pakko pistää resepti jakoon. Perinteinen aamupuurokin tuli tänään skipattua ja sen sijaan herkuteltua eilisillä paistoksilla. NAMNAMNAM!

Tortillat ovat ihan lemppariruokaani, mutta nyt tein ensimmäistä kertaa niistä pitsoja. Vitsit, että onnistui hyvin! Niin maukkaita ja pohja oli ihanan ohuen rapsakka. Näiden paras puoli onkin ehdottomasti se, että täytteet pääsevät niin hyvin esille verrattuna perinteiseen pitsaan. Pohja ei täytä liikaa vaan ja koko setti on jotenkin mukavan kevyt syödä.

Maku ei myöskään muistuta perinteisiä tortilloja vaan ennemminkin pitsaa. Lisäksi näitä oli helppo tehdä ja eipä yhden pitsan hinnaksi kovin suurta summaa tule. Itse söin kyllä kaksi ja aamulla sitten vielä yhden nam!

Täytteet onnistuivat ihan nappiin ja tälläiset ainekset tuli valittua:

TORTILLAPITSAT

Kanaa
Punasipulia
Valkosipulia
Ananasta
Aurajuustoa
Juustoraastetta
Paseerattua tomaattia
(Suolaa, pippuria)

Päällä vihreää. Olisin valinnut rucolaa, mutta nämä olivatkin jotain muita lehtiä. Toimi silti!


Paista ja mausta kanat. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita tortillat leivinpaperin päälle ja levitä paseerattu tomaatti niihin. Tämän jälkeen ripottele päälle paistetut kanat, punasipulia, murskattua valkosipulia, ananasta, reilusti aurajuustoa ja juustoraastetta. Paista uunissa noin 5 minuuttia niin, että juusto sulaa.

Hitsi olisipa näitä vielä jäljellääääääääää! Ei kun testaamaan vaikka heti tulevana viikonloppuna! Herkullisia hetkiä<3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PORRASTREENIÄ POIKIEN KANSSA

 👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina