Nyt arvotaan! Voita ihana The Body Shop:n vartalonhoitosarja!

Palkinnon tarjoaa The Body Shop. Sis. mainoslinkkejä.

Arvonta-The-Body-Shop

Mitäs kivaa tänään keksitään? Miten olisi uusi upea arvonta?

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa The Body Shopin special edition vartalonhoitosarja – Piñita Colada! Trooppinen ja hedelmäinen sarja sisältää Karibian Antillesin alueelta käsin kerättyä kookospähkinää ja Santo Domingon alueen mehukasta ananasta. Aivan ihanalta tuoksuva paketti lähtee jollekulle onnelliselle lukijalleni! Alta voit kurkistaa mitä se sisältää:

Piñita Colada Shower Gel

Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub

Piñita Colada Body Sorbet

Piñita Colada Body Butter

the body shop arvonta
Kuva: The Body Shop

Voit osallistua arvontaan huutamalla kommenteissa JES!

thebodyshop

arvonta
Snäppääjille terveiset<3 Puma-toppi on täältä, Adidas-trikoot caprina täältä ja tuolla alla näkyvä samaa sarjaa oleva urheilutoppi täältä.

Arvonta on käynnissä tämän viikon loppuun eli 22.5. asti ja voittajaan ollaan sen päätyttyä yhteydessä. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi osallistuessasi, niin voin ilmoittaa mahdollisesta voitostasi. Sähköposti ei näy muille, mikäli jätät sen sille osoitettuun kenttään. Arvonta alkaa nyt! Paljon onnea!!

Edit. Arvonta on päättynyt ja palkinnon voitti nimimerkki Janika 20.5.2016 14:16. Onneksi olkoon!

Edellisessä postauksessa: NYT NÄYTÄN MITÄ SYÖN

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Ida Jemina

652 vastausta artikkeliin “Nyt arvotaan! Voita ihana The Body Shop:n vartalonhoitosarja!”

  1. JES!!!! Ps: edelleen paras peppu koti jumppa sulla niin tehokas😊saanko vinkata linkata niistä blogissani ja linkit tietysti sun sivuille niihin treeni ohjelmiin? Sulla on hyvä meininki arvostan. Hyvää kesää toivoo lukisi.

  2. JES!

    Ja toivotaan että voitto napsahtaa niin sais itselle kotihemmottelua kun ei mihinkään hoitoihin ehdi tai ole rahaa😊kiitos myös hyvistä treenivinkeistä ja pirteästä olemuksesta😄saa omaan treeniin intoa ja potkua kun lukee juttujasi.

  3. JES!

    Olin alkuvuodesta Kuubassa ja siellä sain parhaat Pina Coladat ikinä! Sen jälkeen oon ollut ihan homona kaikkeen kookosta sisältäviin kosmetiikkajuttuihin koska se tuoksu<3 body shopilla oli jo valmiiks kookos, mut arvaa hihkuinko onnesta kun tuli tää ja toi tuoksu on meinaan just eikä melkein! Ostin tuota pesuainetta jo ja tulee aina mieleen etelä kun tällä suihkuttelee. Harmi vaan että kyseessä on vain kausituote 😪

  4. JES!

    Tulisi pikku hemmottelupaketti tähän kohtaan kyllä tarpeeseen. Muutokset tekee yleensä hyvää, mutta vievät kyllä myös voimia, se on tässä nyt huomattu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta