Avaa 4. luukku ja voita päivän palkinto

Kolmannen luukun arvonta on suoritettu! Katso eilisen joulukalenteriarvonnan voittaja ja osallistu neljännen päivän arvontaan! 

Aito joulukuusi sai eniten suosiota, mutta myös tekokuuselle löytyi paikkansa. Osalle taas kuusia ei tullut ollenkaan ja toisille tuli jokaista sorttia. Itse harkitsen tänä vuonna oikean kuusen hankkimista ihan vain sen ihanan tuoksun takia. Tähän asti on joulua vietetty pienellä tekokuusella, mutta nyt voisi laittaa pystyyn vaikka molemmat!

Joitain vuosia sitten Intiassa
Joitain vuosia sitten Intiassa 🙂

3. luukun voittaja on Piia Tuppurainen. Onnea Piia! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: [email protected], niin voin lähettää palkinnon sinulle.

4. luukun palkintona on Hyvän Olon Karpalo. Erityisesti tähän vuodenaikaan karpalon nauttiminen sopii kuin nappi silmään, sen vastustuskykyä parantavien vaikutusten myötä. Ravintolisä on valmistettu Amerikankarpaloista ja se sisältää runsaasti terveellisiä antioksidantteja. Karpalon nauttimisen eduista olen aiemmin kirjoittanut hieman täällä.

HyvänOlon_Karpalo

Näin voit osallistua arvontaan: Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-nelja-kiinni

Onnea joulukalenteriarvontaan ja palataan tänään vielä myöhemmin toivepostauksen parissa!

Edellisen arvonnan tulokset ja vastaukset voit tsekata täältä.

Ida Jemina

6 vastausta artikkeliin “Avaa 4. luukku ja voita päivän palkinto”

    • Kiitos!! Ihan innoissani ollu tästä joulukalenterista,nää on nii kivoja! 🙂

  1. Tää ei nyt tähän liity yhtään, mutta olis sulle pikku kysymys. 🙂
    Onko sulla ikinä ollut selluliittia missään?

    Kiitos motivoivasta ja asiallisesta blogista!

    • On toki ollut, mutta olen siitä aikalailla eroon päässyt:) Kiitos ja mukavaa joulunaikaa Venla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta